En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Çok geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin..

gunaydin canim delimisin ayol ruyada heruf kumar oynuyo diye aglanir mi
Yok kız kalkınca ağlamadım.. Rüyamda eşime kızıyordum neden eve haram para getiriyorsun ben haram para istemem diye ağlıyordum.. Gerçektede inleme sesime uyandım.. Zaten çok etkilendim rüyamdan..

Çok geçmiş olsun canım benim de ilk dişimi çekiminde öyle oldu ben eve geldim
Uyuşması geçti çenemi oynattığımda beynime vuruyordu ağrısı ertesi gün gittım
İçinde parça kalmış onu çıkartı salak

Görmemiştir kız.. dünde hemen ateş almış gibi yazıp çıktı.. Biz sohbet edelim seninle..
Nasılsın bakalım..?

ben anlamam neyseeeeeeee edelim canım artık ben fırsat buldukça malum ben çalışıyorum :) iyi diyip iyi olmaya çalışanlardanız işte
çok şükür
sen nasılsın

eeveettt akşam yaptığım kıymalı patates gratenim huzurlarınızdaaaaa.....

Eki Görüntüle 614820

kıs yapma yapma oruçluyummmmmmmmmm

Maşaallah kuzuya.. Çok akıllı olacak belliki.. Bide dilli desene..
Bende iyiyim çok şükür.. Oruçluyum.. kaza oruçlarımı tutuyorum.. Sen nerde çalışıyorsun..? Orucunu Allah kabul etsin..

cok guldum ya kuzuya
ayrica masallah zekiymis prenses

Şükürler olsun Rabbime
Valla nefret ederim "bizim çocuk öyle böyle değil çoook akıllı" triplerinden azerinim..
Bütün çocuklar çook zekidir, çok da inanırm buna, bu yüzden Allah razı olsun diyorum

aldım canım bir hafta ilaç tedavisi gördüm ondan sonra çektirmeye gittim ama yine aynı oldu

İltihabı geçmemiş olup da çekildiyse tekrar antibiyotik kullandırıyorlar canım bizim dr'lar da ondan sordum...
Tekrar tekrar geçmiş olsun ama dişlerinin de maşallahı varmış :) çürümüş de gitmiyor baksana

Hiç mi uyuşturmadı bee, kasap mıymış o!!!
Benim de var öyle bir kabusum, ondan nefret ediyorum böylelerinden

Maşaallah kuzuya.. Çok akıllı olacak belliki.. Bide dilli desene..

Hamdolsun teyzesi, çok şükür :)
Yaramazlığının yanında zekiyiz de şükürler olsun

Bu arada evi topladım ben yastıklarımı attım makinaya çıktılar astım, yatak örtümü ütüledim belim koptu yastıklarını geçirdim, buzdolabını temizledim daha yeni bitti mutfakta battı tabi hemen ardından mutfağı süpürüp sildim wc yi ovdum banyoyu sildim bi tek yemek kaldı kalkabilirsem önce kuaföre gidip kaşlarımı aldırmam lazım

kiz askitom ben 22 yillik hayatimda senin kadar kas aldiran bi insan gormedim
kizlar ne güzel topikmis bu böle ya tam beni anlatioooooooo

e o zaman ne diyoruuuuz aramiza hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…