Valla kimi çok anlayışsız insan güvenemiyor herkese bu zamanda mesela ben gittiğim evi hiç kontrol etmem bazıları her tarafı süzerCanım hamile halinle düşündüğün son şey temizlik olsun bence. Evi düzenli tuttuğun sürece düşündüğün kadar pis durmaz. Gelen de hamile olduğunu biliyor sonuçta. Evin temizliğine mi bakacaklar. Hatta bir işin ucundan bile tutabilirler hamile insana çat kapı gelmeyi biliyorlarsa.
En sevmediğim insan tipiValla kimi çok anlayışsız insan güvenemiyor herkese bu zamanda mesela ben gittiğim evi hiç kontrol etmem bazıları her tarafı süzer
Camlari kremsiz sac sampuani ile su yapip silin bana dua edeceksiniz.Biryerde okudum denedim yarim saatte tum evin camlari bitiyor.Ihtiyaciniz olan ucuzundan kremsiz bir sampuan su ve mikrofiber bez.Bi bez sil digeri kurula.Bitti gitti.
Valla kimi çok anlayışsız insan güvenemiyor herkese bu zamanda mesela ben gittiğim evi hiç kontrol etmem bazıları her tarafı süzer
benimde gorumcem oyle eve girer girmez etrafu suzer nerde ne var bakar mutfaga girdiğinde dolaplara bakar temizmi yag lekesi varmi dye. Kendisini temiz sanar evi topludur herzmn ama bi bezle yerde siler camda siler tozda alir ocagida siler. Bende oyle yapsam bnm evimde gorunusde temiz olur.Valla kimi çok anlayışsız insan güvenemiyor herkese bu zamanda mesela ben gittiğim evi hiç kontrol etmem bazıları her tarafı süzer
Hayir kremsiz oldugu icin de camda silince kayboluyor deneyinCok fazla kopurmez mi?
Peki suzerse ne olur?gercekten ne olur?sonra arkanizdan ay ne pis kadin hatra daha da kotusu bunun evinde yemek yenmez vs... derlerse ne olur?cok ciddiyim bir dusunun ne olur?kendi cevabimi vereyim.UMRUMDA bile degilllllllllll.kaynana ,elti,gorumce,anne,baba,konu komsu ,basbakan,cumhurbaskani hiccccccc umrumda degil.pis desinler daginik desinler rezil desinler bu da kadin mi desinler.ne derlerse desinler.onlar deyince ne kaybederim allahaskina.bosverin 2 tasinda cocugunuz varmis.onunla eglenin onun oyunlarina ortak olun.onunla camlara el izi yapin(ben yaptim ellerimizi una batirip aynaya el izi yaptik)onunla yerleri boyayin.onunla evi dagitin dokun sacin.cok ciddiyim.korkmayin cocugunuz simarik olmaz,pis olmaz,temizligin ne demek oldugunu ogrenir korkmayin.hayati boyunca daginik kalmaz.ne olur biliyor musunuz?ileride annesiyle ilgili anlatacagi harika anilari olur,gozleri isildayarak soz edecegi mutlu cocuklugu olur.evinde kesfetmesine fazlasiyla izin verildigi icin baska yerde son derece uyumlu orayi burayi kurcalamayan bir cocugunuz olur.cocuklugunun geregi olan kesfetme elleme dokunma arastirma deneyimleme ihtiyaclari fazlasiyla karsilanmis akilli bir kuzunuz olur.birakin daginik kalsin pis olsun.birakin eltiniz en pis aninizda damlasin evinize.ne pis desin.siz kuzunuzla daginikligin keyfini cikarinValla kimi çok anlayışsız insan güvenemiyor herkese bu zamanda mesela ben gittiğim evi hiç kontrol etmem bazıları her tarafı süzer
Ah ah ne kadar yazık....temizlige harcadığımız zamanla kaç kitap Okur ,kaç tane is yaparız.gecen zamana da emeğe de yazık.
2 yaşında çocuğunuz var ve hamilesiniz.cok hirpalamayin kendinizi ev işi bitmez kuralı bu.
Elinizden geleni yapın ama her dakikada hazır ve nazır beklemeyin.
Çocuklar dağıtacak,dökecek karalayacak.. .bunlar olacak şeyler.sonra hasta olursunuz...
Ev işi kadar havaya giden nankör bir uğraş daha yok!Mutfağımı sürekli temizliyorum ama pırıl pırıl değil dolaplarda su lekesi hep aspratör davlumvaz çok tozlanıyor ocağımda sanki elimi sürünce yağlı gibi
Benim çocuk yok. Kedilerim var, onlarla acayip zor. Mesela ben yerleri paspaslarken onlar bunu oyun sanıp viledanın ucuna tutunuyorlar. Tüyleride ıslak zemine yapışıyor haliyle. Bende biraz uğraştıktan sonra paspası bırakıp onlarla oynarken buluyorum kendimi. Ama o kadar çok tatlılarki, umurumda değil dağınıklıkları.Valla iki tane çocuğum var onların döküntüsünü toplamaktan öyle pırıl pırıl bi evim YÖK.elimden geldiğince yapıyorum.kimse içinde kendimi paralayamam.canım ister yaparım ister yapmam.iki çocukla gerçekten çok zor.beğenmeyen evime gelmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?