• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
:37:karıştırdım desene:27:
o zaman kim yaptıysaaa bana fikir versinnnnnn

CNm ben muzlu pudingli yaptım çok lezzetli oldu hatta kayınvalidem tarifini istedi tavsiye ederim yani ama bu sefer yaparsam vanilyalı pudinglle yapıcam bakalım o nasıl olucak:16:

CNm ben muzlu pudingli yaptım çok lezzetli oldu hatta kayınvalidem tarifini istedi tavsiye ederim yani ama bu sefer yaparsam vanilyalı pudinglle yapıcam bakalım o nasıl olucak:16:

cnm maalesef artık çok geç.muhallebili yapayım dedim sanırım batırdım...dolaba koydum sonucu yarın yazarım :14::14::14::14::14:

Gunaydin kuzular:16::16::16::16:
artik aksamlar ugrayamiyorum kizimi uyuturken uyuya kaliyorum:17:
bu gun oglen anneme gidicem temizlik yapicakmis ona yardim edicem:21:
ama once kendi evimi temizlemem gerek:25:
aksam mutfak dolaplarimi bi guzel icli disli cilit bangla sildim
yeniden yerlestirdim
fazlalari attim
bakliyatlari falan bi dolapta topladim hepsini
hatta dolaplarin camli kisimlarinin camini direk sokup cikarip yikayip durulayip taktim yerine:1:
sonra mutfak perdemi actim makineye attim kizim yag lekesi yapmisti alt kisimlarini 95 derecede fokur fokur yikandi:27:

once temizligimi yapicam zaman kalirsa perdemi utuleyip asip oyle giderim anneme olmazsa gelip utulerim

bu sabah azicik erken kalktik
yatagi topladim kizimi doyurdum kendim yedim
kizimin altini actim
simdi bulasiga dalicam ardindan
mutfagi silip supurucem dip kose
wc lavaboyu ovucam supurge acicam toz alicam
2 makinede camasir var
ben kacar kuzular:10::10::10::10:

Son düzenleme:
[SUP][/SUP]
Kızlar nerdesiniz:53:
Benim islerimin büyük kısmı bitti şimdi süpürge acicam

Maalesef canım kımseçikler yok:50:
bıara aşkitomu görür gibi oldum
oda herhalde koçişi evdeondan:38:
Bende evi topladım mutfağı topladım
Şimdi evi süpürecem çamaşır serecem
Çamaşır makınaya koyacam
Sonra çoçuklara karne hediyesi alamaya çıkacam:16:

Son düzenleme:
Kızlar bende evi topladım kahvaltı yaptık mutfağı temizledim balkonlarımın pimapen kapılarını sildim kociş evde o yüzden fazla iş yapıyorum bide yemek yapıcam o kadar:16:

Kızlar ben geldim canım çıktı bu gün
Önce kendi evimi temizledim
Sonra anneme baya yardım ettim öldüm bittim ama ayaklarım tutmuyo:43:

ben gün ayırtetmem tanemimm hepsini severim de bugun cok kasvetlııydı hava kapalıydı soguktu kociş nöbetçiydi falan yalnızımm ondan herhalll:37:

Bilmem ben pazarı sevmıyorum ne kadar güzel olursa olsun
neden dıye sorma bılmıyorum
Yarın kendıme gelirim

ok sormam canımm olur oyle bazenn... pazar aslında sorumluluk gunudur esı cocukları yarına hazırlama gunudur bı bakıma ıs gunudur tum ev ahalısı evdeyken farklı seyler yapmak gerekırken yarının bı ısını dusunme gunudur belkı o yuzdendır durgunlugunn yarın gecerse sıkıntı yokk:16:

Kızlar :36:
Size bı soru bu kk Sitesiyle nası tanıştınız
Ben zayıflama ilgili araştırdığım zaman tanıştım
Çok zor üye oldum ama ozamanlar pc anlamıyordum tam
Sinir olmuştum :37:

ben uzun suredır takıp ediyordum kk once yemek tarıflerı ararken cıktı karsıma hosuma gıttı sonra evlenecegım zaman ceyız bolumu vardı orayı takıp edıyordum gelınlık alyans bolumlerıne bakıyordum hep dıyet lıstelerıne bakar oldum sonra dedım ben neden uye olmuyorum uzun suredır takıp te edıyorum dedım ve uye oldummm:16::16:

Back