canım bugün kapıma bi broşür koymuşlar.mobil kapıcı diye bişey var duymuşsundur belki.temizlik işide yapıyorlarmış.95 liraya genel temizlik yapıyorlarmış öyle yazıyordu.bulunduğun şehirde var mı bilmiyorum ama netten bi bak istersen
canım mobil kapıcı aslında kapıcının yaptığı herşeyi yapıyor.çöpünü atıyormuş,apartmanın temizliğini yapıyormuş,ilaçlamayı yapıyormuş..ayda 15 liraymış daire başı.bizim sitedeki kapıcı aynı kapıcılar kralındaki şaban gibi..keşke mobil kapıcıya geçseler diyoruz..bi hizmetleride evlere temizlikçi göndermeleriymiş.95 liraya genel temizlik yapıyorlarmış.Bunu ilk kez duydum açıklar mısınız biraz?
canım mobil kapıcı aslında kapıcının yaptığı herşeyi yapıyor.çöpünü atıyormuş,apartmanın temizliğini yapıyormuş,ilaçlamayı yapıyormuş..ayda 15 liraymış daire başı.bizim sitedeki kapıcı aynı kapıcılar kralındaki şaban gibi..keşke mobil kapıcıya geçseler diyoruz..bi hizmetleride evlere temizlikçi göndermeleriymiş.95 liraya genel temizlik yapıyorlarmış.
120 liraya neler yaptiriyorsunuz peki?Evim buyuk degil ama ona ragmen 120 lira veriyorum. Istanbul'dayim.
Camlar, dolap icleri ve genel temizlik. Camlari da herkes silmiyor. Devamlilik ariyorlar. Ben tanidik oldugum icin yapmisti. Ama siz duzenli alirsaniz yapar.120 liraya neler yaptiriyorsunuz peki?
Tesekkür ediyorum.Camlar, dolap icleri ve genel temizlik. Camlari da herkes silmiyor. Devamlilik ariyorlar. Ben tanidik oldugum icin yapmisti. Ama siz duzenli alirsaniz yapar.
canım ben 1.5 sene önce evlendim evim berbattı.o zamanlar bilmiyordum mobil kapıcı olayını.bi temizlikci firmasından temizlikci ayarladık.2 kişi 1 günde 160 lira aldı..bari güzel olsaydı canım yanmazdı.görünen yerleri yapmışlar gerisi kalmış.10 günde kendim yaptım temizlik ne anladım bu işten.seneye kendi evime taşınacağım o zaman bende mobil kapıcıyı denicem.hem fiyatıda uygunÇok iyiymiş ya. Dur ben de araştırayım. Buralarda vardır kesin. Temizlikçimden memnun değildim, bi de onları deneyeyim.
canım ben 1.5 sene önce evlendim evim berbattı.o zamanlar bilmiyordum mobil kapıcı olayını.bi temizlikci firmasından temizlikci ayarladık.2 kişi 1 günde 160 lira aldı..bari güzel olsaydı canım yanmazdı.görünen yerleri yapmışlar gerisi kalmış.10 günde kendim yaptım temizlik ne anladım bu işten.seneye kendi evime taşınacağım o zaman bende mobil kapıcıyı denicem.hem fiyatıda uygun
Bana 2 kişi yarım gün gelip büyün işi bitiriyorlar. Halılar,koltuklar,camlar,kapılar,dolaplar her yer dip köşe siliniyor. Çamaşır makinemi bile çekip siler valla. Yapmazsa kendi içine sinmiyor çünkü. 80TL veriyorum.
Hali ve koltuk silip 80 lira çok iyiymiş insallah bende bulurum böylesini hangi şehirdesiniz acaba?Bana 2 kişi yarım gün gelip büyün işi bitiriyorlar. Halılar,koltuklar,camlar,kapılar,dolaplar her yer dip köşe siliniyor. Çamaşır makinemi bile çekip siler valla. Yapmazsa kendi içine sinmiyor çünkü. 80TL veriyorum.
benden önce bekar oturmuş canım ev aşırı pisti.sanırım ondan çok istediler ama hiç beğenmemiştim.aldıkları parayı haketmiyor çoğu.az mı 100 lira ya.hergün bi eve gitse ayda 3 bin eder.bizden iyi kazanıyorlar valla.kolay değil yaptıkları iş ama ücretin karşılığını vermiyorlar.Bulamadım Ankara'da. Hepsi Konya'da.
Ben de 100 lira +yol veriyorum. Geçen geldiğinde bir baktım, mutfak fayanslarının yarısı silinmiş, gerisinin isten rengi farklı, el izleri. Toz alırken de üstleri, göz önündekileri almış, altlar duruyor. Daha önce buna benzer şeyler vardı. İşte bir de bulabildiklerim içinde en iyisiydi bir de. Benim etrafımda 80 veren de var. Ama bir arkadaşıma da iki bayan geliyor, yarım günde bitiriyorlar. 120 veriyor o. Seninkiler çok almış.
benden önce bekar oturmuş canım ev aşırı pisti.sanırım ondan çok istediler ama hiç beğenmemiştim.aldıkları parayı haketmiyor çoğu.az mı 100 lira ya.hergün bi eve gitse ayda 3 bin eder.bizden iyi kazanıyorlar valla.kolay değil yaptıkları iş ama ücretin karşılığını vermiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?