• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işlerine yardımcı

EDA77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
5
0
36
İstanbul
Merhabalar..Bende aranıza yeni katıldım.İsmim Eda,Acıbadem de oturuyorum.3 yaşında bir oğlum ve 19 aylık bir kızım var.Haftanın 6 günü 09:00-18:00 saatleri arasında aylıkla çalışacak bir yardımcı arıyorum.Ev işleri temizlik,ütü,yemek ve gerektiği zamanlarda çocuklarla ilgilenmek.Yaz tatilinde de bizimle izine gelebilirse harika olur..:61: Annemde Acıbadem de oturuyor ve hergün gelecek.Çocukları seven ve iyi anlaşan biri olmasını tercih ederim..Her anne gibi :61:

mrb eda hanımişinize talibim daha öncede evlerde çalıştım size referans verebilirim işimi temiz ve tertipli yaparım daha önce çocukta baktım eğer ilgilenirseniz irtibata geçerseniz sevinirim iyi akşamlar

Ankara Dikmen Sokullu'da oturuyorum. 1 yaşında bir oğlum var. Oğluma annem ve babam bakıyor. Yalnız annem ayda 2-3 hafta yalnız kalıyor ve yardıma ihtiyaç duruyor. Bu nedenle ben de bir yardımcı arıyorum.
Yardımcı bazı haftalarda 1 gün temizliğe gelecek, bazı haftalarda da tüm hafta ev işleri ve bebek bakımına yardım için gelecek. Bu iş için; sadece 1 gün temizliğe gelinen haftalarda günlük 70TL; hafta içi hergün 8:30-18:30 arası yardıma gelinen haftalarda haftalık 150TL'lik bir bütçe ayırdım. İlgilenen ya da ilgilenen birini tanıyanlar buradan bana ulaşırsa telefonla ve yüzyüze görüşürüz, anlaşırsak da detayları konuşuruz.

ben de sevinirim..sultanbeyli de oturuyormuşsunuz..ben de acıbadem de oturuyorum..yol sorun olmaz umarım..ücret için ne düşünüyorsunuz?

tekrar merhaba..ben henüz tam olarak işe başlamadığım için şu an yol dahil 600 tl. verebilirim..ama ileride karşılıklı güven ve memnuniyet oluşursa tekrar şartları konuşabiliriz..yanılmıyorsam sultanbeyliden buraya E5 den tek otobüsle gelebiliyorsunuz..ama yine de tam olarak emin değilimm :61: eğer hala ilgileniyorsanız bana XXXXXXXXXXXXXXX ulaşabilirsiniz.. veee ben olmasam bile inşallah aradığınız gibi bir işi en kısa zamanda bulursunuz.. görüşmek üzere :61:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back