Merhaba bir evimiz yok. Lojmandayız. İki arabamız var ve 3,5 milyon yarısı faizde yarısı altında olan paramız var. Atanma durumu olmayan bir işteyiz. Yaklaşık 4-5 sene daha bulunduğumuz ildeyiz denilebilir. Belki daha fazla. Eşim bir arkadaşı ile kafe açalım diyor. ( Kafeler bolgesindeyiz bulunduğumuz ilde ve çevremizdeki tüm kafeleri buraların yerlisi olmayan polistir askerdir öğretmen doktordur 3-5 ortak birleşip açtığını fark ettik.) Bilmiyorum çok risk tabi birine güvenmek. Ama karlı olduğunu da söylüyorlar. Bir iki yılda amorti ettiklerini söylediler. Ama tabi pişman olmak da var.
Eşim ve belediyede kontağı olan bir arkadaşı ile beraber belediyenin kiraladığı bir kafeyi alabileceklerini konuşmuşlar. Tüm şehri gören yüksek yerde bir kafe. Neyse uzattım.
3,5 milyona 2+1 ev alıp kiraya verebiliriz. Ya da kendimiz geçebiliriz. Ya da söz konusu yatirimi yapabiliriz. Fikriniz nedir ? Teşekkürler
Eşim ve belediyede kontağı olan bir arkadaşı ile beraber belediyenin kiraladığı bir kafeyi alabileceklerini konuşmuşlar. Tüm şehri gören yüksek yerde bir kafe. Neyse uzattım.
3,5 milyona 2+1 ev alıp kiraya verebiliriz. Ya da kendimiz geçebiliriz. Ya da söz konusu yatirimi yapabiliriz. Fikriniz nedir ? Teşekkürler