Ev mi Konum mu ?

Benim için

• Ankete Katılan
    288
Cok ama cok teşekkürederim. Esyalari sigortalamayan nakliyeci ile calismam sanirim. Ama streci kesin alacagim.

Aynen günün yarısı alsa özellikle sabah güneşini alsa tadından yenmez

Reactions: JES
Diğer türlü de ev ısınmayada biliyor

Cok ama cok teşekkürederim. Esyalari sigortalamayan nakliyeci ile calismam sanirim. Ama streci kesin alacagim.
Rica ederim
İnşallah gönlünüzce olur her şey çok mutlu olursunuz yeni evinizde

Aynen günün yarısı alsa özellikle sabah güneşini alsa tadından yenmez
Valla öyle annemler oturduklari yerde terliyorlar klima var ama sadece salonda
Inanin klima bile verimli olmuyor kapattiginiz an yine ayni.
Arkadasim yazin memleketine kaciyo bu sebeple bu sene artik satiliga cikardi (daha kredisi bitmedi dusunun) dayanamadi artik.

Cok teşekkür ederim. Hersryi yaziya dokecegim bunu herkes uyararak söyledi. Zam oranini da efe tufeye gore diyor emlakci. Kucukleri kolilemeye basladik 1 haftadir. ev eski maalesef giderlerinde sorun var midir bilemiyorum. Ev sahibi benden oncekine yokuş yapmisti galiba. Komsu öyle dedi.

Diğer türlü de ev ısınmayada biliyor
Bnm ev yeni 2 senelik
En ust kat cephem kuzey dogu
Sabah y.odam ogleden sonra 3-4 gibide salon cocuk odasi gunes aliyor yazin ona bile bunaliyoruz bazen.
Gayet sicak oluyor kisinda
Kisakollu duruyoruz burda evin yalitimida önemli ama.

Diger evimde ayni konumdaydi yine en ust katti ama eski evdi asla isinmiyordu.
Ic dıs yalitim, cati izolasyon vs gibi seyler etken bence.

Cok teşekkürederim canim tamam sadece tüfe yazacak anladim.

Emlakcida devlet ne derse o olacak diyor. Ama korktum simdi devlet 40 dese yuzde 40 mi olacak seneye

Ben merkezi konumdaki az eski eve +1 diyorum jes. Sebepleri yukarda zaten bolca yazilmis hayirli olsun simdiden

Umarim bizim emlakci da bize yardimci olur

Benim bebek 1 yasinda esimin işe gidişi sorun degil. Bende suan çalışmıyorum. Sen bu durumda olsan konumu mu secerdin yine ?

Cok teşekkürederim canim tamam sadece tüfe yazacak anladim.

Emlakcida devlet ne derse o olacak diyor. Ama korktum simdi devlet 40 dese yuzde 40 mi olacak seneye
Evet tavan rakam olarak maksimum %40 olur.
Ama siz iyi kiracı olursunuz düzenli kiranızı ve aidatınızı öderseniz ev sahibinizde insaflı olursa, yasal oranın altındada artış olabilir karşılıklı konuşup anlaşmaya bağlı...

Yatak odalari direk sabah gunesi aliyordu galiba. Kolay ısınıyor.

Ama elektrik su tesisati aklima gelmemisti ben onlari da not alayim. Çok ama çok teşekkür ederim

Yok ya sanmiyorum. Bence tufe ne derse onu yapacak bir tipti, eve harcama da yapmak istemiyor

Bende ayni durumdayim bebek 1 yasinda ben calismiyorum. Bu durumda konum ne kadar onemli diyorum. Sonra 5 yil sonrasi aklima geliyor. Ama o zamanda tasinirim dilersem diyorum. Konumu iyi ama evde içime sanirim sinmeyen seyler var. Han gibi evler 0 bundan ucuz o düşündürüyor

Sanırım şehir de önemli. Ankara'nın ayazini yediğim için ısınma önemli benim için . Biz de ankara'dayiz demeyin

Ben de bakıyorum kiralıklara ama benim için ikisi de önemli Çok eski bi ev ise çok merkezi olsa da olmaz. Ayrıca ben izmir de yaşıyorum 15 16 yıllık binalar burda yepisyeni olarak yorumlanıyor çünkü hepsi 40 50 yıllık Ev eski değil bence

Kesinlikle sicaktan nefret ettigim icin. Direk gunes alani tutmam. Yandan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…