- 8 Aralık 2011
- 45.154
- 161.632
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.641
Sağol sizede geçmiş olsun canımAzerinn
Neye süsleniyorsun kız
Tanem, çok geçmiş olsun kuzuna..
Biz de ateşliydik dün gece..
Şükret yanındasın, bak ben bıraktım işe geldim
Aklım onda fikrim onda
Rabbim hayırlısıyla bir ev nasip etsin, çalışmak zorunda kalmayayım bir daha inşallah..
Çocuk da yaparım kariyer de dediğim dünler eskide kaldı..
Çocuğumla (hatta ileride çoğul olur inşallah) evimde olmak, akşama kadar onunla oynamak istiyorum...
Evimle ilgileneyim, sizler gibi sabah işimi yapayım sonra çayımı alıp pc başına geçeyim...
Az sohbet muhabbet sonra yemek düşüneyim...
En önemlisi... Çocuklarımın yanında olayım inşallah...
inşallah canım,tez zamanda evinizi alırsınız inşallah, çalışmak zorunda kalmadan istediğin gibi yaşarsın inşallah
Kızlar elektrikler geldi işler bitti ama bende bittim koluma kaldıramıyorum resmen başım dolanıyo
Raporumu vereyim ; hemen evi topladım süpürdüm dip köşe sildim toz aldım nevresimleri değiştirdim yatak örtümü küvette bi güzel yıkadım astım koltuk örtüleri makinaya attım yıkandılar hemen kurutup koltuklara serdim banyo sabun sepetimi yıkadım banyonu domestosla bi güzel ovdum wc yi ovdum
Mutfağı topladım bulaşıkları makinaya attım çalıştırdım beyaz eşyaları sildim dolapları sildim ocağımı temizledim demirlerini yağ çözle çifte bi güzel ovdum tezgahını lavabosunu domestosla beklettim duruladım çöp kutusunu çamaşır suyuyla yıkadım yemeği ateşe koydum ciğer oste pilav bide un çorbası yaptım benimki gelmeden salata yaparım bide tamamdr
Kendimden krep yaptım hemen yiyip duşa giricem sonra azcık uzanır dinlenirim
Kızlar kuzumun hafif ateşi var
Huysuz durmuyoda bıseyde yemedi
Gitip izin verirse çorba ıhlamur yapacam
Ama ona bile izin vermiyor
Babamızında işi var aksamı bekliyoz
Doktor için
Azerinn
Neye süsleniyorsun kız
Tanem, çok geçmiş olsun kuzuna..
Biz de ateşliydik dün gece..
Şükret yanındasın, bak ben bıraktım işe geldim
Aklım onda fikrim onda
Rabbim hayırlısıyla bir ev nasip etsin, çalışmak zorunda kalmayayım bir daha inşallah..
Çocuk da yaparım kariyer de dediğim dünler eskide kaldı..
Çocuğumla (hatta ileride çoğul olur inşallah) evimde olmak, akşama kadar onunla oynamak istiyorum...
Evimle ilgileneyim, sizler gibi sabah işimi yapayım sonra çayımı alıp pc başına geçeyim...
Az sohbet muhabbet sonra yemek düşüneyim...
En önemlisi... Çocuklarımın yanında olayım inşallah...
kiskandim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizKızlar elektrikler geldi işler bitti ama bende bittim koluma kaldıramıyorum resmen başım dolanıyo
Raporumu vereyim ; hemen evi topladım süpürdüm dip köşe sildim toz aldım nevresimleri değiştirdim yatak örtümü küvette bi güzel yıkadım astım koltuk örtüleri makinaya attım yıkandılar hemen kurutup koltuklara serdim banyo sabun sepetimi yıkadım banyonu domestosla bi güzel ovdum wc yi ovdum
Mutfağı topladım bulaşıkları makinaya attım çalıştırdım beyaz eşyaları sildim dolapları sildim ocağımı temizledim demirlerini yağ çözle çifte bi güzel ovdum tezgahını lavabosunu domestosla beklettim duruladım çöp kutusunu çamaşır suyuyla yıkadım yemeği ateşe koydum ciğer oste pilav bide un çorbası yaptım benimki gelmeden salata yaparım bide tamamdr
Kendimden krep yaptım hemen yiyip duşa giricem sonra azcık uzanır dinlenirim
gecmis olsun canim:26:goturdunuz mu kuzuyu doktora ne dedi doktor:26:Kızlar kuzumun hafif ateşi var
Huysuz durmuyoda bıseyde yemedi
Gitip izin verirse çorba ıhlamur yapacam
Ama ona bile izin vermiyor
Babamızında işi var aksamı bekliyoz
Doktor için
canim aramiza hosgeldinçok güzel bi konu olmuş gerçekten şu ev işleri kadar zor birşey yoktur çalışmak daha kolay gerçekten hatta çalışırken bile daha kolay böyle evde olunca habire iş çııyor ben şu an taşınma durumundayım ev havada uçuyor koliler falan fenalardayım :) herkese merhaba bu arada yeni katıldım aranıza izmirden
yok be azicik ,makyaj 45 dakikaDualarınız için çok saolun kızlar, Allah hepimize daha iyilerini versin hayırlısıyla inşallah :)))
Azeriin'in temizliği o kadar uzuyor, makyajı nasıl acep
olsun bacim ara sira kendine de bakmak gerek hep ev hep ev nereye kadarKizlar kuafor isi tamamdir.
bugun yaptigim is pek yok sadece bulasik ve evi toparlama bi de misafire servis isleri falan..herkese iyi geceler.
Bu ara benim başım dertte bu ev işleriyle. Neden çünkü ayın 2'sinde günüm var....((
gunaydin canim ayin 2 sine 1 hafta var daha yavas yavas yaparsin
işte düşün ki ne kadar işim var :)
Günaydınlarrrkiskandim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizaskitom sanirim seni bu psikopat hale biz getirdik ozur dileriz
gecmis olsun canim:26:goturdunuz mu kuzuyu doktora ne dedi doktor:26:
canim aramiza hosgeldin
yok be azicik ,makyaj 45 dakika
olsun bacim ara sira kendine de bakmak gerek hep ev hep ev nereye kadar
Günaydınlarrr
Canım gidemedik eşim geç geldiıyı gibiydi ama bu gecede ateşliydi
Bugün götürecem :26:
ne kadar mesela canim yazsana bi bakalim belki islerini bolmeye yardimci oluruz:26:
ne yaparsan yap salonu sona sakla bence ne de olsa misafirler oraya gelicek o zamana kadar kirlenmesin tekrar
...
yok be azicik ,makyaj 45 dakika
...
senin de kandilin mubarek olsun canimgünaydın kızlar herkesin mevlid kandili mübarek olsun
Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
Canlarımmm Günaydınnn Hepinizeeeee.
Ne yapıyosunuzz bakalım. Neler Kaynatıyosunuz ?? Dünden Bu yana Kaçırdığım Bişeyler varmıı??:44::44:
senin de kandilin mubarek olsun canimAllah senin ve her kesin dualarini kabul etsin insallah
gunaydin berosumkacirdigin seyler tanemin kuzusun hastalanmis:26:
Herkese kocaman günaydınlaaaaarrrrr
Azerin makyajının süresi hiiiiç birşey değilmiş canıııııım
Kız gece gece toz mu aldın bir deMaşallah sana
Benim kız da kardeş istiyor ama...
Ben de istiyorum ama...
Rabbim hepimize hayırlısını nasip eder inşallah
Tanem Rabbim kendi şifasından verir inşallah...
Biz de ikinci gecemiz, ateşliydik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?