- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.801
Çok geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin..merhaba kızlar ben geldim çok kötüyüm tam da korktuğum gibi çıktı diş azı dişim olduğu için 3 parçaya bölerek aldıson parçada bir türlü çıkmak bilmedi 1 saat onla uğraştı lk başlarda hiç birşey hissetmedim ama son parçada 4 adet anestezi yedim ama yine fayda etmedi :18::18::18: en sonunda alabildi ama bende bittim çıktık hastaneden eşimle bir ağrım başladı tekrar döndük bir adet daha iğne yedim şimdi yanağım şiş ve hala ağrıyor düşünün yani o kadar zorlamış annemlerde kaldım bende dün gece bugün dönücez
Yok kız kalkınca ağlamadım.. Rüyamda eşime kızıyordum neden eve haram para getiriyorsun ben haram para istemem diye ağlıyordum.. Gerçektede inleme sesime uyandım.. Zaten çok etkilendim rüyamdan..gunaydin canim delimisin ayol ruyada heruf kumar oynuyo diye aglanir mi
merhaba kızlar ben geldim çok kötüyüm tam da korktuğum gibi çıktı diş azı dişim olduğu için 3 parçaya bölerek aldıson parçada bir türlü çıkmak bilmedi 1 saat onla uğraştı lk başlarda hiç birşey hissetmedim ama son parçada 4 adet anestezi yedim ama yine fayda etmedi :18::18::18: en sonunda alabildi ama bende bittim çıktık hastaneden eşimle bir ağrım başladı tekrar döndük bir adet daha iğne yedim şimdi yanağım şiş ve hala ağrıyor düşünün yani o kadar zorlamış annemlerde kaldım bende dün gece bugün dönücez
Görmemiştir kız.. dünde hemen ateş almış gibi yazıp çıktı..Biz sohbet edelim seninle..
Nasılsın bakalım..?
Maşaallah kuzuya.. Çok akıllı olacak belliki..Gamyoncuuu çooook geçmiş olsun canım yaaa, kötü olmuş gerçekten...
Antibiyotik alsa mıydın acep, ağrısı varsa abse yapmış mıdır diye düşündüm...
Azerincim, sadece oyun ve faaliyetlere katılacaktı, öğretmeni küçük daha öylesi uygun dedi..
Ama bunda bir tripler.. Buna okutmuyorlarmış, küçük diye öğretmiyorlarmış
Öğretmeni bir harf veriyor cüzden, bir kaç gün tekrarlıyoruz ama ona bile kızıyor, hep aynıymış
Maun suresini ezberlemiş, ezberleyen büyük çocuklardan dinleyerek...
İlk kelimeyi söyleyince gerisi gelir, öyle öğrenir demişti öğretmeni yine, aynen öyle oluyor..
İlk üç ayet tamam, sonrası başını, harfini bile söyle, geliyor...
Maşallah çok hevesli, sıkıldığı anda almaya hazırım ama hiiiiç tınlamıyor bayan
Zaten günde 15-20 dakika ders oluyoruş, onun dışında boyamalar, oyunlar, azıcık bir tv zamanı falan varmış..
Kızlar yemeğimi yeyip geliyorum, mucux kocaman...
Bende iyiyim çok şükür.. Oruçluyum.. kaza oruçlarımı tutuyorum..ben anlamamneyseeeeeeee edelim canım artık ben fırsat buldukça malum ben çalışıyorum :) iyi diyip iyi olmaya çalışanlardanız işte
çok şükür
sen nasılsın
kıs yapma yapma oruçluyummmmmmmmmm
arkadaşlar bana hem kolay hem güzel çay yanında bir tarifiniz varmı hafta sonu çok misafirim var
arkadaşlar bana hem kolay hem güzel çay yanında bir tarifiniz varmı hafta sonu çok misafirim var
Canım sitenin içinde ellosanın mutfaği var yemek tarifleri formunda
Orda Sultan lokumu diye bıtarif var yapan beğenenvar hemde basit
Bı bak istersen
nerdesiniz kuzular ben kizi uyuttum geldim
ben yaptim goruntu super ama tadini pek begenmedim
cok guldum ya kuzuya
ayrica masallah zekiymis prenses
aldım canım bir hafta ilaç tedavisi gördüm ondan sonra çektirmeye gittim ama yine aynı oldu
CNm çok geçmiş olsun ya benimde kötü bi anım var dişçide daha 5. Sınıfa falan gidiyorum doktora gittik ben anneme dedim diş çektirmem hayatta diye annemde yok dolgu yapıcaz bişey yok dedi B'nde tamm dedim doktora gittik annem doktora bakıyo doktor anneme annem gülümseyerek dolgu yapılacak demi dedi doktorda evet bişeyi yok dedi baktım doktor pense gibi bişey soktu ağzıma ne yapıyo bu dedim kendi kendime resmen hissediyorum ama çığlık atıyorm ciğerim söküldü sanki sonra doktor dişi ağzımdan çıkardı dişi kurtaramadık ondan çektik dedi megersem kandırmışlar benitabi ben safım anlamadım o zaman ama acısı hala aklımda
Maşaallah kuzuya.. Çok akıllı olacak belliki..Bide dilli desene..
Hamdolsun teyzesi, çok şükür :)
Yaramazlığının yanında zekiyiz de şükürler olsun
ben yaptim goruntu super ama tadini pek begenmedim
uyumadi mi daha tanemimBende uyutmaya calışıyorum
Neden kiCNm ya ben yaptım herkes kaynana görümce eşimin teyzesi falan tarifini bile istediler sen pudingi sevmiyorsun ondan olabilir
kiz askitom ben 22 yillik hayatimda senin kadar kas aldiran bi insan gormedimBu arada evi topladım ben yastıklarımı attım makinaya çıktılar astım, yatak örtümü ütüledim belim koptu yastıklarını geçirdim, buzdolabını temizledim daha yeni bitti mutfakta battı tabi hemen ardından mutfağı süpürüp sildim wc yi ovdum banyoyu sildim bi tek yemek kaldı kalkabilirsem önce kuaföre gidip kaşlarımı aldırmam lazım
kizlar ne güzel topikmis bu böle ya tam beni anlatioooooooo
e o zaman ne diyoruuuuz aramiza hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?