En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
benim bu günkü işlerim..
çamaşırlar toplanıp katlancak.
ev üsten toplanacak.
belki buzdolabıyla fırını silerim...
Sizede kolay gelsin canlarım...

Rabiya ve Yasin mi isimleriniz kuzu

oyyyyyyyyyyyyy cok sevindim canim yaaglicam simdi

gunaydin tanemim yine sen ve ben
simdi askitom da damlar kizlar gunaydin biz herufle mangala gidiyoruz diye nispet yapar cikarkaliriz biz bize
Ay bu kız benim dedikodumumu yapiii yağmur yağıyor zaten azi naZarın değdi gidemiycez

Ben bugün yapıp yarında çamaşır yıkanır banyoyu wc yaparım
Aşkıtom ne oldun kız sabahtanmı gidin hiç sesın çıkmıyor
Günaydın CNm yeni uyandık kocişle evi topladım banyoyu sildim şimdi kahvaltı hazırlıyorum daha sonra gelir rapor veririm

Kızlar dün dip köşe temizlik yapmıştım ama ev işi çok nankör çok
Kahvaltımızı yaptık mutfağı topladım ocağı temizledim mutfağı süpürdüm sildim diğer odaları üstten süpürdüm makinaya tekrar çamaşır attım şimdi yapabilirsem bakonlarımın pimapen kapılarını silicem

merhaba fıstıklar kolay gelsin bugün biraz dinlendim ama hala bi yorgunluğum var havalardan herhalde..
sabah kahvaltı yaptık topladım
salonu topladım ama babalı oğullu hallettiler koltukların minderleri ile oynuyorlar şimdi..
yatakları topladım oğlanın odasını topladım
şimdi işlerime devam edicem..
çamaşırlar makineye atılacak banyo tuvalet ovulacak banyonun paspasları yıkanacak yerleri domestosla silinecek..
mutfak tezgahı ve ocak silinecek.
yemek yapılacak pazara gidilecek ailecek..markete uğranacakk...
bugünlük bu kadar süpürgelik bişe yok eşim biz gelmeden süpürmüş evi yarın ya da pztsi yaparım dip köşe..

hosgeldin canimay ne guzel oynuyolar demek sen de islerini rahat rahat yaparsin iste fena mi

Azii walla saymıyorum ben hamuru büyük şekilde açıyorum çok ince olmayacak şekilde sonra geniş ağızlı bi bardakla kesip kızartıyorum

Kızlar ben geldim
Mutfak topladımsalonun camları bitti
Tıp köşe bitti toz adım wc yıkatım
Şimdi kızı uyutup şu duvarı silecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…