En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
tanisalim mi canim
senin hakkinda tek bildigim 5 aylik bi bebegin var:16::16:Allah bagislasin:16::16::16:[/QUOTE]

tabi tanislim cnm firsattn istifade bebeim uyuyda suan 2,5 yillk evliyim calismiorum evhanimiyim bazen bu bilee agir gelio vala hergün topla temizle yarin gene ayni sorun bendemi ney anlmadim

hehe kuzum herufe yazik ama o kaslara para mi dayanir:9::9::9::9:

Walla arada şakaya karışık söylüyo Kaş almayı öğrensne sen diyo bende diyorum vay be bi Kaş parası çokmu geliyo sonra çeviriyo askım olurmu öyle şey espiri yapıyorum bütün param canına kurban olsun diyoo:37:

Ben yaptım sultam lokumunu güzel oldu ben beğendim.. Elossa muzlu pudingle yapmış.. ben vanilyalıyla denedim. içinede damla sakızı attım çok güzel oldu.:16:. çikolatalı pudingle de deneyebilirsin..:34:

bende yapacağım sultan lokumunu.....pudingle yapmak aklıma gelmemişti bak iyi fikir içine de muz koy oo süper olur:56:......ama ben yiyemem ki ya:43:

Ben yaptım sultam lokumunu güzel oldu ben beğendim.. Elossa muzlu pudingle yapmış.. ben vanilyalıyla denedim. içinede damla sakızı attım çok güzel oldu.:16:. çikolatalı pudingle de deneyebilirsin..:34:
Wooow gercekten güzel fıkırler bunlar deniyecem:56:
herkese merhabalar.....
tanem pasta falan koyma sakın:20: cıssssss onlar cıssssss.....açımmmmmmmmmmm açççççççç:27::27::27::27::27:

Valla dayanamap koya bılırım çok güzelller:52:
Sen gözünü kapat :51:

Sorma iyi kıvırdı walla:9: baktı başka yapacak bişey yok mecburen öyle söyledi garibim:52::52:
Zavallı Adam.. :9::9:
Wooow gercekten güzel fıkırler bunlar deniyecem:56:

Valla dayanamap koya bılırım çok güzelller:52:
Sen gözünü kapat :51:
Denersen burda da paylaş olurmu..:34:

Koysana merak ettim yaaa :52::52::52:

Yok kız ne inanması sadece inanmış gibi yapıyorum ne yapalım boşayalımmı kocaları:60::60::60::60::66:

Delüüüüü :37::9::9:

Yok kız ne inanması sadece inanmış gibi yapıyorum ne yapalım boşayalımmı kocaları:60::60::60::60::66:

$image.jpg $image.jpg
Bakımlı arkıdişime:12:

Back