ev sorunu,ne yapmalıyız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi jean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jean

xoxo
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
6.479
1.417
373
Diğer
Selam kızlar evlenmemize 2 yıl daha var,ev konusunda birşeyler düşünmeye başladık belki bu düşünce çok uçuk -ki emin olamadığımdan KK nın akıllı hatunlarına danışmak istedim- ileride muhtemelen kirada bir apartmanda oturacağız buna altermatif olarak tokinin evlerine şimdi başvursak mı?kira öder gibi ev sahibi olma fikri mantıklı mı?Fikirlerinizi bekliyorum,ne yapmalıyız? :ecrin_bebek:

cinim daha okuosunuz nasıl olacak o ev alma işi

Bebem babası ilk parayı vercek 5-6 bin lira ödeniyor ya diğeri de ayda 200 tl taksitli falan yani hangisi daha uygunsa ,yapamaz mıyız?

şimdi erken deilmi bence sözlenin öyle baslayın bu işe

taksitleri beraber mi ödeyeceksiniz yoksa sadece o mu?

beraberse daha okulda iseniz 2 seneye kim öle kim kalabilmiyorumkismile

Mesela 200 tllik taksidi 150 o 50 ben gibi yada öğrenci bulursam hepsini ben veririm aramızda paranın lafı yok 6 yıldır çıkıyoruz,2 seneye kimse ölmez inş

bence de güzel fikir canım böylelikle bi kazancınız olmuş olur yarın birgün kirada oturma yerine.. Rabbim muvaffak etsin inşallah.

amin canım inşallah,bi tam karar verelim ailemize de söyleyeceğiz.

selam :)

onun ara ödemeleri falan yok mu iyice araştırdınız mı ?

eğer daha öğrenciyseniz ikinizde..hele bir herşey ciddiye binsin ..işlerinizde çalışmaya başlayın madem böyle bir niyet var yaparsınız kaydirigubbakcemile5

Mesela 200 tllik taksidi 150 o 50 ben gibi yada öğrenci bulursam hepsini ben veririm aramızda paranın lafı yok 6 yıldır çıkıyoruz,2 seneye kimse ölmez inş

ölüm için söylemedim. çok yıllık birlikteliklerin sonu evlilikle bitecek diye bir kaide yok. her hangi bir sebepten sonra ayrılmak zorunda kalırsanız bir de aranızda bu ev davası çıkar...akannehir

ev sonra da edinilir

bende böyle düşündüm zaten konustuk cinimle şimdi çok erken ilişkileri resmiyete dönünce düşünecekler

Eğer Şimdi almak istiyorlarsa alsınlar babası ödesin,
Ama Aranızda bi söz+nişan yok ise asla karışma sen onlar Ödesin.
Sözden sonra evlenmeye yakında beraber ödeyebilirsiniz.:jeyyar:

:
kesinliklevereliniortak

kesinlikle bu düşünceye katılıyorum ben.bu tarz bi konu yıllar öncesinde başıma geldi.Hiçbirşey konti garanti değil.Arkadaşım insanlara hiç belli olmas.Ben yaşadım bizzat ben yandım.Ben yandım başkasıda asla yansın istemem.Bu konuda ben çoook dertliyim walllaaaaa:ecrin_bebek:

Bizde mesela ev alıcaz kredi ile birlikte.
ama evlenmemize 3 ay kala falan Allahın izniyle,
Bu devirde Kışın Güneşine Erkeğinde Gülüşüne ınanmıycaksın.

oh oh ne güzel yorumlar gelmiş,çok sağolun kızlar speedy_gonzales iyi fikir valla kaydirigubbakcemile5 zaten babasının bir az birikmişi varmış ama ev alacak kadar değil madem var onu peşinat yapsın taksit taksit ödesinler kız evi naz evine döneyim ben galiba yardımsever gelinler sonra sevilmiyor burda okuduğum kadarıyla.Sağolun kızlar,teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…