Duvar silme mi?
Niye ki?

Kizlar bir ben miyim duvar silmeyen.
Bir de tavsiyem ben halilari kaldirdim toz topluyorlar diye, evimden hali cok az. Yerde gezinip toz alan bir robot var, ondan aldim. Hergün calisiyor yataklarin altina giriyor, Cok toz topluyor. Bana da sadece yerleri viledalamak kaliyor. Zamandan tasarruf. Temizlikcilere para verip memnun kalmayacaginiza tavsiye ederim. Buharla yeri temizleyen makineden de almayi düsünüyorum. Yere azicik sirke damlatip buharla üzerinden gecilir, banyolarda da kullanilir.
Cocukluysaniz cok pratik. Ben oyuncaklari topluyorum, hatta alisverise cikarken yerleri topluyoruz kapatip cikiyoruz kapiyi, o kendisi hallediyor.
Böyle cok daha temiz. Bir de süs esyalari minumumda benim. Tv ünitesi bostur, sadece telefon ve younlarimiz vardir. Hergün mikrofiber bezlerle üzerindne geciyorum, yatak odasi da öyle.
Tuvalete de sirkeyi koyup fircaliyorum, beze sirke damlatip siliyorum sagini solunu, lavabo ve küveti de sirkeyle köpürtüp yikiyorum. Az esyaniz olunca temizlik de pratik oluyor.
Tavsiye ederim, hic temizlikci almadim, su an yerlerim gicir gicir, mutfakta cok ince bir halim var, yakinda onu da kaldirip yerleri günlük silmeyi düsünüyorum. Inanin tüm ev on dakikasini almiyor insanin. Yeter ki yerler bos olsun.