En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
merhaba kızlar ben geldim çok kötüyüm tam da korktuğum gibi çıktı diş azı dişim olduğu için 3 parçaya bölerek aldı :47::47::47: son parçada bir türlü çıkmak bilmedi 1 saat onla uğraştı :14::14::14: lk başlarda hiç birşey hissetmedim ama son parçada 4 adet anestezi yedim ama yine fayda etmedi :18::18::18: en sonunda alabildi ama bende bittim çıktık hastaneden eşimle bir ağrım başladı tekrar döndük bir adet daha iğne yedim şimdi yanağım şiş ve hala ağrıyor düşünün yani o kadar zorlamış annemlerde kaldım bende dün gece bugün dönücez
Çok geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin..:5:

gunaydin canim delimisin ayol ruyada heruf kumar oynuyo diye aglanir mi:9::9::9:
Yok kız kalkınca ağlamadım.. Rüyamda eşime kızıyordum neden eve haram para getiriyorsun ben haram para istemem diye ağlıyordum.. Gerçektede inleme sesime uyandım.. Zaten çok etkilendim rüyamdan..:31:

merhaba kızlar ben geldim çok kötüyüm tam da korktuğum gibi çıktı diş azı dişim olduğu için 3 parçaya bölerek aldı :47::47::47: son parçada bir türlü çıkmak bilmedi 1 saat onla uğraştı :14::14::14: lk başlarda hiç birşey hissetmedim ama son parçada 4 adet anestezi yedim ama yine fayda etmedi :18::18::18: en sonunda alabildi ama bende bittim çıktık hastaneden eşimle bir ağrım başladı tekrar döndük bir adet daha iğne yedim şimdi yanağım şiş ve hala ağrıyor düşünün yani o kadar zorlamış annemlerde kaldım bende dün gece bugün dönücez

Çok geçmiş olsun canım benim de ilk dişimi çekiminde öyle oldu ben eve geldim
Uyuşması geçti çenemi oynattığımda beynime vuruyordu ağrısı ertesi gün gittım
İçinde parça kalmış onu çıkartı salak

Görmemiştir kız.. dünde hemen ateş almış gibi yazıp çıktı..:1: Biz sohbet edelim seninle.. :3:
Nasılsın bakalım..?
:51:

ben anlamam :19: neyseeeeeeee edelim canım artık ben fırsat buldukça malum ben çalışıyorum :) iyi diyip iyi olmaya çalışanlardanız işte
çok şükür
sen nasılsın

eeveettt akşam yaptığım kıymalı patates gratenim huzurlarınızdaaaaa.....

Eki Görüntüle 614820

:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56: kıs yapma yapma oruçluyummmmmmmmmm:56::56::56::56::56::56::56::56:

Gamyoncuuu çooook geçmiş olsun canım yaaa, kötü olmuş gerçekten...
Antibiyotik alsa mıydın acep, ağrısı varsa abse yapmış mıdır diye düşündüm...

Azerincim, sadece oyun ve faaliyetlere katılacaktı, öğretmeni küçük daha öylesi uygun dedi..
Ama bunda bir tripler.. Buna okutmuyorlarmış, küçük diye öğretmiyorlarmış:37:
Öğretmeni bir harf veriyor cüzden, bir kaç gün tekrarlıyoruz ama ona bile kızıyor, hep aynıymış :52:
Maun suresini ezberlemiş, ezberleyen büyük çocuklardan dinleyerek...
İlk kelimeyi söyleyince gerisi gelir, öyle öğrenir demişti öğretmeni yine, aynen öyle oluyor..
İlk üç ayet tamam, sonrası başını, harfini bile söyle, geliyor...
Maşallah çok hevesli, sıkıldığı anda almaya hazırım ama hiiiiç tınlamıyor bayan :60: :60:
Zaten günde 15-20 dakika ders oluyoruş, onun dışında boyamalar, oyunlar, azıcık bir tv zamanı falan varmış..

