• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev taşıma ACİL. ..ACİL. .

Ben s.ici tasindim hatipoglu nakliyat la memnun kaldim ozenli is yaptilar internettten bak istersen bilgilerine

Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Evet eşim Polis ve tayin bekliyoruz doğuya orada yardım edecek kimse olmayacak büyük ihtimalle o yüzden bu kadar endişelendiriyorm. Kolileri aynen öyle yaptım koli yönünde sıkıntım olmuyor buradaki toptancılar sağolsun. Şu an sonuclar henüz açıklanmadığı için günlük kullandığım eşyalar kaldı gerisini topladık. Eşya değiştirmek istemem doğu bitene kadar oradan dönünce zaten yeni almak zorunda kalacağız ama daha 1 yıllık evliyim en azından doğu bitsin diye düşünüyorum
Şimdi bi tek nakliye firması araştırmak kaldı onada bakıyorum ama bi firmadan memnun olan da var olmayan da var bakalım bize nasıl denk gelecek. Tekrar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim aklınıza gelen şeyler olursa yazarsanız sevinirim
Hımm endişelenmenize gerek yok rahat olun göz açıp kapayıncaya kadar biter gider.Biz de hep eşimle beraber yaparız bu işleri yardımcım olmaz.Kolay mı değil tabi ama başa gelince çekiliyor napalım.Gideceğiniz evi taşınmadan ilaçlatma imkanınız varsa gözden kaçırmayın derim.Taşındıktan sonra zor olur çünkü.Zaten badana boya yapılmıştır o arada onu da aradan çıkarın isterseniz.Hoş lojmana çıkıyorsanız oraları yönetim senede bir ilaçlatır ama dışarıda oturacaksanız ev temiz bile olsa ilaçlatıp 1 gün bekletip havalandırın.Eşyalar öyle taşınsın.Aklıma gelenler şimdilik bunlar.Malesef nakliyeci önermiyorum.Şehir içi şehirlerarası çok farkeder.Yazdıklarımı dikkate alırsanız kafi gelir zaten.Parayı peşin vermeyin sadece.Yarısını eşya yüklenirken diğer yarısını da eşyalar evinize indirildikten sonra verirsiniz ve mutlaka senet yapın.Senetsiz sözle dolandırılan çok duydum.

Güvenilir br firmaya verin derim zira yakın zamanda taşınmış biri olarak söylüyorum yeni aldığımız blender setini çalmışlar, başka bir firma bir tanıdığımız taşınırken de adamın marka gömleklerini çalmışlar bu hırsızlık olayı sık oluyor sanırım

Güvenilir br firmaya verin derim zira yakın zamanda taşınmış biri olarak söylüyorum yeni aldığımız blender setini çalmışlar, başka bir firma bir tanıdığımız taşınırken de adamın marka gömleklerini çalmışlar bu hırsızlık olayı sık oluyor sanırım
İşte güvenilir firmayı nasıl bulacagiz onu bilmiyorum

İstanbulda değilim.

2 kez ev taşıdım, küçük eşyaların kutulanması bizden, büyük eşyaların sarılıp taşınması onlardan olacak şekilde anlaştık.

dikkat ettiğim şey, firmanın bulunduğumuz şehirde pahalı firmalardan biri oluşuydu, ucuz etin yahnisi olmaz hesabı.
adam iyi kazanacak ki, çalışanına iyi ücret ödeyecek, o çalışan da işini severek yapacak.

2 taşınmamda da kalabalık bir ekip gelip hızlı bir şekilde taşıyıp gittiler, hiç bir eşyam zarar görmedi.

ama anlaşırken eşyaların zarar görmesi konusunda firma bize garanti vermişti.
siz de bunu sorabilirsiniz.

İstanbulda değilim.

2 kez ev taşıdım, küçük eşyaların kutulanması bizden, büyük eşyaların sarılıp taşınması onlardan olacak şekilde anlaştık.

dikkat ettiğim şey, firmanın bulunduğumuz şehirde pahalı firmalardan biri oluşuydu, ucuz etin yahnisi olmaz hesabı.
adam iyi kazanacak ki, çalışanına iyi ücret ödeyecek, o çalışan da işini severek yapacak.

2 taşınmamda da kalabalık bir ekip gelip hızlı bir şekilde taşıyıp gittiler, hiç bir eşyam zarar görmedi.

ama anlaşırken eşyaların zarar görmesi konusunda firma bize garanti vermişti.
siz de bunu sorabilirsiniz.
Hangi firmayla tasidiniz acaba

Bizde taşıdık. Nakliyeci dangozlarıyla iyi bi sıkıntımız oldu.
Allahın belaları.
İyi bir firma secmek lazım. Çok çok araştırın.

Eşyalarımdada 1-2 tabak.bardak kırıktı. Birde yatak başlıgımın ucu kırıkla cizilme arası birşeydi.
Onun dışında eşyalar iyiydi.

Ben de haftasonu taşınacağım. Şehir içi olacak bizimki. Gözümde o kadar büyüdü ki :KK43: Ama tüyolar harika. İnşallah kırılan dökülen olmaz. Asansörlü taşımada sıkıntı oluyor mu? İlk kez bu şekilde olacak taşınmamız.
Balkon kapısı esyalarinizin girebileceği genislikteyse problem olmaz. Kapiyi söküyorlar. Çok da rahat oluyor.

Eşyaları şehiriçi taşınmaya gore daha iyi sarmak gerekiyor. Ayrıca kamyonun varis suresine gore de sizin yola cikma zamanini ayarlamaniz gerekiyor

Eşyaları şehiriçi taşınmaya gore daha iyi sarmak gerekiyor. Ayrıca kamyonun varis suresine gore de sizin yola cikma zamanini ayarlamaniz gerekiyor
Eşim taşıma şirketi ile beraber gidecek o konuda önlemimizi öyle aldık

Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Evet eşim Polis ve tayin bekliyoruz doğuya orada yardım edecek kimse olmayacak büyük ihtimalle o yüzden bu kadar endişelendiriyorm. Kolileri aynen öyle yaptım koli yönünde sıkıntım olmuyor buradaki toptancılar sağolsun. Şu an sonuclar henüz açıklanmadığı için günlük kullandığım eşyalar kaldı gerisini topladık. Eşya değiştirmek istemem doğu bitene kadar oradan dönünce zaten yeni almak zorunda kalacağız ama daha 1 yıllık evliyim en azından doğu bitsin diye düşünüyorum
Şimdi bi tek nakliye firması araştırmak kaldı onada bakıyorum ama bi firmadan memnun olan da var olmayan da var bakalım bize nasıl denk gelecek. Tekrar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim aklınıza gelen şeyler olursa yazarsanız sevinirim

Canım nerenleri sectiniz? :) Biz de geçen sene tayin edildik d.bakira buraya gelirseniz yardımcı olurum :))

Back
X