- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
Yani cok masrafli sey degil ustunuze almak ama ev sahibi belki ugrasmak istemeyebilir gidip kapattirmakla falan.Emlakci bize dogalgaz haric ustunuze almaya gerek yok havale yaparsiniz mi ne oyle biseyler dedi. Bizden onceki cift de ustune almamis sorun olmamis oyle deyince biz de tamam dedik ama huylandim simdi ya.
Yani cok masrafli sey degil ustunuze almak ama ev sahibi belki ugrasmak istemeyebilir gidip kapattirmakla falan.
üzerine al üzerine almazsan bile her ay faturayı kendin yatırEmlakci bize dogalgaz haric ustunuze almaya gerek yok havale yaparsiniz mi ne oyle biseyler dedi. Bizden onceki cift de ustune almamis sorun olmamis oyle deyince biz de tamam dedik ama huylandim simdi ya.
Vallh bizde öyle düşünüyoduk ilk seneden 600 tl olan 800 tl oldu kontrat da yok kabul etmıyınce cıkın dedı kışın ortasında düşuk tehlıkm varken bn sana dıyım bızde bısı olmz dedık ama oldu maalesefAynen zaten oyuzden vermek istemiyo. Ben ev sahibini gormedim gerci nisanlim iyi bir aile sorun cikmaz falan dedi bakalim. Ilk defa kirada oturmus olucam ben de bir garip geliyo:/
Vallh bizde öyle düşünüyoduk ilk seneden 600 tl olan 800 tl oldu kontrat da yok kabul etmıyınce cıkın dedı kışın ortasında düşuk tehlıkm varken bn sana dıyım bızde bısı olmz dedık ama oldu maalesef
Taşınsak bıle mahkemlık oldukuzatmadan taşının bence
Nasıl tıkıcam acba yardım etck bi allhın kulu yok okuyor musunuz anlmıyrum ya düşk tehlikm var dıorum tek başınayım kışı ortasındaykn nasıl yapcmAnlamadığım,neden çıkmamak için ısrar ediyosunuz? 2 hafta elektrik verilmiş işte...gerekirse herşeyi bi koliye tıkarımve derhal taşınırım...
Ama böyle diken üstünde oturmak bebeğim için daha tehlikeli...her an stres...Nasıl tıkıcam acba yardım etck bi allhın kulu yok okuyor musunuz anlmıyrum ya düşk tehlikm var dıorum tek başınayım kışı ortasındaykn nasıl yapcm
Sözleşmeniz olmadığı banka yolu ile kira yollamayıp abonelikleri üstünüze almadığınız için işgalcisiniz.Hıhı şikayet dilekçesin o da vardıişgalcı die yalancı kiramızı vermişiz bu zamna kadar nasıl işgalci oluoz anlmadm
vergi dairesine şikayet edin kontratsız ve elden kira alıyorsa vergi kaçıyor demektir, sizde onu o şekilde tehdit edinKontrat olmadan aboneyi alamıyor muşuz
Kaymakamlık yardımcı oluyormu bılmıyrdum iZmirde oturyrm.vergıye şikayet etcembüyükşehirdeyseniz
kaymakamlıkda yol gösteriyorlar ücretsiz
takibin yapamazlar belki ama en azından yol gösterirler
birde elektrik suyunu kestiği için ceza alabilir hapise kadar yolu var
Bizim kontrat var yalniz 1 yillik. Emlakci kadinla ben kendim gorustum aklınız kalmasin vs dedi bakalim artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?