- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.781
gunaydin lovelicimgünaydınnnnnnnnn evimi topladım tuvalet banyomu yıkadım çamaşırlarımı serdim diğerleriini topladım katladım yerleştirdim banyomu yaptım kahvaltımı yaptım
ama evi süpürmedim içimden gelmedi
patsym burdaki kadinlarin %90 ni ofisteki koltugundan yaziyo hatirlatirimmaşaallahhh kaçta uyandın di bakem
h abu arada hanımlar ofisteki koltuğumdan ev işleriyle uğraşan hanımlara yazmakta pek komik oluyo ama naparsın azi işte sanki biz arkadaşı değilmişiz gib sadece size özel konuaçtı kardişim
ve son olarak bu estoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş neden bana cevap vermiyo
estosun huyu oyle patsym iki dakika yazip kaciyoazi o estoşa süle ben onunla daha konuşmam
agedeşleriyle konuşup gitti gördüğün gibi bana cevap yazmadı yaneeeeeeee
gunaydin canim delimisin ayol ruyada heruf kumar oynuyo diye aglanir miHayırlı sabahlar şekerparelerim..Nasılsınız?
Bu sabah hiç mutlu kalkmadım.. Rüyamda kocam kumar oynuyordu.. rüyamda ağlıyormuşum ki gerçekte de kendi ağlama sesime uyandım...
Bugün benim pek işim yok.. Zaten oruçluyum..Ramazanda tutamadım lohusa olduğum için onları tutuyorum.. Siz neler yapıyorsunuz..
askitom bu gun isin azmis yaBende raporumu vereyim işe girişiyimevi toplıycam, buzdolabını temizliycem ,kalan yastıklarımı makinaya atıcam ,yatak örtümü ütülüycem. Wc ovucam, banyoyu silicem ,yemek yapıcam
ay gecmis olsun sakuram nolii bu bebelere hepsi birden hastalaniyoGünaydın hanımlaaarrr..
O kadar yorgunum ki..
Öksürük ve kusmaktan uyuyamadık gece
Kızım çok fenaydı yaa, "ateşliydik" yine
Randevu aldım kendi dr'muza..
Ne zaman "bu sefer çok kötü değil, özele para vermeyelim" desem, mutlaka 1-2 hafa içinde o özeli görüyoruz
Yavrum iyi olsun da, hiç umrumda değil ücreti...
offffffffffffffff nefis gozukuyooooooooooooooooooooo
Günaydınlarrr
Kızlar Bugün bende hastayım :2:kızım biraz daha iyi ama benim halim noolur bilmiyorum:2:
Ewet bebişim az benim evle savaşım yarın olucakgunaydin lovelicimsabah sabah her gun is yapip ise gidiyosun dimi senin isin de zor canim ya
patsym burdaki kadinlarin %90 ni ofisteki koltugundan yaziyo hatirlatirim
hem ben sizin icin de topik acmisti artik ugramiyinca ben de buraya dadandim
estosun huyu oyle patsym iki dakika yazip kaciyo
gunaydin canim delimisin ayol ruyada heruf kumar oynuyo diye aglanir mi
askitom bu gun isin azmis ya
ay gecmis olsun sakuram nolii bu bebelere hepsi birden hastalaniyo
tarifini isterem
anam simdiki cocuklar bi garipGraten? Harika görünüyor, hemen tarif alalım şekerim
Azerinim bilmiyorum ama kafayı yiyeceğim..
Şimdi kapattık telefonu, deli gibi öksürüyor, okula gitmek için ağlıyor..
İkna da edemiyoruz..
Okuldan kapıyor geliyor hasta..
O da bulaştıracak kıyamıyorum aslında hepsi çocuk..
4'te çıkıyor, 4'20 ye randevu aldık, hayırlısı bakalım...
