- 1 Aralık 2021
- 12.821
- 43.804
- 548
- 34
Bende mutfak eşyalarını kolileyerek getirdim kırılan birseyim olmadı...Bende oyle yapayim mutfak işini o zaman. Cok teşekkürederim.Kalin keceli kalemle kolilere yazıyorum bakalim.
Senin için tüm önenli maddeler kafadan netse kendini sitrese sokma kuzumEfom cok teşekkürederim yazdiklarin icin.
Hepsini tek tek okudum. Coguna dikat ettim bende eve bakarken.
Konum dedigim gibi cok iyi. En yakin hastane 3 dk da taksiyle. Okul kreş civarda var. Site geniş parki filan var. Marketler avmler yurume mesafesinde.
Yalitimda ictendi icten mantolama sanirim. Ev yanmiyor olmasina ragmen sicak gibiydi. Tabi eksiye dusunce karda ne olur bilmem.
Acikcasi ev dort duvar geldi efom ya ama icini doldurunca severim bencecamdan bakınca merkezde oldugumu anliyorum o his guzeldi ama.
Komsumda kolile birsey olmaz cok ugrasma. Nakliyeciler duzgun tasisin sorumluluk onlarda diyor.Bende mutfak eşyalarını kolileyerek getirdim kırılan birseyim olmadı...
Bos Tahliye taahhüdü filan imzalamayın sakin. Konum önemli bence doğru karar. Ara kat olması da güzel. Hayırlı olsun.Selamlar arkadaşlar. Maalesef bir taşınma maceramız olacak.Aylik cepten giden kira 3 katina cikacak maalesef. Yani 3 ise 9 olacak. Bu makasin bu kadar acilacak olmasi beni her ne kadar huzursuz etse de eşim piyasa bu yapacak birsey yok diyor.
Bugun emlakciyla görüşmeye gidip son imza atip gelecegiz sanirim. Ev 15-16 yillik eski bir ev. Boya işi var. Mutfak küçük baya. Dolaplar da pek yeni sayilmaz. Parkelerin duvar dibindeki üst kismi biraz kalkmıştı. Slikonla hallederim o ayri tabi. Kisaca kiraya veririm diye alinan bir ev.
Evin artilari ulasimin gobeginde olmasi,(şuan aracimiz yok) site 24 saat guvenlikli nezih dendi sorduğumuzda. Komsular ilimli gibiydi. (Alt üst ) ara katta olunca sicakti.
Zam efe tufeye gore dendi. Aidat ise guncel 500 tl ocakta zamlanacakmis. Bir kira depozito bir kira ev sahibine 1 kira emlakciya dendi. Yani 3 kira cikacak birden bizden. Depozitoyu da son aya sayacakmis ev sahibi.
Baska evlerde baktik daha uygun ama uzakta olduğundan eledik bu arada. Bebekle otobuse bin in yapamam diye. Onlar buraya göre 1500 tl kadar uygundu diyeyim.
Simdi arkadaşlar emlakcida nelere dikkat edelim ? Nakliyede neye dikkat edelim ? Evde nelere dikkat edelim ? Boya badana tadilatta nelere dikkat edelim ?
Fikirleriniz yazdığınız her kelime cok kiymetli olacak. Elimde kalem kagit not alacagim bekliyorum.
MerhabaSelamlar arkadaşlar. Maalesef bir taşınma maceramız olacak.Aylik cepten giden kira 3 katina cikacak maalesef. Yani 3 ise 9 olacak. Bu makasin bu kadar acilacak olmasi beni her ne kadar huzursuz etse de eşim piyasa bu yapacak birsey yok diyor.
Bugun emlakciyla görüşmeye gidip son imza atip gelecegiz sanirim. Ev 15-16 yillik eski bir ev. Boya işi var. Mutfak küçük baya. Dolaplar da pek yeni sayilmaz. Parkelerin duvar dibindeki üst kismi biraz kalkmıştı. Slikonla hallederim o ayri tabi. Kisaca kiraya veririm diye alinan bir ev.
Evin artilari ulasimin gobeginde olmasi,(şuan aracimiz yok) site 24 saat guvenlikli nezih dendi sorduğumuzda. Komsular ilimli gibiydi. (Alt üst ) ara katta olunca sicakti.
