• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev temizliği

Degiskenruhlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
577
234
103
40
Ben çalişan bir kadinim ve işim de biraz yorucu.Evde olduğum zamanlari temizlikle geçirmemek için kadin tutmak istiyorum fakat kimi getireceğimi bilmiyorum.Temizlik sirketleri de biraz pahali galiba.Sizce disaridan bir kadin mi yoksa temizlik şirketi mi daha iyi olur?Bir de elektrikli süpürgem bozuldu,eskisi suluydu.Yine sulu mu alsam yoksa toz torbali mi bilemedim.Yardimci olursaniz sevinirim☺

Bence sulu alma. Sulu iy hoş da motoruna su kaçıp bozukluyır kadına bela olur. Şirket fiyatlarını bilmiyorum bana haftalık gelen bi abla var haftalık bir yarım gün 70 lira alıyor. Etrafından araştır güvenilir birini bulursub

Çok teşekkürler.Sulu süpürgeyi her seferinde temizlemek zor geldiği için benim de icimden torbali almak geçmişti aslinda.Bir de bi temizlik sirketiyle görüştüm.Duvar ve dolap içleri hariç 350 tl dedi.Zaten evim iki oda bir salon.Bu fiyat biraz pahali geldi sanki:110:

Yardımcı konusunda bişi diyemiycemde süpürge bende bakıyorum toz hazneli sesiz süpürgeler var güzel diyorlar onlardan düşünüyorum

Ben de düzenli bir bayan aldım 6 ay boyunca. İlk baslarda çok güzel temizliyordu sonra rutine binince savsaklamaya başladı. Güvenim kalmadı benim temizlikcilere. Parasını da fazLa fazla verdim. Yol parasını yemeğini karşıladım.

Yine bakıyorum bu aralar ama o kadınlarla nasil iletişim kuracağımı bilmiyorum. İhtiyacım olmasa almam ama istismar edilmek de istemiyorum.

Neden illa torbalı veya sulu? Toz hazneli makineler var, dolunca çıkart, boşalt, geri tak bitti gitti.
Temizlik için en doğrusu çevreden sorup soruşturmak, komşu referansından şaşma.
Ben çok bilmediğim için aslinda bunlari yazmiştim.O da olabilir tabi iyiyse ama çok toz olmuyor mu bosaltirken?

Ben de düzenli bir bayan aldım 6 ay boyunca. İlk baslarda çok güzel temizliyordu sonra rutine binince savsaklamaya başladı. Güvenim kalmadı benim temizlikcilere. Parasını da fazLa fazla verdim. Yol parasını yemeğini karşıladım.

Yine bakıyorum bu aralar ama o kadınlarla nasil iletişim kuracağımı bilmiyorum. İhtiyacım olmasa almam ama istismar edilmek de istemiyorum.
İste ben de bunlardan korkuyorum.Kolay kolay güvenip alamadığım için hep kendim yaptım ama artik yoruluyorum ve almak istiyorum.Temizlik şirketi daha güvenilir olur diye düşünmüstüm ama biraz pahali gibi geldi.Mecbur kadin bulucam galiba.

Ben çok bilmediğim için aslinda bunlari yazmiştim.O da olabilir tabi iyiyse ama çok toz olmuyor mu bosaltirken?
Canım ben toz hazneli kullanıyorum ve makinemden çok memnunum. Bütün tozu yumak haline getiriyo ve sana kalan sadece çıkarıp boşaltmak oluyo. Çekim gücü de gayet iyi. Ve en güzeli hafif olması. Taşıması ve kullanması çok rahat. Geçen yıl aldım ve hiç pişman değilim. Tavsiye ederim. Philips PowerPro compact markası. Sulu ve torbalı hiç önermiyorum.