Ewet bebişim az benim evle savaşım yarın olucak
Bugün ekstra işleri halledimki yarın temizliğe odaklanıyım
gunaydin lovelicimsabah sabah her gun is yapip ise gidiyosun dimi senin isin de zor canim ya
patsym burdaki kadinlarin %90 ni ofisteki koltugundan yaziyo hatirlatirim
hem ben sizin icin de topik acmisti artik ugramiyinca ben de buraya dadandim
estosun huyu oyle patsym iki dakika yazip kaciyo
gunaydin canim delimisin ayol ruyada heruf kumar oynuyo diye aglanir mi
askitom bu gun isin azmis ya
ay gecmis olsun sakuram nolii bu bebelere hepsi birden hastalaniyo
tarifini isterem
hayır olsun rüyan canımHayırlı sabahlar şekerparelerim..Nasılsınız?
Bu sabah hiç mutlu kalkmadım.. Rüyamda kocam kumar oynuyordu.. rüyamda ağlıyormuşum ki gerçekte de kendi ağlama sesime uyandım...
Bugün benim pek işim yok.. Zaten oruçluyum..Ramazanda tutamadım lohusa olduğum için onları tutuyorum.. Siz neler yapıyorsunuz..
Kolay gelsin canım...
Günaydın canım.. Çok geçmiş olsun.. Dikkat etmek lazım salgın var herhalde. .
Kız çocuklarından idrar almak zor gerçekten.. bizim kızda hastalandı.. çok ağlıyordu.:84: dr. idrar yolu enfeksiyonlanmış olabilir tahlil yapalım dedi.. bekle bekle yok kukusuna torba gibi bişey yapıştırdıiçine işesin diye.. benim kucağıma işedi.. eşim gitti tekrar aldı yaptıştırdık açtık alrını yapsın diye yapmadı.. altını kapattım torba yapışıkken açtık hemen işemiş.. az bişey torbada gerisi bezde.. eşim koşa koşa gitti hastaneye.. çok şükür bişey çıkmadı...
Hiçççç sorma aziiii salya sümük :2:dolanıyor bacım dün doktorda dedi salgın varmış :2: biz çoktan kapmıştım şifayı haberimiz yokgecmis olsun tanemim neyin var:26:
anam simdiki cocuklar bi garip
yahu biz eskiden okula gitmemek icin hasta numarasi yapardik bunlar hasta hasta okul istiyo
...
anam simdiki cocuklar bi garip
yahu biz eskiden okula gitmemek icin hasta numarasi yapardik bunlar hasta hasta okul istiyo
en guzeli o zaten askitom ben de dun cekmeceleri dolaplari duzenledim ya nasil rahatladim anlatamam
tatlım normalde ben pek yemek yapmaktan anlamam tarif olunca denerim sadece. pek de sevmem aslında yemek yapmayı kocam için yapıyorum işte :)))
tarifi kolay bişey yok.
patatesleri halka halka doğrayıp (2 tane patatesten bir büyük yuvarlak borcamın altı tamamen kapandı.) az yağda azcık kızartıp tepsinin altna diziyorsun. sonra 1 tane soğanı ince kıyıp az yağda pembeleştirip (kavrulmuş kıymam vardı benim) kavrulmuş kıymamı ekledim az salça bi domatesle biraz fokurdattım. tuz yerine baharatlı çeşni koydum biraz. patateslerin üzerine eşit şekilde yaydım. 1 dolu kaşık tereyağına 2-3 yemek kaşığı un koyup kavurdum ve üzerine 2-3 su bardağı süt döküp biraz ta tuz ekledim beşamel sos yaptım. bazen ölçüler değişiyo muhallebi kıvamında bişey olacak. koyu olursa süt ekleyin ben öyle yapıyorum. onu da kıymanın üzerine yayıp en üste kaşar rendesi serpiştirdim. 200 derecelik fırında üzeri fotoğraftaki gibi kızarana kadar pişirdim. ooohhh soğumasın bekleyemedik ve sadece 1 çeyrek graten kaldı tepside. belki de daha az :))) 2 kişi yedik valla...
