ev sorunu

dreamofyou

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
119
50
18
25
kızlar biz normalde evlenince 100-150 m2 arası müstakil bi ev yaptıracaktık ama onun anne babası evi bize vermeyi düşünüp kendileri küçük bi ev yaptırmak istiyorlarmış annesi bi sürü hayal kurdurmuştu bana öyle Yaparız böyle yaparız diye şimdi döndüler onların evini de sevmiyorum evin kaba yapısı da 40.000 ne var ki bunda ama maddi durumları yetmeyecek galiba bi akıl verir misiniz

Evin içini istediğin gibi yaptırırsin. HEM NİSANLİNLA konuştun mu ne diyor.
Mutlu ol yeter gerisi önemsiz. Evinde olacak madem kira derdine yok.Mutluluklar dilerim.

teşekkür ederim çok anlamıyorum ama o söyledi zaten ailesi yüz. yüze geldik mi şöyle yaptırıcaz böyle yaptırıcaz diyor kendisi söyledi bana onların salonu orta boy bişey ne küçük ne büyük onun dışında 2 oda var 2 odanın toplamı salonun 1.5 karı bişey banyo sadece. biraz. yükseltilerek yapılmış banyo çok küçük 10 m2 var kı bilmiyorum belki 15 mutfak çok iyi normal oda boyunda ama yerleşimi yanlış yapılmış ben diyorum ki o 2 oda yanyana arasını kırdırıp salon yaptırayım salon da yatak odası olsun ikisi de geniş geniş mutfağı kırdırıp kendim yaptırıp tuvaletin de yükseltisini kırdırıp biraz genişleteyim diyorum evin planını çizip alabilirsem sana göstereyim canım hani çocuk olana kadar ben 2 sene beklemeyi düşünüyorum o zaman içinde de yavaş yavaş 2.katı çıksa alt kattaki yatak odasını da oturma odası yapar yatak odalarını üste atarım iyi olur mu

önünü böyle yaptırmayı düşünüyorum zaten evin önü. boydan boya. böyle bi yükseltiyle kaplı ben onu böyle yarıya indirmeyi sürünüyorum bahçeyi de çevreletip yeşil çim döktüm mü mis hoşuma gitmeye başladı senin sayende deryacım canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…