Zam efe tufeye gore dendi. Aidat ise guncel 500 tl ocakta zamlanacakmis. Bir kira depozito bir kira ev sahibine 1 kira emlakciya dendi. Yani 3 kira cikacak birden bizden. Depozitoyu da son aya sayacakmis ev sahibi.
Baska evlerde baktik daha uygun ama uzakta olduğundan eledik bu arada. Bebekle otobuse bin in yapamam diye. Onlar buraya göre 1500 tl kadar uygundu diyeyim.
Simdi arkadaşlar emlakcida nelere dikkat edelim ? Nakliyede neye dikkat edelim ? Evde nelere dikkat edelim ? Boya badana tadilatta nelere dikkat edelim ?
Fikirleriniz yazdığınız her kelime cok kiymetli olacak. Elimde kalem kagit not alacagim bekliyorum.
Selam tatlım hakınızda iyi yönde hayırlısı olsun yeni evinizSelamlar arkadaşlar. Maalesef bir taşınma maceramız olacak.Aylik cepten giden kira 3 katina cikacak maalesef. Yani 3 ise 9 olacak. Bu makasin bu kadar acilacak olmasi beni her ne kadar huzursuz etse de eşim piyasa bu yapacak birsey yok diyor.
Bizim emlak imiz evin değeri 600civariyken 400 bine almamızı sağladı Evin ortaklar i 8 kişi uzun süredir satılmamis adamların miraslari çoktu açıkçası bu ev onlardan biriydi.Emlakci çirkef bir kadındı satanlardan kadına güveniyordu 13 bin TL civarı emlak ilanları parası aldı evet çok para 3 sene öncesine göre ama evi baya ucuza kapattık .Emlak kendi parasında sorun yaratmayacaginizi düşünüyorsa size yardımcı oluyor kendi çıkarı için tabiki diğer alıcılar kadına bu parayı vermeyi kabul etmemişti anladığım kadarıyla.50 bin TL için e uğraştık düşün ev eski sariyer merkezde yeni ev yok bilen bilir .Daha uzak konumda evler vardı ama şu an bakıyorum apartmandaki evler ilana verildiği gibi satılıyor fiyatı şu an 1 buçuk milyon dan fazla yeri iyi olan Bi yer herzaman daha mantıklı krediye 3000 TL ödüyoruz krediyle aldık bu arada.ozaman çok yüksek Bi miktar gibiydi şu an 3000 TL ev yok burada kiralar 7000 civarı. Herzaman yer önemli.Selamlar arkadaşlar. Maalesef bir taşınma maceramız olacak.Aylik cepten giden kira 3 katina cikacak maalesef. Yani 3 ise 9 olacak. Bu makasin bu kadar acilacak olmasi beni her ne kadar huzursuz etse de eşim piyasa bu yapacak birsey yok diyor.
Gecmis olsun gule hule oturun. Nakliye firmasini onerir misiniz ?Kolilere kucuk kagitlarla ne koyduysam yazip yapistirdim yerlestirmesi cok kolay oldu. Bi de nakliye aracina en son mutfak esyalarini verdim ilk onlar indi. Evin kalani indirilene kadar mutfagi yerlestirdim. Mutfak yerlesince her yer yerlesmis gibi oluyo zaten
Tamam canim cok teşekkürederim bakarım simdi
Bos taahut imzalamam da. Başka ne kriteri vardi acaba ? Tarihli mi tarihsiz mi ne diyorlardi. O konuda bilginiz var mi ?Bos Tahliye taahhüdü filan imzalamayın sakin. Konum önemli bence doğru karar. Ara kat olması da güzel. Hayırlı olsun.
İşte beni baglayan bu. 3/1 daha uyguna 0 binalar var 30 dk uzakta.Acıkcası cok kararsız kaldım, her iki durum da önemli tabi ama, merkezde olup da esyalarımı perişan edemem hem de o evde yasayacagımı dusunup huzurlu bir ortam daha onemlı diye dusundum..
Ben su gunes gören ev olayini direk guney cephe olarak asla tavsiye etmiyorum.1- Evin merkezi olması
2- Güneş görmesi hele ki bebekle
3- Kolay ve olabildigine ucuz ısınması
4- Ev eskiyse elektrik ve su tesisatının durumu. Eşyalar girdikten sonra sürprizle karşılaşmak istemem.
Gerisi hallolur. Hayırlı olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?