- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.481
Bütün dileklerimiz seninle canım yüreğini ferah tut tatlım
ay canım benım sagol ınsallah
kızlar acaba testı erken mı yaptım dıyorum sımdı daha 2 gun gecmıstı adetımdenn:26:
kızlar acaba testı erken mı yaptım dıyorum sımdı daha 2 gun gecmıstı adetımdenn:26:
Kuzum Çok sevindimm sizin adınızaa. Ev Gerçekten Bu devirde Çok İyi Bir Yatırım.
Allah Güle Güle Oturmayı nasip etsin. Mutluluk sizinlee olsunn
Canım gelişmiş kan testlelri varda ama onu günlük kan veriyorlar hergün kandaki hormon sayımına bakıyorlar hamilelik hormanları günlük 2katı artıyor canım ama onuda zor gebelik yada tüp bebek tedaviside kullanıyorlar erken öğrenmek için yaparlar sen bi hafta daha olmazsan yap canım
kızlar hepinize günaydınlar......
bugun herkesi işi çok galiba benimde öyle....
evde bütün odalar toplanacak.....
yerler süpürülecek,silinecek
wc ler temizlenecekkk
bu arada eşimin pantolonunu hala dikmedimonu halledeyim artık bugun
katlı çamaşırlar vardı onlar yerleşecek
yemek yapılacak( mercimek çorbası,karnabahar kızartması yoğurt sosu ile ,bir de paptes salatası yapacağım)
rabyas; hayatım kafana takma cnm.düşündükçe vücudunu strese sokarsın...kk da hiç mi okumuyorsun sebepsiz hamile kalamayanlar var hep stresten psikolojik.....tabi Allahın izni ile ..sen beni bekle az daha marta kadar olmaz mı? azcık zayıflayım da bende istiyorum artık...
cnm ben sana şeyi söyleyecektim .bu İMD alımları senin bilgin var mı bu konuda?
Kızlarr Ben Geldimm
Napıyosunuz Bakalım ??Bende Ehliyetle Uğraşıyorum cumartesi günü sınavım Var ona çalışıyorum
Evin İşleri Zaten Hiç BitmiyorrrTemizliğe Devamm
Bu arada sonunda bende Şu Asprin'den Buldumm
Bizim Burda Yoktu. Geçende Alanyada Gördüm. Hemencil aldım şu meşhur Asprin'denn
Kızlar demıyeckdim ama duramadımbuarada yemek yarışmasına katıdım biraz çetrefilli oldu ama oldu herhalde:26:
canım stres yapmıyorum sadece bıraz fazla umutlanmısım sanırım sıkıntı yok ben pkoluyum bıseyler bıraz daha zor olacak farkındayım dua edıyorummm
kuzu sen 4 kg vermısın yaa gecende sordum ne kadar surede verdınnn
imd sertıfıkan olmadan olmuyo canım yada sakarya uni ve anadolu üni yaptıgı sınavlara gırıp kazanman lazım sınav ucretı 400-500 tl cıvarı parayı verıp sınava gırıp kazanırsan egıtıme gıtmen gerekmıyo kı egıtım yok bu ara. eger egıtıme katıldıysan sertıfıkan varsa mutlaka basvur benım cok arkadasım gıttı yogunlar ama rahatlar. ben de egıtıme gıtmeye hak kazanmıstım asıl lıstedeydım ama dugun zamanıma denk gelmıstı gıdememıstımmm sans yok bacım bendee
Ay bana sorma, senden çok heyecanlanırım valla
Yanında olsam gider testi alır yaptırırım sana
Bilmem ki yaaa :18:
Allah razı olsun Berayy, çoook teşekkür ederim canım yaaa :))
Yatırım evet ve şimdi ne yaptık yaptık, bir daha böyle bir şansım olmayabilirdi..
Kv yardım ediyor çünkü, Rabbim milyon kez razı olsun :))
Şükürler olsun inşallah isteyen herkese nasip olur bu güzel heyecan en yakın zamanda :)))
sen ciddi misin bence kafanı duvarlara vur....benım hiç haberım yoktu böyle bir meslekten.....bu yıl duydum onda da sınav olmustu....şimdi nisan ayında tekrar anaper sınav yapıyor duyurusunu yaptı 20 nisan.....parasını geçtim de bir daha alım olur mu ben en çok ordayım.......
biz bu gidişle bu biyolojıden atanamıcaz ..evde oturmak ıstemıyorum....
yarın bırgun bebek olsa onun masrafları falan Allah buyuk tabı de yıne de çalışsak kötu mu olur......
iş kurun müdürü açıklama yapmış uzun bır sure alım yapmayı düşünmuyoruz diye....
başbakan da demiş 2013 de alımlar devam edecek hangısıne ınanacagız.....
yapabılecegım bısey yok dugunu bırakıp kursamı gıdeydımmkısmet degılmıs canım.
1000 tane alım var dıye duydum ondan sonra sanmıyorum bu kadar cok alım yapmazlar kı bu sınava yaklasık 1 yıldır gıren var bırıken ınsanlarda vardır dıye dusunuyorum ama tersıde olabılır ıstersen ıskuru arayıp sorabılırsınn...
gerçi şimdi eğitim yok......valla ortalık çalkalanıyor...bende alım olmayacagını düşünüyorum....belki seçim ugruna olabilir ...hem maddi hem manevi emek harcayacagım...boşa gitmesini istemıyorum açıkcası.....
ne dıye calkanıyo canım ortalık?? artık egıtım olmuyo zaten yazılı ve sozlu sınava gırıyorsun kazanırsan dırekt belge verıyorlar kpss puana gore tercıh yapıyorsun. bende calısmayı ıstıyorum yuksek puanlar alıyoruz ama atanamıyoruzz mılletın bu puanla nasıl atanamdın demesınden sıkıldımmbiseyler yapmalı allah yardımcımız olsun ders ders ders yıllardır ders calısıyoruz yeter artık yaa....
Bir iki hafta tekrarlayan ateşler ve sonunda döküntüler oluyormuş vücutta canım..
Milenyum modası
Allah razı olsun estoş, sağol çok mutluyum yaaaa
Bursa İnegöldeyiz, m2'si 1000 tl artık evlerin burda..
Ama alacağımız ev 125 m2, 20bin peşin veriyoruz, 2014 ocak teslim, içine girince 500 tl ödüyoruz 10 sene..
Kredi falan çekmiyoruz ve 85000tl ye gelecek inşallah
Kocaman bir site olacak, rengarenk binalar
Yerimde durasım yooookkk
Amiiiinn, inşallah Tanem, inşallah tez zamanda herkese nasip oluuurrr
tesekkur ederım estoşum ilgin için çok incesinbayagı umutlanmısım sanırım dun bıraz kotu oldum ama esim de kızdı dur daha yolun basındayız dedı boyle yaparsan kızarım dedı bı bı kac bısey soyledı haklı adamm kendıme geldım rabbım hayırlı zamanda hayırlısıyla verır ınsallahh
tanemım canım benım ne guzel soylemısın oylee önümüzdeki ay allah bi bakmışsın ol demiş insallah canım benım ınsallahh
sakura kuzumm ınann coookkkk sevındımm rabbım hayırlısıyla oturmayı nasıp etsın huzur mutluluk saglıkla hayırlı olsunnnnnn:119:
yaa kızlar saçımın rengini evde eltimle beraber açabilir miyiz sizce
açıcı aldım da denemek istiyorum olur mu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?