ayy kiyamam tanemim dikkat et gripten nefret ederim ben dehayır olsun rüyan canım
Hiç sorma şu oğlanı okula gönderip onunla uğraşacam üstelik giribim :2:nasıl olecek bılmıyom
Hiçççç sorma aziiii salya sümük :2:dolanıyor bacım dün doktorda dedi salgın varmış :2: biz çoktan kapmıştım şifayı haberimiz yok
Değil mi yaaa
Ben de öyleydim ama, kızamık oldum okula gitmice, ağlıyorum "GİDİCEEEEEEM" diye
Okula başlayalı 1 ay olmuş, beş aydır orada olup Kurana geçenlerle kıyaslıyor kendini
Bir de hepsi 4-5-6 yaşlarında, bir benimki 3, düşün yani
"Herkes bana küçük diyoooo" demesi yok mu
Allah'ım hepsini korur inşallah, nazardan, kazadan, beladan
merhaba kızlar ben geldim çok kötüyüm tam da korktuğum gibi çıktı diş azı dişim olduğu için 3 parçaya bölerek aldıson parçada bir türlü çıkmak bilmedi 1 saat onla uğraştı lk başlarda hiç birşey hissetmedim ama son parçada 4 adet anestezi yedim ama yine fayda etmedi :18::18::18: en sonunda alabildi ama bende bittim çıktık hastaneden eşimle bir ağrım başladı tekrar döndük bir adet daha iğne yedim şimdi yanağım şiş ve hala ağrıyor düşünün yani o kadar zorlamış annemlerde kaldım bende dün gece bugün dönücez
aaaaaaaaaa gecmis olsun yelizimbenim de bi keresinde 3 parca halinde almisti doktor disimi
ama seninkisi daha da zor olmus
Gamyoncuuu çooook geçmiş olsun canım yaaa, kötü olmuş gerçekten...
Antibiyotik alsa mıydın acep, ağrısı varsa abse yapmış mıdır diye düşündüm...
Azerincim, sadece oyun ve faaliyetlere katılacaktı, öğretmeni küçük daha öylesi uygun dedi..
Ama bunda bir tripler.. Buna okutmuyorlarmış, küçük diye öğretmiyorlarmış
Öğretmeni bir harf veriyor cüzden, bir kaç gün tekrarlıyoruz ama ona bile kızıyor, hep aynıymış
Maun suresini ezberlemiş, ezberleyen büyük çocuklardan dinleyerek...
İlk kelimeyi söyleyince gerisi gelir, öyle öğrenir demişti öğretmeni yine, aynen öyle oluyor..
İlk üç ayet tamam, sonrası başını, harfini bile söyle, geliyor...
Maşallah çok hevesli, sıkıldığı anda almaya hazırım ama hiiiiç tınlamıyor bayan
Zaten günde 15-20 dakika ders oluyoruş, onun dışında boyamalar, oyunlar, azıcık bir tv zamanı falan varmış..
Kızlar yemeğimi yeyip geliyorum, mucux kocaman...
Gamyoncuuu çooook geçmiş olsun canım yaaa, kötü olmuş gerçekten...
Antibiyotik alsa mıydın acep, ağrısı varsa abse yapmış mıdır diye düşündüm...
merhaba kızlar ben geldim çok kötüyüm tam da korktuğum gibi çıktı diş azı dişim olduğu için 3 parçaya bölerek aldıson parçada bir türlü çıkmak bilmedi 1 saat onla uğraştı lk başlarda hiç birşey hissetmedim ama son parçada 4 adet anestezi yedim ama yine fayda etmedi :18::18::18: en sonunda alabildi ama bende bittim çıktık hastaneden eşimle bir ağrım başladı tekrar döndük bir adet daha iğne yedim şimdi yanağım şiş ve hala ağrıyor düşünün yani o kadar zorlamış annemlerde kaldım bende dün gece bugün dönücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?