Ev, kırkayak, fotoğraflı..

mavilimonata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
1.738
3.490
Öncelikle çok özür dilerim midenizin bulanma ihtimaline karşın.. Sabahtan beri çok kötüyüm.

Sabah kalktım mutfağa bir girdim yerde bu iğrenç şey var. Nişanlımda işe gitmişti tam mecburen kendim atmak zorunda kaldım telefon açtım akşam ilaç alacak gelirken.

Şimdi evde başka olduğunu biliyorum yani şöyle biliyorum geçen sene de aynı şey başımıza gelmişti daha büyüğünü öldürdük sonra ilaçlayınca eşinin ölüsünü görmüştük.

Hanımlar kafayı yiyeceğim zehirli olanından mı bu?

Nereleri, nasıl temizlemem gerekiyor ilaç gelene kadar en azından içimi rahatlatmak istiyorum mesela banyoyu tedbir amaçla kloraklasam etki eder mi? Çünkü gece evde olacağımız için sabah sanırım ilaçlayabiliriz..

Şimdiden teşekkür ediyorum

Bu arada yüksek zeminde ev, apartmandayız..

Son düzenleyen: Moderatör:
ay resmi şimdi gördüm
mutlaka ilaçlattırın derim
gerçi ilaçlattrmışsınız yeniden gelmişler
taşının vallahi ben duramam o evde ..

ben evi ilaclattim bocek sorunu vardi adam ozellikle giderlere dusakabin altina lavabo iclerine ve kapilardaki bosluklara ve tuvalet banyodaki havalandirmalara sıktı. 70 tl ye tum evi yapti birdaha bisi gormedim. kokusuzdu zararsiz dedi sadece su degdirmeyin silmeyin dedi.
bence kendiniz ugrasmayin ilaclama firmasina yonlenin.

Evi ilaclayin yasayamaz ki ölür.
Yok ya gezmiştir öyle yeme gibi bir niyetleri yok sanmam.
Değdiği yeri yakıyor yani acıyor uyuşmuştu etime değdiği yer baldırımdaydı o gün hemen ilaçladık eşi 2 gün sonra öldü ama bu sene yine çıktılar ilaç atıcaz tekrar.. Her yeri çamaşır suyu ile temizlesem yarın ilaç atana kadar bayılırlar mı ki?

ben evi ilaclattim bocek sorunu vardi adam ozellikle giderlere dusakabin altina lavabo iclerine ve kapilardaki bosluklara ve tuvalet banyodaki havalandirmalara sıktı. 70 tl ye tum evi yapti birdaha bisi gormedim. kokusuzdu zararsiz dedi sadece su degdirmeyin silmeyin dedi.
bence kendiniz ugrasmayin ilaclama firmasina yonlenin.
O ilaçtan attık bizde evet 3-4 gün silmedik ama her halükarda akşama kadar onlarlayım evde :KK43:

Bende geçen sene görmüştüm, bakakalmıştım. Öylece çekip gitti parkenin altına. Bu sene tekrar gördük, çiyan yada kırkayak hala tam ortak görüşe varamadık. Duvar diplerini doldurduk, ilaçladık. Tekrar gelmedi. Yumurtalarının çok uzun yaşadığını biliyorum sadece. Eğer başka olduğuna eminseniz büyük bi ilaçlama yaptırın.

buarada zehirli olan çiyan . bu kirkayak. yavas hareket ediyordu di mi salina salina:)?
çiyan cok hizli kacar.

ama bir an once ilaclatin. kirkayak kuytu buldugu yerlere yumurtalarini birakir..

nemli rutubetli yerleri sever buyuk olasilik banyodan geliyordur oralara iyi sıksın.

Bende geçen sene görmüştüm, bakakalmıştım. Öylece çekip gitti parkenin altına. Bu sene tekrar gördük, çiyan yada kırkayak hala tam ortak görüşe varamadık. Duvar diplerini doldurduk, ilaçladık. Tekrar gelmedi. Yumurtalarının çok uzun yaşadığını biliyorum sadece. Eğer başka olduğuna eminseniz büyük bi ilaçlama yaptırın.
ayrimini şöyle yapabilirsiniz.
kirkayak cok yavas hareket eder.
çiyan daha aktiftir daha hızlı kaçar.

Tek olmuyorlarmış, mutfak balkonu içeride gidere lavabo açıcı döktüm yumurtaları borudaysa diye en kısa zamanda tekrar ilaçlayacağız :KK43:

ayrimini şöyle yapabilirsiniz.
kirkayak cok yavas hareket eder.
çiyan daha aktiftir daha hızlı kaçar.
Çiyandı o zaman kesnlikle. Çok hızlıydı ve kesinlikle öldürülmüyor. Vur Allah vur yine hareket ediyor, yine canlı. Öldürmeden atmanın imkanı zaten yok.

Çiyandı o zaman kesnlikle. Çok hızlıydı ve kesinlikle öldürülmüyor. Vur Allah vur yine hareket ediyor, yine canlı. Öldürmeden atmanın imkanı zaten yok.
çiyanmış :KK43:
kirkayak cok daha yavas hareket eder. yaklas peceteye al direkt gelir :)

çiyan zehirlidir ama suan yok di mi?

X