Yok artik gercekten odemicem ben elimden geleni yapiyorum onlar bi taraflarini acarak borc yapiyorlar ben daha ne yapabilirimki. Sonra suclu ben ne icin dublexde oturuyorum. Sanki benim hic giderim olmadi. Ben 5sene hastane hastanr tedaviler gordum. Oyle paralar gittiki biz tek kurus kimseden istemedik3 kurusluk adamlar 3 kurusluk yasasin, 5 kurusluk adamlar 5 kurusluk yasasin. Bunlar hep ozenti, gunumuzun problemi bu. Ne guzel kendisine ev verilmis ustelik.. Sizlik birsey yok hatta odemeyin faturalarini falan da neden oduyorsunuz ki ne guzel dunya ben dagitayim kardesim toplasin..
Ayağını yorganına göre uzatmayı denesin.
Kardesimede cok guzel haddini bildirdim benim yuzumden sikinti cekmiyorlar kendi yaptiklari keyfi borclardan cekiyorlar sikintiyi dedim ama yok goze batan benim.Aileniz çocuklarına kendi adaletlerince mal paylaşımı yapmış,o ev onun,bu ev sizin..
Başta hak geçti şu,bu gibi muhabbette olmayıp herkes hakkına razi geldiğine göre küçük kardeşe küçüklügünü bilmek gerekiyorsa bildirmek,ablanıza da ayağını yorganina göre uzatmak yakışır..
Ona da ev alincak canim. Maddi degeri tabikide var. Benim suan oturdugum ev eski binaydi annemlerinde mutahit yeni yapmisti ablam tutturmustu yeni bina benim olsun diye. Daha sonra bana kalan eski evde mutahite verildi yapildi. Esim ve enistem de gercekten hic.saygida kusur etmezler. Yani babam verdigine hic pisman olmadi cok sukurKüçük kardeşe bir miras verildi mi?
Senin ve ablanın evlerinin maddi değeri arasında fark var mı?
Damatlar çok şanslıymış babanız iki kızınıda evine oturtmuş.
Kardeşim çalışıp ablasına yardım etsin o zamanBen oyle soyleyince kulaktan bile girmiyorki ciksin.
Onemli degil tabiki yazin okuyorum yazdiklarinizi, siz guclu bir kadinsiniz insallah saglikla yavrunuzu kucaginiza alirsiniz o kadar cile cekmissiniz bu evlat icin lutfen onu dusunerek kendinizi uzmeyin size sorun yaratan her kim olursa olsun uzaklasin. Ve haklisiniz bu konuda herkes kendi hakkini almis olay bitmis kimseye bir yer vermek veya yardim etmek durumunda degilsiniz. Sonucta o da bir ev aldi, hak gecer vs diye dusunmeyin. Umarim cok mutlu olursunuz, maalesef insan bazen en yakinindakilerden goruyor imtihan dunyasi ama kimse kimsenin kahrini cekmeye gelmedi herseyin bir siniri var..Yok artik gercekten odemicem ben elimden geleni yapiyorum onlar bi taraflarini acarak borc yapiyorlar ben daha ne yapabilirimki. Sonra suclu ben ne icin dublexde oturuyorum. Sanki benim hic giderim olmadi. Ben 5sene hastane hastanr tedaviler gordum. Oyle paralar gittiki biz tek kurus kimseden istemedik
. dublexde oturdum ama olan esyalarla oturdum eskidi kirildi ama ben yenisini almadim borc yapmadim butun para cocuk icin hastaneye gidiyordu. Bu senede tup bebek icin 16 binden fazla harcadik yine ustume basima hic birsey almadim borc yapmadim kimseden tek kurus istemedik. Simdi cok sukur hamileyim tup bebekle. Altinlarim filan gitti ama helali hos olsun. Borcsuz kapattik hastane isinide. Simdi evime biseyler aliyorum 4senedir hic almadim . Bu sanirim gozlerine batiyor. Ama ben gezmeye dahi gitmiyordum para gitmesin hastanede sıkısmayalim diye valla yeri geldi 5kurusum olmadi cebimde yinede kimseye belli etmedim. Kusura bakmayin o kadar doluyumki yani . Size yaziyorum okumayin sıkilirsaniz. Ilklerde iki kurus elime gecsin diye takke yapiyordum sonra boncuk isine basladim kocam veriyor ama ben kendi parami kazanmayi seviyorum dedim millete. Sonra igne oyasi ogrendim tulbet yapip satiyorum iki uc kurus harcligimi cikartiyorum. Durumumuz.simdi kotumu degil ama ben kocama destek olmayi seviyorum. Ablam anca elinde telefon aglamayi biliyor baska birsey degil. Nefret ediyorum elinden hicbirsey gelmeyen kadinlardan tembel insanlardan
Aileniz çocuklarına kendi adaletlerince mal paylaşımı yapmış,o ev onun,bu ev sizin..
Başta hak geçti şu,bu gibi muhabbette olmayıp herkes hakkına razi geldiğine göre küçük kardeşe küçüklügünü bilmek gerekiyorsa bildirmek,ablanıza da ayağını yorganina göre uzatmak yakışır..
Hayir yani zoruma giden ne biliyormusunuz. Ben para biriktirmeyi severim ne olur ne olmaz diye koyarim kiyima koseme hatta cuzdanimda para gozukmez ama.kiyisanda kosesinde illakk vardir lazim olur diye. Yeri geliyor annemlere yardim ediyorum. Kardesim ayakkabi istese vs bisey aliyorum. Ablamin derdi olsa kosuyorum . Ya tabi bunlar soylenmez ama bana karsi bi cephe alinmis ve hep kendilerini susturmuslar gibi hissediyorum . Kendimi salak yerine koyuyorum suan bu benim zoruma gidiyor. Ben mutahitin yaptigi evde oturupda kiyima koseme cekilen biri hic olmadim. Keske olsaymisimKardeşim çalışıp ablasına yardım etsin o zaman
Aynen oyle o bunaliyor borclardan falan ben gunumu gun mu ediyorum hayir bende uzuluyorum yapma borc diyorum simdi daha yapmam bi bitsinde diyor . Ee sen keske bunu bastan dusunseydin. Annemlerin onlara yardimi bir iki degil bini gecmistir. Benimde anlatmak istedigim benim dublexde oturmam o normal evde oturuyor o yuzden sikinti cekiyor anlamina gelmiyor. Kendi borclari yuzunden sikinti cekiyorOnemli degil tabiki yazin okuyorum yazdiklarinizi, siz guclu bir kadinsiniz insallah saglikla yavrunuzu kucaginiza alirsiniz o kadar cile cekmissiniz bu evlat icin lutfen onu dusunerek kendinizi uzmeyin size sorun yaratan her kim olursa olsun uzaklasin. Ve haklisiniz bu konuda herkes kendi hakkini almis olay bitmis kimseye bir yer vermek veya yardim etmek durumunda degilsiniz. Sonucta o da bir ev aldi, hak gecer vs diye dusunmeyin. Umarim cok mutlu olursunuz, maalesef insan bazen en yakinindakilerden goruyor imtihan dunyasi ama kimse kimsenin kahrini cekmeye gelmedi herseyin bir siniri var..