• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Temizliği Hk;

Ecolina1995

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
150
44
13
Herkese ilk öncelikle iyi akşamlar dilerim,
Temizlik konusunu bulamadığım için bu bölüme bu konuyu açıyorum fikirlerinizi öğrenmek için yeni evliyim Çarşamba günü misafirim gelecek camlar hariç detaylı temizlik yapmak istiyorum nereden nasıl başlamam gerekir ev temizlik koksun istiyorum zaten çok fazla kirli değil 1 aylık yeni gelin evi şimdiden teşekkür ediyorum 🙏🏻

Herkese ilk öncelikle iyi akşamlar dilerim,
Temizlik konusunu bulamadığım için bu bölüme bu konuyu açıyorum fikirlerinizi öğrenmek için yeni evliyim Çarşamba günü misafirim gelecek camlar hariç detaylı temizlik yapmak istiyorum nereden nasıl başlamam gerekir ev temizlik koksun istiyorum zaten çok fazla kirli değil 1 aylık yeni gelin evi şimdiden teşekkür ediyorum 🙏🏻
Daginikliklari toplayın önce. Süpürün halilari kaldirip silin. Sonra toz alin. Mutfak günlük temizleniyorsa kirli değildir zaten banyo tuvalet temizleyin. Yerleri silmek icin kullandığınız deterjan guzel kokmuyorsa kovaya yumuşatıcı ekleyin 2 kapak. Glade markasinin cok guzel oda kokulari var temiz carsaf bahar bilmem neyi gibi isimleri var onlardan da alin. Temizlik bitince perdelere koltuklara halilara sıkarsınız. Kalici olur o zaman koku. Çubuklu oda kokularindan da alabilirsiniz. Beyaz sabun kokusu alirsaniz tamamen temizlik kokar ev.

Bu kokuların hepsini birden karıştırıp kullanmayın. Güzel kokacak evim derken perişan olursunuz karışık kokulardan.

Kokusunu beğendiğiniz güzel bir yer silme deterjanı iş görür. Evi de güzelce havalandırırsanız tadından yenmez. Yeni evlisiniz biraz acemilik olabilir. Planlamayı iyi yapın :) Bugünden hazırlanabilecek yiyecekleri bugünden hazırlayın. Yarın temizlikten sonra soğan salça vs kavurursanız koku yapar. O zaman oda fısfısı sıkarsınız.

Back
X