İste ben de bunlardan korkuyorum.Kolay kolay güvenip alamadığım için hep kendim yaptım ama artik yoruluyorum ve almak istiyorum.Temizlik şirketi daha güvenilir olur diye düşünmüstüm ama biraz pahali gibi geldi.Mecbur kadin bulucam galiba.
temizlik sirketine gerek yok bence o kadr paraya ne gerek var..
Etrafda bu ise ihtiyaci olan eminim cok kadin vardir benim bildigim yarim gun 70 tl..ki hala 60 a yapanlar var..
Tam gun 120 tl..
Bu fiyata arastirdiktan sonra bulabilirsin..
Tanidiklerina cevrene sor once bence..

En iyisi hazneli makineler toz o hazneye toplanıyor sonra çıkarıp döküp takıyorsun toz torbası"masrafı yok sulular da sorun çıkıyor öyle bir makine daha iyi. Ben açıkçası iki kişi için çocuk falan da yokken kadın alınmasını pek onaylamıyorum iki kişi evi ne kadar dağıtabilir haftada bir dip bucak yapılsa hafaiçi de el süpürgeleri var elektrikli dökülen ufak tefek şeyler onla temizlenir ona verilecek para tasarruf edilir. Ayda iki kez çağırsan 400 tl yi bulur en az ki yapılacak işe göre de değişir. Bence daima gelecek bir kadın bulmak şirketten daha iyi.

Canım ben toz hazneli kullanıyorum ve makinemden çok memnunum. Bütün tozu yumak haline getiriyo ve sana kalan sadece çıkarıp boşaltmak oluyo. Çekim gücü de gayet iyi. Ve en güzeli hafif olması. Taşıması ve kullanması çok rahat. Geçen yıl aldım ve hiç pişman değilim. Tavsiye ederim. Philips PowerPro compact markası. Sulu ve torbalı hiç önermiyorum.
Çok iyiymiş ya öyleyse ben de ondan alabilirim canim çok sağol☺

Çok iyiymiş ya öyleyse ben de ondan alabilirim canim çok sağol☺
Rica ederim. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Şimdi kız kardeşim evlenecek onun çeyizine de aynısını aldık. Umarım sen de memnun kalırsın ❤️ Daha pahalı makineler de vardı ama çok abartmaya gerek duymadım ama bence parasına göre gayet güzel bi makine

Toz torbasiz susuz al makineyi.Maddi sorunun yoksa dyson al hatta.

Kadinida cevreden komsulardan bul temizlik sirketlerinden pek guzel seyler duymadim simdiye kadar.

En iyisi hazneli makineler toz o hazneye toplanıyor sonra çıkarıp döküp takıyorsun toz torbası"masrafı yok sulular da sorun çıkıyor öyle bir makine daha iyi. Ben açıkçası iki kişi için çocuk falan da yokken kadın alınmasını pek onaylamıyorum iki kişi evi ne kadar dağıtabilir haftada bir dip bucak yapılsa hafaiçi de el süpürgeleri var elektrikli dökülen ufak tefek şeyler onla temizlenir ona verilecek para tasarruf edilir. Ayda iki kez çağırsan 400 tl yi bulur en az ki yapılacak işe göre de değişir. Bence daima gelecek bir kadın bulmak şirketten daha iyi.

Aslinda her hafta almama gerek yok da cam silmeye falan çağirmak istiyorum ara sira ya da dolap silmeye.Galiba süpürgeyi de dediğiniz gibi almaya karar verdim.

Temizlik şirketinden gelen kadınlar çıkarken kendi numaralarını veriyor genelde zaten. İş dışında gelip parayı almak için. Öyle çok harika temizlik de yapmıyorlar ve pahalıya geliyor.

Apartmanı yıkayan kadınla anlaşmıştım ben. Altı aydır o geliyor ayda bir. Sırf cam için aslında ama dip bucak iyi oluyor.

Evlenirken toz torbalı almıştım. Kedi var evde her yer tüy oluyor. Sonra Dyson aldım çok memnunum, aşırı memnunum.

Back
X