- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.821
Kızlar avatarım nasıl olmuş
Daha kararsızım bı kaçtane pasta resmi buldum
Ama kararsızının
bence bu cok guzel
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kararsızının
tabi tanislim cnm firsattn istifade bebeim uyuyda suan 2,5 yillk evliyim calismiorum evhanimiyim bazen bu bilee agir gelio vala hergün topla temizle yarin gene ayni sorun bendemi ney anlmadim
kiz askitom ben 22 yillik hayatimda senin kadar kas aldiran bi insan gormedim
e o zaman ne diyoruuuuz aramiza hosgeldin![]()
Kız niye öyle diyon baga sen ne istiyon kaşlarımdan gürler napim çıkiler hemen![]()
Ama kararsızının
hehe kuzum herufe yazik ama o kaslara para mi dayanir![]()
Canım bende denıyecem bilmiyorum :44:fazla yorum almış senınkı nasıl olduki![]()
kizlar bu arada havalar nasil guzel geciyo dimiburda +20 derece var suan
![]()
Walla arada şakaya karışık söylüyo Kaş almayı öğrensne sen diyo bende diyorum vay be bi Kaş parası çokmu geliyo sonra çeviriyo askım olurmu öyle şey espiri yapıyorum bütün param canına kurban olsun diyoo![]()
Ben yaptım sultam lokumunu güzel oldu ben beğendim.. Elossa muzlu pudingle yapmış.. ben vanilyalıyla denedim. içinede damla sakızı attım çok güzel oldu.. çikolatalı pudingle de deneyebilirsin..
![]()
Walla arada şakaya karışık söylüyo Kaş almayı öğrensne sen diyo bende diyorum vay be bi Kaş parası çokmu geliyo sonra çeviriyo askım olurmu öyle şey espiri yapıyorum bütün param canına kurban olsun diyoo![]()
adamın gözünü nasıl korkutduysan artık hemen çevirmiş lafı...
![]()
Wooow gercekten güzel fıkırler bunlar deniyecemBen yaptım sultam lokumunu güzel oldu ben beğendim.. Elossa muzlu pudingle yapmış.. ben vanilyalıyla denedim. içinede damla sakızı attım çok güzel oldu.. çikolatalı pudingle de deneyebilirsin..
![]()
herkese merhabalar.....
tanem pasta falan koyma sakıncıssssss onlar cıssssss.....açımmmmmmmmmmm açççççççç
![]()
sen de inaniyosun demi ah ahhh biz kadinlar
![]()
Zavallı Adam..Sorma iyi kıvırdı wallabaktı başka yapacak bişey yok mecburen öyle söyledi garibim
![]()
Denersen burda da paylaş olurmu..Wooow gercekten güzel fıkırler bunlar deniyecem
Valla dayanamap koya bılırım çok güzelller
Sen gözünü kapat![]()
Yok kız ne inanması sadece inanmış gibi yapıyorum ne yapalım boşayalımmı kocaları![]()