• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ev Nişanı Yapanlar Arkadaşlar Size bir Sorum Var

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
tamam çünkü ben kaldıralım diyorum hani ayakkabıyla girsinler, annemde olurmu öyle şey diyor size sormak istedim

halamın nişanında terlik vermemize ragmen bazıları ayakkabılarıyla girdi kalabalıkta pek kontrolu olmuyo halılar kalsın ısteyen soylesende oyle giriyor zaten

benim nişanım ve kınam evde yapıldı ,yaz günü olduğu için halıları kaldırdık
bence sizin halılar kirliyse kalsın ama temizse mutlaka kaldırın çünkü herkesi kontrol edemiyorsun ayakkabıyla giren olabiliyor.

biz kaldırmadık zaten evimizde cok halı da yoktur

olanı da kaldırmadık... gelenler yanlarında temiz ayakkabı getirmişti sağolsunlar kimse ayakkabısıyla girmeye calısmadı valla ...:1:

biz halıları kaldırmadık.kapıya paspasın üstüne ıslak bir bez serdik, ayakkabı ile girmek isteyen ayakkabısını silip girdi.en azından tozu toprağı almış olursunuz.

merhabalar ; bende kaldırmayı düşünmüyorumm, herkes ayakkabısını çıkarsında girsin, zatn izmirin havasına da güzen olmaz o gün yağmurlu olursa bide her yer çamur içinde kalmasın, e o kadar kişiye terlikde ayarlayamam herkes girişte çıkarsın diye düşünüyorum . Ben ve nişanlım ayrı tabi :)

merhabalar ; bende kaldırmayı düşünmüyorumm, herkes ayakkabısını çıkarsında girsin, zatn izmirin havasına da güzen olmaz o gün yağmurlu olursa bide her yer çamur içinde kalmasın, e o kadar kişiye terlikde ayarlayamam herkes girişte çıkarsın diye düşünüyorum . Ben ve nişanlım ayrı tabi :)
cnm aynen bu şekilde olabilir :) herkese çok teşekkürler kızlaaar:16:

Back