- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Bıde arabaya cok alıstık çok zorlanırmıyızMerhabalar benımkı dert degıl ama fıkır almak ıstıyorum ev almayı dusunuyoruz cok begendıgımız bı ev bulduk fıyatı 550 bın eşim 300 bın kredi cekıp arabasını 200 bıne satacakmıs geri kalan 50 bınıde altınımı bozduracagız sızce mantıklımı yoksa bekleyelımmı ev fiyatları dusecek gibi degıl gün geçtikçe pahalanıyo kredıyıde 10 sene boyunca odeyecek esım memur ıkı cocugumuz var cok sukur maası ıyı ama cokmu yuklenırız kendimize lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
Arabsizlik da klzor olur özellikle ise arabayla gidip gelen biriyse. Ama dediğiniz gibi ev fiyatları gün gün artiyo artk alamayacak duruma gelindi.. sizin yerinizde ben olsaydım sanırım ev alırdım araba iyi kötü ayağınızı yerden kesecek bişey alsanız bile işinizi görür.Merhabalar benımkı dert degıl ama fıkır almak ıstıyorum ev almayı dusunuyoruz cok begendıgımız bı ev bulduk fıyatı 550 bın eşim 300 bın kredi cekıp arabasını 200 bıne satacakmıs geri kalan 50 bınıde altınımı bozduracagız sızce mantıklımı yoksa bekleyelımmı ev fiyatları dusecek gibi degıl gün geçtikçe pahalanıyo kredıyıde 10 sene boyunca odeyecek esım memur ıkı cocugumuz var cok sukur maası ıyı ama cokmu yuklenırız kendimize lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
Ev benim için öncelik ev dir.Ev fiyatlarının düşeceğini zannetmiyorum son 15 yıldır aynı hep söz söyleniyor ev fiyatları düşecek diye ama hiç düşeceğini zannetmiyorum zaten 50 bin lira cekecekmissiniz fazla yüksek odeyecegininizi düşünmüyorum.Merhabalar benımkı dert degıl ama fıkır almak ıstıyorum ev almayı dusunuyoruz cok begendıgımız bı ev bulduk fıyatı 550 bın eşim 300 bın kredi cekıp arabasını 200 bıne satacakmıs geri kalan 50 bınıde altınımı bozduracagız sızce mantıklımı yoksa bekleyelımmı ev fiyatları dusecek gibi degıl gün geçtikçe pahalanıyo kredıyıde 10 sene boyunca odeyecek esım memur ıkı cocugumuz var cok sukur maası ıyı ama cokmu yuklenırız kendimize lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
Bu fiyata ev bulduysanız sakın kaçırmayın derim.İmkanınız varken alın,kiracı olmak çok zor.Merhabalar benımkı dert degıl ama fıkır almak ıstıyorum ev almayı dusunuyoruz cok begendıgımız bı ev bulduk fıyatı 550 bın eşim 300 bın kredi cekıp arabasını 200 bıne satacakmıs geri kalan 50 bınıde altınımı bozduracagız sızce mantıklımı yoksa bekleyelımmı ev fiyatları dusecek gibi degıl gün geçtikçe pahalanıyo kredıyıde 10 sene boyunca odeyecek esım memur ıkı cocugumuz var cok sukur maası ıyı ama cokmu yuklenırız kendimize lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
300 bın kredı çekeceğiz 50 bın lıra altın bozduracagızEv benim için öncelik ev dir.Ev fiyatlarının düşeceğini zannetmiyorum son 15 yıldır aynı hep söz söyleniyor ev fiyatları düşecek diye ama hiç düşeceğini zannetmiyorum zaten 50 bin lira cekecekmissiniz fazla yüksek odeyecegininizi düşünmüyorum.
Maası yaklaşık 10 bin ve her ay odeyecegı kredi de 5 bın olacak cokmu olur acaba suan odedıgımız kıra 2 bınEşimin maaşı iyi derken, maaş ne kadar kredi ne kadar olacak?
Çocuklar kaç yaşında? Eğitim masrafiniz var mı?Maası yaklaşık 10 bin ve her ay odeyecegı kredi de 5 bın olacak cokmu olur acaba suan odedıgımız kıra 2 bın
Bende sızın gıbı dusunuyorum kirada kalırsak 10 yılın sonunda bı evımız olmayacak ama kredı cekıp her ay odersek 10 yılın sonunda bı evımız olacak suan 2 bın kıra ödüyoruz ama kredıde her ay 5 bın olacak bıraz fazlamıBizim hic arabamiz olmadığı için açıkçası arabayı hiç aramıyorum.sonuçta alişirsiniz..ev almak daha mantıklı çünkü kiracilik zor,ev sahibi ile uğraşmak zor.zaten sürekli kiraya zam geliyor.en azından ödemeniz sabit olacak ve 10 yıl sonra eviniz olacak.10 yıl sonra hala kirada mi olmak istersiniz? (Sonuçta ister kirada olun ister kredi çekin ev için aylık ödemeniz olacak).sadece ilk yıllar biraz zorlanirsiniz
Ah en cok dusundugumuz sey o ıste kalanı bıze yetermı 2 cocukla her ay 5 bin odeyecek kredı kalanda 4 veya 5 bın olur tabı her sene zamlanır ama herşeyde zamlanıyorArabasızlığa alışmak çok zor onu yaşadım, söyleyeyim. Eşinizin maaşı iyi diyorsunuz, ne kadar olduğu önemli. Kredi miktarı ne, maaş ne kadar. İki çocukla zorlanacağız bir miktar mı kalan tutar.
Bence çok iyi. 3 bin fazladan ödeyeceksiniz sadece. Arabanın masrafı da az olmuyor. O da hayatınızdan çıkacak.Maası yaklaşık 10 bin ve her ay odeyecegı kredi de 5 bın olacak cokmu olur acaba suan odedıgımız kıra 2 bın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?