• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işlerine yardımcı bayan anadolu yakası

dryks

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
4
0
16
İstanbul
Merhabalar,
Ümraniye atakentte oturuyorum. iki kızım var (10-6) hafta içi gelebilecek kendi evinde günlük ne yapıyorsa onları yapacak bu arada kızlarıma da göz kulak olacak bir yardımcıya ihtiyacım var. Disiplinli düzenli ve titiz bayanlar sizden haber bekliyorum.

merhabalar,
ümraniye atakentte oturuyorum. Iki kızım var (10-6) hafta içi gelebilecek kendi evinde günlük ne yapıyorsa onları yapacak bu arada kızlarıma da göz kulak olacak bir yardımcıya ihtiyacım var. Disiplinli düzenli ve titiz bayanlar sizden haber bekliyorum.

adı yasemin turandır.8 yıllık çocuk bakıcılığı tecrübesi vardır. Aynı zamanda günlük evtemizliği ütü yemek işlerini de itina ve titizlikle yapar.çok eliçabuk ve tertiplidir.ayrıca çocuklar konusunda oldukça sıcakkkanlı ve sevecendir. Atakentte ikamet etmektedir.ulaşım sorunuyoktur. Referansı mevcuttur.5354312208

adı Yasemin TURANdır.8 yıllık çocuk bakıcılığı tecrübesi vardır. Aynı zamanda günlük evtemizliği ütü yemek işlerini de itina ve titizlikle yapar.çok eliçabuk ve tertiplidir.ayrıca çocuklar konusunda oldukça sıcakkkanlı ve sevecendir. Atakentte ikamet etmektedir.ulaşım sorunuyoktur. Referansı mevcuttur.telefonu 05364312208 (doğrusubudur)KENDİSİ DE 3 ÇOCUK SAHİBİDİR(21,16,8)

Back