En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hoşgeldin estoşum nasılsın özlettin kendini :16::16::16:
iyiyim cnm aynı işte :1:
hemi de nasil estos Allahtan baska sey istesymisim olacakmis:9::9::9::9:
bebeler nasil bu arada:16::16:
iyiler cnm
karne heyecanımız var bu aralar cuma gününün bekliyoruz :52:
Yok CNm bende öyle bi ben ne beni benim haberim yok kim ben aldırıyoki...

yaa biri sormuştu ben aldıran var mı nasıl oluyo fln diye

ama kim olduğunu hatırlayamıyorum

neyse kızlar ben gider

kuzular bu avatarim mi daha guzel yoksa daha onceki mi:26:

Ben bunu seviyom azerinim bu kalsın:27:
Dünden sonra bugün kendime pek iş bırakmadım silikon yastıkların var onları makinaya atıcam ,elektrik süpürgemi temizliycem,balkonumu silicem,bide dünden çorbam ve pilavım var yanına tavuk ve salâta yapıcam:16::16:

aşkitom sana katılıyorum bende bunu çok seviyorum kızlar biraz sonra diş çektirmeye gidicem lütfen dua edin bana :16::16::16:

Ben bunu seviyom azerinim bu kalsın:27:
Dünden sonra bugün kendime pek iş bırakmadım silikon yastıkların var onları makinaya atıcam ,elektrik süpürgemi temizliycem,balkonumu silicem,bide dünden çorbam ve pilavım var yanına tavuk ve salâta yapıcam:16::16:

kuzu silikon yastigi makineye atarken aman dikkat deterjanini az koy:26:ben bi keresinde atmisdim makineye yastiklari bi baktim deterjan doken gozunden deterjanlar kopurup akiyo:30::30::30::30::9::9:acaip kopurtuyo deterjani:9::9:

kuzu silikon yastigi makineye atarken aman dikkat deterjanini az koy:26:ben bi keresinde atmisdim makineye yastiklari bi baktim deterjan doken gozunden deterjanlar kopurup akiyo:30::30::30::30::9::9:acaip kopurtuyo deterjani:9::9:

Doğru CNm ben ilk yıkıycagmda üstünü okumuştum deterjansız yıkayın yazıyordu bende çok az bişey attım bişey olmadı:9:
Seninkide kötü bi anı olmuş azerinim en azından öğrenmiş oldun fenamı:1::1::1:

inşallah hissetmem canım :16::16::16:
merak etme canim igneden once uyusturmak icin fis fis bi ilac var soyle ondan puskurtsun once sonra igne vursun
o zaman igneyi bile hiss etmiyosun:34:
Doğru CNm ben ilk yıkıycagmda üstünü okumuştum deterjansız yıkayın yazıyordu bende çok az bişey attım bişey olmadı:9:
Seninkide kötü bi anı olmuş azerinim en azından öğrenmiş oldun fenamı:1::1::1:

hehe hic sorma kuzum:9::9::9::9::9:

Back