Ev temizliği derdi

Sizinle benzer durumdayım malesef. Zihnimin bir köşesinde sürekli burası temizlenecek şurası temizlenecek düşünceleri var. Çok yorucu bir durum bu.

Aaaa bu da halılar için çok iyi olur gırgırı biraz bastırarak hızlıca ileri geri yaparak kullanırsanız süper oluyor bu arada tek yöne yapınca iyi almıyor
Ay o kadar bastırdım ki tekerleği sıpıtıp uçuyo bi yerlere dkfkf çift yönlü yapıyorum ama bu daha pratik geldi

Hadi evdesiniz caniniz sıkılıyor da yorulmuyor musunuz ya?
Ben acayip üşenirim ev işine. Enerjim varsa cikar yürürüm, koşarim ya da yoga yaparim ne isim var koltuk silmeyle.

Hahahhaah doğru söylüyorsunuz ya sizden güç alarak yeni bir kitap ve yeni bir diziye başladım tüm gün yattım neredeyse

Hadi evdesiniz caniniz sıkılıyor da yorulmuyor musunuz ya?
Ben acayip üşenirim ev işine. Enerjim varsa cikar yürürüm, koşarim ya da yoga yaparim ne isim var koltuk silmeyle.
Ben de böyleydim tam olarak hatta bu ev işi yapanlar da sıkılmıyor mu filan diyordum ama bir anda bir takıntı yüklendi üstüme. Neyse buraya açtığım konudan sonra bir rahatlama geldi yattım tüm gün

Sizinle benzer durumdayım malesef. Zihnimin bir köşesinde sürekli burası temizlenecek şurası temizlenecek düşünceleri var. Çok yorucu bir durum bu.
Bugün yeni bir diziye başladım , bir de kitap okumaya yine kalkıp biseyler elbette yapılıyor ama zihnimi farklı şeylere yönlendirmeye çalışıyorum artık. Rutin olan şeyler yapılıyor mecbur

bence annenize benziyor olabilirsiniz ilk kızımda 10 ay ikinci kızımda 17 ay evde kaldım ücretsiz izin doğum izni vs. hiç temizlik perileri gelmedi bana hani boşluk evde olma durumu vs diye.

Hahahhaah doğru söylüyorsunuz ya sizden güç alarak yeni bir kitap ve yeni bir diziye başladım tüm gün yattım neredeyse

oh misss :) benim yerime de yapın şu an işteyim

bence annenize benziyor olabilirsiniz ilk kızımda 10 ay ikinci kızımda 17 ay evde kaldım ücretsiz izin doğum izni vs. hiç temizlik perileri gelmedi bana hani boşluk evde olma durumu vs diye.
Anne kuş sendromu dedi biri ona inandım ben

Bende hamileyim bended evöyle bişey başladı özellikle eve eşimin akrbalrı gleip gidşnce oturdukları yerleri dezenfekta felan ediyorum pislenmiş gibi geliyor

Git gide anneme benziyorum afitap kdjdhdhdhdb Size 2 çocuklu anne tavsiyesi uzanın dinlenin bebeğinizde sizinle birlikte dinlensin, sonrası hep bi koşuşturma olacak zaten tabi ki temizliğinizi yapın temizliği bende çok severim ama dozunda yapın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…