• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibinin bunu sorması normal mi bildin takip ediyor herşeyi normal mi?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
207
18
13
24
Dün kapıyı çaldı portakal ve bir tabak yemek verdi
"Geçen doktora gittiniz doktor ne dedi"
Bende "gittimizi nereden biliyorsun" dedim
Panikledi
"Şey geçen evden çıkarken gördüm düşük filan yaptın için mi dedi"
Dedim "ne alaka vitamin eksikliğinden doktor kontrol ediyor dedim her ay dedim
Sonra iyi iyi düşük olmasında
Kimse de konuşmuyor bu konuyu onun yanında kendisi nasıl çıkartıyorsa
Evet düşük yaptım ilk iki ayda ama iki ay kadar korundum ama düşük yapmam da üç ay oluyor
Kimseyde bir şey demedik nereden biliyor bu?
Bir kere yaylaya gittik zorla elini öptürdü ona ayrı sinir oldum
Eşime söyledim ne var yani düşük yapmanla normal bir şey bu kötü düşünme diyor iyi niyetle söylemiş merak etmiş diyor ona ayrı sinir oldum
Evet düşük yapmam kimyasal gebelik geçirmem normal bir şey ama sen nereden biliyorsun?

Son düzenleme:
Dün kapıyı çaldı portakal ve bir tabak yemek verdi
"Geçen doktora gittiniz doktor ne dedi"
Bende "gittimizi nereden biliyorsun" dedim
Panikledi
"Şey geçen evden çıkarken gördüm düşük filan yaptın için mi dedi"
Dedim "ne alaka vitamin eksikliğinden doktor kontrol ediyor dedim her ay dedim
Sonra iyi iyi düşük olmasında
Kimse de konuşmuyor bu konuyu onun yanında kendisi nasıl çıkartıyorsa
Evet düşük yaptım ilk iki ayda ama iki ay kadar korundum ama düşük yapmam da üç ay oluyor
Kimseyde bir şey demedik nereden biliyor bu?
Bir kere yaylaya gittik zorla elini öptürdü ona ayrı sinir oldum
Eşime söyledim ne var yani düşük yapmanla normal bir şey bu kötü düşünme diyor iyi niyetle söylemiş merak etmiş diyor ona ayrı sinir oldum
Evet düşük yapmam kimyasal gebelik geçirmem normal bir şey ama sen nereden biliyorsun?
Ayy sende kendimi gördüm resmen benim ev sahibi de altta oturuyor arabayla biyere gitsek hemen nereye gittiniz niye gittiniz hastaneye mi gittiniz eşim 1,2 gün izin aldı ise gitmedi kocan işimi birakdi vs vs kıran yatiyormu yatıyor gecikmismi gecikmemis bune labalilik ya hiç sevmiyorum bu tarz şeyleri he bide bana gidip gelmiyor diye soyleniyo sagda sola ev tutcaklara sakın ev sahibiniz yakınınızda olmasın bukadar herşeye karismalarina gerek yok

Bence eşi söylemiştir. Yoksa o da şaşırırdı nerden duydu falan diye. Kadını daha da sinirlendirmemek için söylemiyordur diye düşündüm ben.
Eşim söylemedi kimseye söylemedik kadın az bir şeyle yüksek sesle konuştuk aslına da kavga etmiştik cama çıkıp pencere dışarıya bizi dinliyordur

Canınızı sıkacak şeyleri yapmayacaksınız o zaman. Özel kalmasını istediğiniz şeyleri yüksek sesle dile getirmeyeceksiniz.
ya çok korkunç evlerin ses yalıtımları çok berbat, ben üst komşunun sifon sesini dahi duyuyorum yani o an evim sessizse
insan duysa bile kendisine söylenmemiş bişeyi neden gidip söyler? nasıl bir dangalaklık yani
illa bağırmak gerekmiyor evin içinde
insanlar ne kadar densiz ya

ya çok korkunç evlerin ses yalıtımları çok berbat, ben üst komşunun sifon sesini dahi duyuyorum yani o an evim sessizse
insan duysa bile kendisine söylenmemiş bişeyi neden gidip söyler? nasıl bir dangalaklık yani
illa bağırmak gerekmiyor evin içinde
insanlar ne kadar densiz ya
Yaşlı insanların sosyal filtreleri yok maalesef.

Back
X