Ev konusu

Evet yok diyip aglayan insanlardan nefret ediyorum inanki artik bana bikkinlik geldi
.Git calis ya kocanmi izin vermiyor evinde calis . Evde yapilcak o kadar isler varki. Ne zorluklarla inanki igne oyasi yapiyorum yok paraya satiyorum ama o para bana guc veriyor. Sende yap desem herkes aglama yolunu kolay bulmus

Evet haklisiniz keske vermeseydim esimede mahcup oluyorum iki ayligina istemislerdi diyince okadar kotu oluyorumki . Allah im diyorum oyle zengin etki bunlari butun sikintilari gitsin. Daha elimden ne gelebilir. O da hamile ikinciye heves ediyor kiyafetlere falan suan alamiyr ben cok uzuluyorum :-( Elimden geldigince yegenime yine alicam ama beni rahat gosterip kendilerinin sadece sikinti cekmelerini gostermeleri biraz garibime gitti

Geceden beri inanki o kadar bunaldim ki yani icimdeki his cok degisik bana sanki gercek yuzlerini gostermeleri agir geldi
Birseylere erisebilmen icin biraz hirs olmasi lazim aglayarak sizlayarak bu is olmaz. Surekli anlatiyorum yok . Otursun aglasin artik bende gamsiz olucam. Surekli baskalarini dusunmekten yoruldum heleki hic caba gostermeyen insanlardan daha cok yoruldum.

inanki evide versem iki aya yine ac kalirlar bunlar okadar sorumsuz bi aileki. Sadece ablamda degil eltisi sorumsuz kaynanasi desen oyle hepsi bitik durumda. Hepsinin borclari keyfi. Yani ablama diyorumki sen onlari goruyosun bari sen yapma borc kendini insanlara boyle sorumsuz gosterme diyorum. Bundan sonra oyle yapicam oylesi boylesi yok artik bastan yapacakti.

Zaten uzuldugum nokta ben sanki onlara hic yardim etmiyormusum gibi sen rahatsin demeleri. Okadar zoruma gittiki yani belkide hormonlardan.benim okadar iyiligime onlarin boyle bir seyi yansitmasi canimi yakti. Mesafeli olucam herkes yaptigi hatayi anlasin.

Valla sizide ayridan tebrik ederim. Kari koca bir oldumu hersey yapilir. Neyle calisarak tutarak savurmayarak
Ben boyle insanlari seviyorum siz gibi. Hani derler ya tasini sıksa suyunu cikartir valla icimden oyle seviniyorumki siz gibi insanlarin olmasina.

Bunları bize değil gruba yazın bence.

Çok teşekkür ederim. . Kimseye el açmayı sevmiyoruz .. ben zaten gururumdan aç bile kaldım :) söylediğim gibi. .azıcık sabırla çözülemeyecek iş yok ..birilerinin desteğiyle geldiğin yerden çok çabuk gidersin ..o yüzden tek başına olmayı sectik. .

O da siz de ev sahibi olmuşsunuz. Bu forumda çocukları sırtından mal sahibi olmaya çalışan Anne Babaları da okuduk. O yüzden ikinizde kendinizi şanslı hissetmelisiniz. Kiradan kurtulmuşsunuz. Ablanız bunu değerlendirmeyi bilmediyse bu kendi hatası. Boşverin o kendi başının çağresine baksın, siz bundan sonra bebeğinizi düşünün. Siz zor durumda olsanız O size yardım eder miydi? Ben sanmıyorum, bu zamanda kardeş de olsa kimse kimseye yardım etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…