• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev seçimi

white_daisy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
55
0
86
Antalya
merhaba arkadaşlar ben kiracıyım ve şimdi yine kiraya çıkıcam ama bir konuda karar veremedim biz bir bebek bekliyoruz ilk çoçuğumuz şimdi 3+1 mi yoksa 2+1 mi bir eve taşınmalıyım aradaki kira farkı 100-200 arası değişiyor 2+1e çıkarsam zor olurmu sizce fikirlerinizi bekliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Çok fazla gelen gideniniz yoksa 2+1 size uygun gibi görünüyor. Ama yatılı misafirler anneler babaları filanda katarsak 3+1 uygundur. Eğerki durumunuz varsa 3+1 kiralayan rahat rahat. 2.çocuk olunca bu sefer yinemi ev değştireceksiniz.benneyaptımki

Çok fazla gelen gideniniz yoksa 2+1 size uygun gibi görünüyor. Ama yatılı misafirler anneler babaları filanda katarsak 3+1 uygundur. Eğerki durumunuz varsa 3+1 kiralayan rahat rahat. 2.çocuk olunca bu sefer yinemi ev değştireceksiniz.benneyaptımki

fazla gelen gidenim yok zaten çok yoğun çalışıyoruz evde pek durmuyoruz o yüzden fazla kira ödemek istemiyorum biraz para biriktirip ev almak gibi bir niyetimiz var annemler uzaktalar senede 1 gelip 10 gün kalıyorlar o kadar çocukta büyüyünceye kadar yanımızda olur diye düşünüyorum ama çok kararsız kaldım canım ne yapacağımı şaşırdım yani

Bence 3+1 derim,
Nedenine gelince benim salonum ve oturma odam ayrı, biz genelde oturma odasında oturuyoruz, malum ev çocuklu olunca ne dağınıklığı bitiyor nede dökülüp saçılanlar, aniden bir misafir gelse hemen salona alıyorum, salon mobilyalarım ilk günkü gibi duruyor ne yıpranma ne de eskime yok, ayrıca küçük odanın temizliğide ısınmasıda daha kolay oluyor, sen bilirsin tabi ben görüşlerimi paylaştım,

2+1 gayet yeterli bence , ne gerek var fazladan para vermeye. O farkı biriktirip alacağınız evinizin daha büyük olmasına katkı sağlarsınız. Hem , madem ev de fazla vakit geçirmiyorsunuz , temizlik vb. işlerinizde daha rahat olur. Bebek odasına bir çekyat alırsınız , yatılı biri geldiğinde orada kalır, bebeğiniz büyüyüp de kendi odasına geçtiğinde hastalık vb. durumlarında siz onun odasında kalacağınız zamanlarda kullanırsınız. Ayrıca salon koltuklarından biri de yataklı oldu mu tamam işte , zaten yatılı kalacak kişiler en yakınlarımız hiç problem olmaz.

Valla ben misafirden çok daha önemliyim , en iyi ,en rahat , en güzeli ben kullanırım evde .

Para kolay kazanılmıyor , kiraya verilen paraya içim acıyor benim. Bebeğiniz de olacaksa sizin birikim yapma zamanınız şimdi , bebeğiniz hayırlı olsun bu arada :)

2+1 gayet yeterli bence , ne gerek var fazladan para vermeye. O farkı biriktirip alacağınız evinizin daha büyük olmasına katkı sağlarsınız. Hem , madem ev de fazla vakit geçirmiyorsunuz , temizlik vb. işlerinizde daha rahat olur. Bebek odasına bir çekyat alırsınız , yatılı biri geldiğinde orada kalır, bebeğiniz büyüyüp de kendi odasına geçtiğinde hastalık vb. durumlarında siz onun odasında kalacağınız zamanlarda kullanırsınız. Ayrıca salon koltuklarından biri de yataklı oldu mu tamam işte , zaten yatılı kalacak kişiler en yakınlarımız hiç problem olmaz.

Valla ben misafirden çok daha önemliyim , en iyi ,en rahat , en güzeli ben kullanırım evde .

Para kolay kazanılmıyor , kiraya verilen paraya içim acıyor benim. Bebeğiniz de olacaksa sizin birikim yapma zamanınız şimdi , bebeğiniz hayırlı olsun bu arada :)

canım teşekkür ederim amin aslında aynı fikirlerdeyiz bende senin gibi düşünüyorum ama yinede kafam karışıyor işte bakalım pazar günü ev bakacağız benim için kendi evimi almak önemli yine çok fiyat farkı olursa 2+1 tutacak gibiyim

Bence de gelen gideniniz yokmuş, zaten kira da oturacaksınız yine, bebeğinizde hemen büyümeyeceği için, 2+1 uygun olabilir.

Allah kendi evinizi nasip etsin inş.
Sağlcakla alın bebeğinizide kucağınıza inş.

cnm ben şahsen büyük evden yanayım herzaman...eşyalarım tıkış tıkış olmasını istemem..bide çocuklarında varmışş 3+1 iyi cnmm..
ev alcan diye küçük evde oturma kısa ömürlü dünyada yaşıyorus güzel bi ev kirala ferah ferah otur derim:)bende yeni evlencem 4+1 kiraladım evimi:)

Back
X