• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Temizliği!

Katılıyorum, benim arabam yokken temizliğe gelen kadının arabası vardı. Yaptığı iş aldığı paraya değse helal olsun dicem, ama o gittikten sonra ben de arkasından tekrar yapıyordum.
arkalarından temizlik yapmak hele çok kötü.insan kazıklandığını hissediyor.ben temizlikçilerin kazancını örnek veriyorum,eşimde bizim kapıcıyı.maşallah kapılar kralı adam.bu gidişle ben temizlikçi eşimde kapıcı olmak istiyoruz :KK53:

Benim artık sayamıyorum kaçıncı temizlikçi alıp da hüsrana uğrayışım. Arabalı olan 8 numaraydı. Şimdi gelen 10 yada 11. Hani ben fazlasını istiyorum dicem, ama kadına açık açık söylüyorum mesela halıları ve koltukları silme onun yerine banyo mutfağı iyi yap diyorum, anladığım kadarıyla hiçkimse banyo mutfak olayına pek girmek istemediğinden, iki halı silip "yoruldum, bir dahaki gelişime artık oralar da" diyor. Bir daha ki gelişinde yine aynı hikaye.

Hali ve koltuk silip 80 lira çok iyiymiş insallah bende bulurum böylesini hangi şehirdesiniz acaba?

İstanbul Avrupa yakasındayım. Tek kötü yanı bazen ihtiyacım olduğunda o müsait olmuyor. Acayip yoğun. Önceden randevu talep ediyoruz :)

ben ist anadolu yakasındatyım 100 tl veriyorum ama ablamız çok önceden beri geliyor şimdi başka birini bulsam 120den aşağı gelmez herhalde kapı cam halı koltuk mutfak banyo Allah ne verdiyse girişiyor sağolsun evide emanet edebiliyorum uzun zamandır tanıyorum

Hanimlar merhaba;
Konuyu nereye açacağimi bilemedim buraya açtim.Ben yeni eve taşindim eski 3+1 olan evimi kendim temizliyordum fakat yeni evim dubleks ve oldukça geniş biraz zorlanabileceğimi düşünerek 15 günde yada ayda bir temizliğe birini almak istiyorum.Sizler ne kadar ücret ödüyorsunuz neler yaptiriyorsunuz evi 2 katli olanlar ücret farki nedir paylasirsaniz cok sevinirim:KK39:

Tam gün kaldığında evin rutin işlerinin (süpürme, silme, toparlama, banyo/tuvalet temizliği) yanı sıra halı/koltuk silmek, camları temizlemek ve varsa diğer büyük işleri hallediyor. Bunun için aldığı ücret tam gün karşılığı 100 TL. Yarım gün için 50 TL alıyor, o günlerde rutin işleri yapıyor ve kalan zamanını büyük işlerden birini yapmakla geçiriyor. Mesela iki cam siliyor, bir halı yıkıyor vs.

Back