Merhabalar,20 günlük bir iş seyehatine çıkmıştım Ordanda eşimle buluştuk İzmir tarafında 10 günlük bir tatil yaptık döndügümde eve şok içerisine girdim agzım resmen yere degdi giyinme odasında bizim çamaşır makinası var odayı açmamla çamaşırın yıgınla oldugunu gördüm ve şok geçirdim normalde atardı makinaya bu sefer saolsun. Yapmamış ne giydi ne yaptı hepsini atmış,Mutfak ise artık kurtlanmış vaziyete gelmiş. Haftalık kadın geliyordu ben yokum diye kadınıda çagırmamış. Ev anlıyacagınız sineklerle dolmuş taşmış. pazar günü ise aile kahvaltısı var bizde. Cümbür cemaat kahvaltı yapıyoruz. Evi nasıl temizliycem gözüm almıyor kadını aradım kadında bu hafta dügünüm var dedi. Sizce nerden ve nasıl başlasam mutfagı yine temizledim yarıladım yerler ve camlar balkon kaldı. yatak odasınıda temizledim sildim süpürdüm balkonuda yıkadım çocuk odası oturma odası kaldı Birde bu çamaşırlar Bir düzen halinde nasıl temizlerim yardımcı olabilirmisiniz pratik fikirlerinize ihtiyacım var şuan.
Alışık olmadıgım durum o açıdan hiç biriktirmem ütüyüde ben yapmıyorum genelde kadın yapıyor şimdi haliyle ev gözümde büyüyorpratiklik bir durum değil sırası ile yapacaksın. çamaşırlar yıkanırken temizliğe devam. çamaşırlar kurudukça da anında ütüleyip kaldır ki kalan birikmesin.
pazara kadar yeni ev yapılır hallolur büyütme gözünde.
Alışık olmadıgım durum o açıdan hiç biriktirmem ütüyüde ben yapmıyorum genelde kadın yapıyor şimdi haliyle ev gözümde büyüyor
eşinle birlikte temizleMerhabalar,20 günlük bir iş seyehatine çıkmıştım Ordanda eşimle buluştuk İzmir tarafında 10 günlük bir tatil yaptık döndügümde eve şok içerisine girdim agzım resmen yere degdi giyinme odasında bizim çamaşır makinası var odayı açmamla çamaşırın yıgınla oldugunu gördüm ve şok geçirdim normalde atardı makinaya bu sefer saolsun. Yapmamış ne giydi ne yaptı hepsini atmış,Mutfak ise artık kurtlanmış vaziyete gelmiş. Haftalık kadın geliyordu ben yokum diye kadınıda çagırmamış. Ev anlıyacagınız sineklerle dolmuş taşmış. pazar günü ise aile kahvaltısı var bizde. Cümbür cemaat kahvaltı yapıyoruz. Evi nasıl temizliycem gözüm almıyor kadını aradım kadında bu hafta dügünüm var dedi. Sizce nerden ve nasıl başlasam mutfagı yine temizledim yarıladım yerler ve camlar balkon kaldı. yatak odasınıda temizledim sildim süpürdüm balkonuda yıkadım çocuk odası oturma odası kaldı Birde bu çamaşırlar Bir düzen halinde nasıl temizlerim yardımcı olabilirmisiniz pratik fikirlerinize ihtiyacım var şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?