Diğer konularım var die daha fazla uzatmak istemedim.adam 600 ola kirayı 800 yaptı ister oturun ister çıkın dedi bizde kış düşük tehlikem var.o yuzden zaman istedik o arda suyumuzu kesti hemen çıkın ben bu evı daha fazla kıraya vercem dedı.durumumuzu anlatgımız halde.cıkarmanın sebebı para işte yoksa kıramızı suyymuzu elektrikğimizi hep odriz gecıktrmyız.ki iki gun gecıksın kira sabah erkenden kapıyu gumletti bir kere oldu ki hafta sonu die bankadan cekemdık.Ev sahibi sizi niye evden çıkarmak istiyor. Ayrıca elektrik niye sizin üstünüze değil. Anlatmadığın şeyler var sanki
Kontrat olmadan aboneyi alamıyor muşuzElektrik nasıl sizin üstünüze değil anlamadım kiracilarin üstüne alması zorunlu bişey biz eşimle taşındigimiz gibi üstümuze aldık ve ev sahibi kesme hakkı yok siz çok ağız vermissiniz
Dersin en büyüğü oldu.bncede kendi kendini şikayet etmiş.bn yarın vergi dairesine şikayet etcm ama biz ceza alır mıyızDers olsun size bundan sonra kontratsız ev kiralamazsınız.
Savcılıktan bişey çıkmaz, kendini şikayet etmiş bi ton ceza öder muhtemelen.
evsahibi uyanıklık edip vergiden kaçmak için kiracıların üzerine vermiyor zannımcaElektrik nasıl sizin üstünüze değil anlamadım kiracilarin üstüne alması zorunlu bişey biz eşimle taşındigimiz gibi üstümuze aldık ve ev sahibi kesme hakkı yok siz çok ağız vermissiniz
Siz ceza alır mısınız bilmiyorum. Ama o kesin alır.Dersin en büyüğü oldu.bncede kendi kendini şikayet etmiş.bn yarın vergi dairesine şikayet etcm ama biz ceza alır mıyız
Ooo sizin en büyük hatanız bu zaten niye kontrat yapmadınız ama bi dk siz kontratimiz haziranda bitiyo demiştiniz şimdi kontrat yok diyosun anlamadım benKontrat olmadan aboneyi alamıyor muşuz
Ama ev sahibi var haziranda bitiyo demistievsahibi uyanıklık edip vergiden kaçmak için kiracıların üzerine vermiyor zannımca
Hıhı şikayet dilekçesin o da vardıişgalcı die yalancı kiramızı vermişiz bu zamna kadar nasıl işgalci oluoz anlmadmSiz ceza alırmısınız bilmem ama ev sahibi işgaliye davası açmış olabilir.
Hayr yaa haziranda falan öyle bişi yok bi kere basındn beri kontrat yok.Ooo sizin en büyük hatanız bu zaten niye kontrat yapmadınız ama bi dk siz kontratimiz haziranda bitiyo demiştiniz şimdi kontrat yok diyosun anlamadım ben
Neden adama yollayacaksiniz ki? En kotu bankaya siz yatirin..adam parayi harcadi mi yatirdi mi gec oldu erken oldu derdi olmazAa bir dakika arkadaslar biz de bir ay sonra evleniyoruz diye evi tuttuk. Ev sahibi elektrik ve suyu ustunuze almaya gerek yok internet bankaciligiyla bana yollarsiniz dedi. Emlakci da boyle konustu bizden onceki kiracida da boyle yapmislar. Bu sorun yaratan bir sey mi?
Sacmalama lütfen bak ben çok çekiorum ilerde ne olcagı belli değil.kontrat yok muAa bir dakika arkadaslar biz de bir ay sonra evleniyoruz diye evi tuttuk. Ev sahibi elektrik ve suyu ustunuze almaya gerek yok internet bankaciligiyla bana yollarsiniz dedi. Emlakci da boyle konustu bizden onceki kiracida da boyle yapmislar. Bu sorun yaratan bir sey mi?
Neden adama yollayacaksiniz ki? En kotu bankaya siz yatirin..adam parayi harcadi mi yatirdi mi gec oldu erken oldu derdi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?