Ev işlerine pratik önerileriniz?

Robot süpürge alabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim. Yatağın koltuğun altına girmesi mükemmel. Topak topak toz sorunu ortadan kalktı. Günlük açıyorum akşam işten gelince yerde gözüme bir şey takılmamış oluyor. Biz ikimiz de çalıştığımız için yemekleri pazar günü haftalık yapıyoruz. Tekrar tekrar mutfak baştan kirlenmiyor. Haftasonu eşim toz alıyor ( ben toz alınca gözlerim iltihaplanıyo), ben de yerleri siliyorum. Çamaşırları haftada bir beyaz bir renkli olarak yıkıyoruz. 1 haftada anca doluyor kirli sepeti zaten iki kişi olunca. Bir de ekstra çarşaflar girince işin içine makineye sığmazsa 2. Makine açılıyor. Bulaşıkları etrafta bekletmemek gerekiyor ben bekletirsem ucunu kaçırıyorum her yerden kirli bardak tabak fırlıyor sonra. Günlük veya iki günde bir bulaşık makinesini açıyoruz duruma göre. Koltukların örtülerini yatmadan önce düzeltip yatıyoruz yoksa bekletirsen kalıyor öyle dağınık. Galiba işin sırrı bekletmemekte

Bide olan temizliği korumakta çok önemli. Ben geçen perşembe büyük temizlik yapmıştım mesela. Bugüne kadar süpürmek haricinde bişey yapmadım. Bugün detayli supurdum sildim. Çamaşırı mk temizlikle açarım ben iş yaparken bir mk bitsin en azından. Yemeği en başında ocağa koydum ki ben iş yaparken bir yandan o olsun. Şimdi sadece bulaşık kaldı onuda halledince ev temiz olacak yine. Çocuklar olduğu için bulaşığı beklettigim zamanlar oluyor müsait olunca hallediyorum. Bide bazı şeylerde pratiklik zamanla oldu bende. 9 yıllık evliyim son bir senede tamamim diyebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…