En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bütün dileklerimiz seninle canım yüreğini ferah tut tatlım

tesekkur ederım tanemımmmm ayy iyi ki varsınız yaaa tanımadıgım ınsanlar benım ıcın ıyı seyler dılıyor dua edıyor bende aynı sekılde tanımadıgım ınsanlara dua edıyorum mutlulugunu paylasıyorumm... kızlar bızım yuregımız cok genıs yaaaa bu super bişeyyyy sevgı dolu olmasıı rabbım herkese nasıp etmezzz

ay canım benım sagol ınsallah

kızlar acaba testı erken mı yaptım dıyorum sımdı daha 2 gun gecmıstı adetımdenn:26:

Canım gelişmiş kan testlelri varda ama onu günlük kan veriyorlar hergün kandaki hormon sayımına bakıyorlar hamilelik hormanları günlük 2katı artıyor canım ama onuda zor gebelik yada tüp bebek tedaviside kullanıyorlar erken öğrenmek için yaparlar sen bi hafta daha olmazsan yap canım

kızlar acaba testı erken mı yaptım dıyorum sımdı daha 2 gun gecmıstı adetımdenn:26:

Ay bana sorma, senden çok heyecanlanırım valla
Yanında olsam gider testi alır yaptırırım sana
Bilmem ki yaaa :18:

Kuzum Çok sevindimm sizin adınızaa. Ev Gerçekten Bu devirde Çok İyi Bir Yatırım.
Allah Güle Güle Oturmayı nasip etsin. Mutluluk sizinlee olsunn

Allah razı olsun Berayy, çoook teşekkür ederim canım yaaa :))
Yatırım evet ve şimdi ne yaptık yaptık, bir daha böyle bir şansım olmayabilirdi..
Kv yardım ediyor çünkü, Rabbim milyon kez razı olsun :))
Şükürler olsun inşallah isteyen herkese nasip olur bu güzel heyecan en yakın zamanda :)))

Son düzenleme:

dogru dıyorsun canım ben haftaya tekrar yapayımmm

kızlar hepinize günaydınlar......

bugun herkesi işi çok galiba benimde öyle....
evde bütün odalar toplanacak.....
yerler süpürülecek,silinecek
wc ler temizlenecekkk
bu arada eşimin pantolonunu hala dikmedimonu halledeyim artık bugun
katlı çamaşırlar vardı onlar yerleşecek
yemek yapılacak( mercimek çorbası,karnabahar kızartması yoğurt sosu ile ,bir de paptes salatası yapacağım)

rabyas; hayatım kafana takma cnm.düşündükçe vücudunu strese sokarsın...kk da hiç mi okumuyorsun sebepsiz hamile kalamayanlar var hep stresten psikolojik.....tabi Allahın izni ile ..sen beni bekle az daha marta kadar olmaz mı? azcık zayıflayım da bende istiyorum artık...

cnm ben sana şeyi söyleyecektim .bu İMD alımları senin bilgin var mı bu konuda?

Kızlar demıyeckdim ama duramadım buarada yemek yarışmasına katıdım biraz çetrefilli oldu ama oldu herhalde:26:

canım stres yapmıyorum sadece bıraz fazla umutlanmısım sanırım sıkıntı yok ben pkoluyum bıseyler bıraz daha zor olacak farkındayım dua edıyorummm
kuzu sen 4 kg vermısın yaa gecende sordum ne kadar surede verdınnn
imd sertıfıkan olmadan olmuyo canım yada sakarya uni ve anadolu üni yaptıgı sınavlara gırıp kazanman lazım sınav ucretı 400-500 tl cıvarı parayı verıp sınava gırıp kazanırsan egıtıme gıtmen gerekmıyo kı egıtım yok bu ara. eger egıtıme katıldıysan sertıfıkan varsa mutlaka basvur benım cok arkadasım gıttı yogunlar ama rahatlar. ben de egıtıme gıtmeye hak kazanmıstım asıl lıstedeydım ama dugun zamanıma denk gelmıstı gıdememıstımmm sans yok bacım bendee