Kızlar yemeğimi yeyip geliyorum, mucux kocaman...
Maşaallah kuzuya.. Çok akıllı olacak belliki..:16: Bide dilli desene.. :9:
ben anlamam :19: neyseeeeeeee edelim canım artık ben fırsat buldukça malum ben çalışıyorum :) iyi diyip iyi olmaya çalışanlardanız işte
çok şükür
sen nasılsın

:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56: kıs yapma yapma oruçluyummmmmmmmmm:56::56::56::56::56::56::56::56:
Bende iyiyim çok şükür.. Oruçluyum.. kaza oruçlarımı tutuyorum..:16: Sen nerde çalışıyorsun..? Orucunu Allah kabul etsin..:16:

:60: :60::60: :60:cok guldum ya kuzuya:60: :60:
ayrica masallah zekiymis prenses:16::16::16:

Şükürler olsun Rabbime :16:
Valla nefret ederim "bizim çocuk öyle böyle değil çoook akıllı" triplerinden azerinim..
Bütün çocuklar çook zekidir, çok da inanırm buna, bu yüzden Allah razı olsun diyorum :9:

aldım canım bir hafta ilaç tedavisi gördüm ondan sonra çektirmeye gittim ama yine aynı oldu

İltihabı geçmemiş olup da çekildiyse tekrar antibiyotik kullandırıyorlar canım bizim dr'lar da ondan sordum...
Tekrar tekrar geçmiş olsun ama dişlerinin de maşallahı varmış :) çürümüş de gitmiyor baksana :9:

CNm çok geçmiş olsun ya benimde kötü bi anım var dişçide daha 5. Sınıfa falan gidiyorum doktora gittik ben anneme dedim diş çektirmem hayatta diye annemde yok dolgu yapıcaz bişey yok dedi B'nde tamm dedim doktora gittik annem doktora bakıyo doktor anneme annem gülümseyerek dolgu yapılacak demi dedi doktorda evet bişeyi yok dedi baktım doktor pense gibi bişey soktu ağzıma ne yapıyo bu dedim kendi kendime resmen hissediyorum ama çığlık atıyorm ciğerim söküldü sanki sonra doktor dişi ağzımdan çıkardı dişi kurtaramadık ondan çektik dedi megersem kandırmışlar beni:47::47::47: tabi ben safım anlamadım o zaman ama acısı hala aklımda:5:

Hiç mi uyuşturmadı bee, kasap mıymış o!!!
Benim de var öyle bir kabusum, ondan nefret ediyorum böylelerinden:47:

Maşaallah kuzuya.. Çok akıllı olacak belliki..:16: Bide dilli desene.. :9:

Hamdolsun teyzesi, çok şükür :)
Yaramazlığının yanında zekiyiz de şükürler olsun :16:

Bu arada evi topladım ben yastıklarımı attım makinaya çıktılar astım, yatak örtümü ütüledim belim koptu yastıklarını geçirdim, buzdolabını temizledim daha yeni bitti mutfakta battı tabi hemen ardından mutfağı süpürüp sildim wc yi ovdum banyoyu sildim bi tek yemek kaldı kalkabilirsem önce kuaföre gidip kaşlarımı aldırmam lazım:27::27:

Bu arada evi topladım ben yastıklarımı attım makinaya çıktılar astım, yatak örtümü ütüledim belim koptu yastıklarını geçirdim, buzdolabını temizledim daha yeni bitti mutfakta battı tabi hemen ardından mutfağı süpürüp sildim wc yi ovdum banyoyu sildim bi tek yemek kaldı kalkabilirsem önce kuaföre gidip kaşlarımı aldırmam lazım:27::27:
kiz askitom ben 22 yillik hayatimda senin kadar kas aldiran bi insan gormedim:27::9::9:
kizlar ne güzel topikmis bu böle ya tam beni anlatioooooooo

e o zaman ne diyoruuuuz aramiza hosgeldin:16::16::16:

Back