• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibinin bunu sorması normal mi bildin takip ediyor herşeyi normal mi?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
207
17
13
24
Dün kapıyı çaldı portakal ve bir tabak yemek verdi
"Geçen doktora gittiniz doktor ne dedi"
Bende "gittimizi nereden biliyorsun" dedim
Panikledi
"Şey geçen evden çıkarken gördüm düşük filan yaptın için mi dedi"
Dedim "ne alaka vitamin eksikliğinden doktor kontrol ediyor dedim her ay dedim
Sonra iyi iyi düşük olmasında
Kimse de konuşmuyor bu konuyu onun yanında kendisi nasıl çıkartıyorsa
Evet düşük yaptım ilk iki ayda ama iki ay kadar korundum ama düşük yapmam da üç ay oluyor
Kimseyde bir şey demedik nereden biliyor bu?
Bir kere yaylaya gittik zorla elini öptürdü ona ayrı sinir oldum
Eşime söyledim ne var yani düşük yapmanla normal bir şey bu kötü düşünme diyor iyi niyetle söylemiş merak etmiş diyor ona ayrı sinir oldum
Evet düşük yapmam kimyasal gebelik geçirmem normal bir şey ama sen nereden biliyorsun?

Son düzenleme:
Panikledi
Evet düşük yaptım ilk iki ayda ama iki ay kadar korundum ama düşük yapmam da üç ay oluyor
Bir kere yalaya gittik zorla elini öptürdü ona ayrı sinir oldum
Eşime söyledim ne var yani düşük yapmanla normal bir şey bu kötü düşünme diyor iyi niyetle söylemiş merak etmiş diyor ona ayrı sinir oldum
Evet düşük yapmam kimyasal gebelik geçirmem normal bir şey ama sen nereden biliyorsun?
Ay resmen ayaklı gazete. İşi gücü bırakmış sizi takip ediyor. Getirdiğini filan yemeyin bence.

Panikledi
Ses gidiyordur, yalıtım kötüdür. Siz konuşurken duyuyordur. Ya da eşiniz söylemiştir.

Bazı insanlar tahmin yürütebiliyor. İlla 7/24 gözetlemelerine gerek yok.

Normalde dışarı tek çıkıyorsanız ama hastaneye gittiğinizde biri yanınızda varsa hastaneye gidiyorlar diye yormuştur. Belki dönerken eczane poşeti görmüştür.
Hamileliğinizi de yüzünüzden ve/veya kusma sesinden anlamıştır.

Birinin benim özelimi bilmesi rahatsız ederdi ama düşünüp de çorba getirmesine kötü gözle bakmazdım. İyi niyetiyle yapmıştır. Kim kime hasta diye çorba götürüyor ki? Sayılı kişi kaldı.

Bazı insanlar tahmin yürütebiliyor. İlla 7/24 gözetlemelerine gerek yok.

Normalde dışarı tek çıkıyorsanız ama hastaneye gittiğinizde biri yanınızda varsa hastaneye gidiyorlar diye yormuştur. Belki dönerken eczane poşeti görmüştür.
Hamileliğinizi de yüzünüzden ve/veya kusma sesinden anlamıştır.

Birinin benim özelimi bilmesi rahatsız ederdi ama düşünüp de çorba getirmesine kötü gözle bakmazdım. İyi niyetiyle yapmıştır. Kim kime hasta diye çorba götürüyor ki? Sayılı kişi kaldı.
Düşük yaptım zaman burada değildi yayaldaydı ezaceneye gitmiş olasam da elim ile taşımam çantama koyarım

Eşim söylememiş kimseye söylemedik ama büyük ihtimalle bir kere Sesimiz yükselttik oradan duymuş olabilir duymuş ama sorması benim canımı sıktı
Canınızı sıkacak şeyleri yapmayacaksınız o zaman. Özel kalmasını istediğiniz şeyleri yüksek sesle dile getirmeyeceksiniz.

Panikledi
Ya birinden duydu ya da evdeki konuşmalarınızı duydu. Başka bir yolu olamaz.

Kimisi böyle ayaklı gazetedir. İnsanların tuvaletlerine kadar her şeyi çok iyi bilir, patavatsızdır. Aşırı meraklıdır, her şeyi sorar.

Ben olsam eğer sesim gürse evde biraz daha sessiz konuşurdum. O kadınla da sadece selamlaşırdım. Her seferinde sorularına cevap vermez, "acelem var" derdim.

Düşük için geçmiş olsun. Ama ben de eşiniz gibi düşündüm. Siz şu an hassassınız o yüzden bu kadar içselleştirdiniz bence. Kadın düşük yaptınız diye size bi şeyler getirmiş olabilir iyilik amaçlı.
Düşük yapalı üç ay filan oldu yeni değil ama işte burnun sokması beni tahtsız ediyor tek evine sahibine değil herkes kendilerinin ilgilenmekiler şeyleri merak edip sormaları rahatsız edici

Ya birinden duydu ya da evdeki konuşmalarınızı duydu. Başka bir yolu olamaz.

Kimisi böyle ayaklı gazetedir. İnsanların tuvaletlerine kadar her şeyi çok iyi bilir, patavatsızdır. Aşırı meraklıdır, her şeyi sorar.

Ben olsam eğer sesim gürse evde biraz daha sessiz konuşurdum. O kadınla da sadece selamlaşırdım. Her seferinde sorularına cevap vermez, "acelem var" derdim.
Öyle yapacağım zaten bir tık daha alçak sesle konuşacağım

Back
X