canım çıkmış soruları ezberle hemen geçersin

sen ciddi misin bence kafanı duvarlara vur....benım hiç haberım yoktu böyle bir meslekten.....bu yıl duydum onda da sınav olmustu....şimdi nisan ayında tekrar anaper sınav yapıyor duyurusunu yaptı 20 nisan.....parasını geçtim de bir daha alım olur mu ben en çok ordayım.......
biz bu gidişle bu biyolojıden atanamıcaz ..evde oturmak ıstemıyorum....
yarın bırgun bebek olsa onun masrafları falan Allah buyuk tabı de yıne de çalışsak kötu mu olur......
iş kurun müdürü açıklama yapmış uzun bır sure alım yapmayı düşünmuyoruz diye....
başbakan da demiş 2013 de alımlar devam edecek hangısıne ınanacagız.....

bizde ev alıyoruz ama sizinki çok uygunmuş.hayırlı olsun canım bi tane ev şart bu zamanda

yapabılecegım bısey yok dugunu bırakıp kursamı gıdeydımm kısmet degılmıs canım.
1000 tane alım var dıye duydum ondan sonra sanmıyorum bu kadar cok alım yapmazlar kı bu sınava yaklasık 1 yıldır gıren var bırıken ınsanlarda vardır dıye dusunuyorum ama tersıde olabılır ıstersen ıskuru arayıp sorabılırsınn...

gerçi şimdi eğitim yok......valla ortalık çalkalanıyor...bende alım olmayacagını düşünüyorum....belki seçim ugruna olabilir ...hem maddi hem manevi emek harcayacagım...boşa gitmesini istemıyorum açıkcası.....

ne dıye calkanıyo canım ortalık?? artık egıtım olmuyo zaten yazılı ve sozlu sınava gırıyorsun kazanırsan dırekt belge verıyorlar kpss puana gore tercıh yapıyorsun. bende calısmayı ıstıyorum yuksek puanlar alıyoruz ama atanamıyoruzz mılletın bu puanla nasıl atanamdın demesınden sıkıldımm biseyler yapmalı allah yardımcımız olsun ders ders ders yıllardır ders calısıyoruz yeter artık yaa....

bugün yatağımı topladım odamı temizledim.oturduğum odayı süpürüp sildim.bulaşıkları makineye koydum.wc ye domestosla ovdum bıraktım öle biraz beklesin.çamaşır yıkandı kurumadan ütülemeyi düşünüyorum daha güzel oluyo die duydum

aynen öyle..ben gecen yıl pek hissetmıyordum yenı evlı olunca.....ama bu yıl ev aldık onun kredı borcu falan var...onu ödeyınce gerıye cok bir şey kalmıyor....bu yıl bu iş konusu canımı çok sıkıyor...napacağız bılmıyorum......
sydv alımlarını takıp edıyorum onda da ikamet şartı koyuyorlar...
katipliğe gireceğim o zaten torpil..hoş 90 nı gecebılır mıyım bilmiyorum....
aöf ye yazıldım.işletme 1. sınıf.bir de onuns ınavları anlayacagın boğuluyorum artık....

yani alım olacak mı olmayacak mı diye herkes konusup duruyor....o konu da memurlar nette bır suru laf var ama netlık yok.

Son düzenleme:

kredi çekmeden halletmek çok çok iyi olmuş
metre karesi de 1000 lira iyiymiş
yeri de güzel büyüklüğü de iyi
ağız tadıyla oturun inşallah cnm
isteyen herkese de nasip etsin Rabbim

2 gün geçtiyse çıkmayabilir cnm
sağlık ocakları kan testini ücretsiz yapıyorlar
eğer hemen öğreneyim emin olayım dersen yarın sabah saat 10:00 olmadan gidersen aile hekimine yaptırabilirsin
sonucunu da ertesi gün öğleden sonra alırsın
ama yarın cuma sonucu ancak pazartesi alabilirsin
özelde de yaptırırsan1-2 saat içinde alırsın sonucu fiyatı da ortalama 80-100 lira arası
bi başka seçenek de erken gebelik testleri var daha hassas oluyo onlar da kesin sonuç verir 2 gün geçtiyse
fiyatı da 15-20 lira arası değişiyo

yaa kızlar saçımın rengini evde eltimle beraber açabilir miyiz sizce
açıcı aldım da denemek istiyorum olur mu acep

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…