Ev işleriyle başım dertte

bende öleydm taki cocugum olup işe başlayana kadar.. 14 aylık bir oglum var.. zaten calışıyorum
akşam gelmemi dört gözle bekliyor.. onun zamanndan calmıyorum kesinlikle calarsam kendimi cok kötü hissediyorum
baktıkm olmuyor bıraktm ev işini.. benm evime gelen benm evimin temizliğne mi geliyor?
öyle insan hiç mi hiç gelmesin..
oldugu kadar olmadı kalıyor kasmıyorum artık kendimi..
örnek vereyim size.. camlarım 4 5 aydır silinmiyor les gib iumrumda değil vaktimde yok.. kadn tutma imkanımda yok maasmn yarısı direk bakıcı parası olarak gidiyor..
annem bakıyor ogluma gündüz evde cogu zaman yememizi yapar evimi derli toplu tutar birde camasırlarmızı katlar..
geri kalanları hep ben yaparm..
c tes. tuvalet banyo yıkarm toz alırım balkon yıkarm üc posta felan camasır sererim.. ütü yapmıyorum.. herkez giyeceni ütülüyor evde..
pazar günü eşim makine acar kahvaltıdan sonra bende arkasndan silerim.. halıları kaldırmam.. ayda yılda 1 kalkar sadece mutfagınkini kaldırırım..
ögleden sonrada plan yaparız günümüzü değerlendiririz.. aileme ayıracagm vakti temzilk için heba edemem..
mutfak dolaplarımın yüzünü haftalık silerim içleri hep kalır.. ne yapaym böyle daha mutluyum..
aldimızı aldk yere koyarız.. mutfaf tezgahmde hiç bulasık bırakmam tek bardak bile.. etrafıda oglan uyuduktan sonra ben onu uyutana kadar eşim toparlar.. lütfen kendinizi bu kadar yıpratmayn dğeer mi ?

Çocugum yok henüz ama temizlik konusunda bende sıkıntılıyım malesef. Sanki herkesin evleri bal dök-yala, benimki kirli gibi hissediyorum. Bu yüzden misafir kabul edemiyorum bile, rahat edemiyorum. Benim mutfak dolaplarım ahşap ve kalitesi kötü. Kiracı oturduğumuz için, değiştiremiyoruzda. Hep parmak izi, yağ lekesi var sanki, bıktım usandım vallahi. Hele evdeki toz hiç bitmiyor, tam yol üzeri olunca.
Eşimde sağolsun çok dağınık ve ıvır-zıvır küçük eşyaları çok fazla. 2 kişi olmamıza rağmen ev hiç düzenli kalmıyor. Evin düzenini bir tutturamadım gitti. Tek sen değilsin yani. Üstelik senin çocukla sıkıntılar yaşaman çok normal canım. Bu bari biraz seni rahatlatsın.

Ben temizligi her gun oglumla beraber yapiyorum,kendisi 21 aylik eline kuru bez veriyorum koltuklari siliyor zannediyor kendisini Adam alisti her gun bu evde bir temizlik olmasina
Gunluk olarak supurur silerim, banyo wc de gunluk. Ama cam kapi duvar ayna silemem. Onlar esime ait. Bir de balkon yikama kendisinin. Benim derdim daha cok yemekle. Cok zor geliyor her gun yemek yap et, bir sure sonra ne yapacagimi sasiriyorum. Esim sorun degil de oglum her seyi yemiyor.

Akşama kadar yolumu bekleyen kızımı bırakıpta el alem ne der diye hiç kendimi paralayamam valla. gelen çocuklu eve geldiğini biliyor nasılsa. aynadaki camdaki parmak izlerini seviyorum ben o uyuyunca. büyüyünce onlar da olmayacak, her gününün tadını çıkarmak lazım

Benimde 3 çocuğun var çalışıyorum da fakat her seyde yapılmaz oyun için yiyeceklerle oynamayiz.emekleyen küçük n bizim var çok temiz olmasada çocukların yaşayacağı şekilde olmalıdır .bende oynuyorum çocuklarımla oyun pekte titiz olduğum söylenemez ama belli ölçülerde temizlik yapılmalı

Yirmili yaşlarımın başında biri bana, "evlendiğinde koltuklarına örtü sereceksin" dese herhalde yüzümü buruşturur "ıyyy" derdim.
Çalışıyorum, hafta içi bakıcı miniğe bakıyor. büyük kreşte.
Eşim cumartesi de çalışıyor.
hafta sonları evde harp çıkmış gibi oluyor. dağıtmadan iş yapayım desem...
düşmesin kaşını gözünü yarmasın diye miniğin peşine koşmaktan yemek yapıp yedirdiğime parka çıkardığıma şükrediyorum bazen.
Elim hızlıdır. Çocuklara da dağıttıklarını toplatmaya çalışırım. Minik henüz anlamasa da, oyun sansa da kulağına giriyordur.
Ona rağmen, evimin bir tarafından mutlaka bir oyuncak çıkar. Koltukların altından, perdenin arasından vs.
Tezgahta mutlaka bir bardak bir kaşık neyse illa bir şey kalır..
Pazar kahvaltısı sonrası mutfağı tamamen elden geçiririm. Mutfağı 3-4 kere süpürdüğüm olur gün içinde.
Temizliğe ara sıra yardımcı gelir, bir düzen tutturamadım bu konuda, ertesi güne bir şey kalmaz.
Hepimiz banyo yapsak, tuvalet kullansak bir yemek yense tamam zaten. her yer battı :)
aynalar camlar parmak izi.
Kısacası, ev hiçbir zaman çat kapı misafire uygun temizlikte değil.
İki küçük çocuğuyla sabahın köründe yollara düşen, akşam eve yorgun argın gelen bu kadını kınayanlara da sevgiler!

Kızlar, biliyorum pek yeri değil ama hazır konu müsaitken, sormak istiyorum.
Evim cadde uzerinde. Koltuklarimda dahil, tv ünitem, sehpalar, dolaplar vs çok tozlaniyor, 2 günde mahvoluyor. Hiç temiz kalmiyor. Normal klasik yüzey temizleyicileri ile siliyorum. Önerebileceğiniz, tozu daha az tutan, hatta parlak durmasini saglayan ve güzel kokan bir karışım ya da temizleyici cesidi var mı???
..

Benimkilerde senin kedilerden farksız canım.ben bi taraftan temizlerim.benimkiler öbür odadan bi güzel dağıtırlar.ay napıyım Canları sağolsun minnoşlarımın

Ahşap temizleyici var pronto ya da loc kullansan hemen tozlanmaz ben mavi silikonlu olanları beğenmedim hep iz bırakıyor en mantıklısı bi kovada köpük yapıp bi bezle silip bi bezle kurulamak

Kızlar arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…