- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.621
acele etme birazdan okursunbende cevap yazdım konuna.....
evt gordum tesekkurler :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acele etme birazdan okursunbende cevap yazdım konuna.....
evt gordum tesekkurler :))
yok canim aklimda insallah yapicam eve gidince yapiim diyodum ama bugun basliyim duzenli olarak bugun bi kas vucut temizligi yapicam kuafore gitcem bakalim ya bu ara oglan yoruyodu beni simdi uykusunu duzelttik gibi artik bakicam kendime azerinim bu arada hayirli olsun tatlim dunden beri yazacam firsatim olmadi canim kirmizi renk yakismis nickinekuzu sen maskeyi yaptin mi gecen gun:26:
Libyana sende mi burdaydin sekerim oh afiyet seker olsun.ben bugün için yemek olarak nohut ve pilav yapmaya karar verdim.. Yanına da turşu çıkartırım..
Azerinn bizde gelek şu partiye.. yemek yer giderdik.. çok göze batmayız..
Canim sen buraya bi hafta takil bak evinin havasi degisecek va marifetlerin meydana cikacak burdaki kizlarda hamaratlik bulasici en guzeli de insanin uzerindeki usengecligin kalkmasi insan kadin oldugunu hissediyor
takma kafana canim ya bi kahve yapip uzat ayaklarini gelir birazdan..Kızlar şimdide elektrikler gitti çıldırmak üzreyim çamaşır makinası bulaşık makinası ikiside yarıda kaldı mutfağım kalmıştı süürmediğim orasıda öyleyece kaldı kafayı yiycez galiba
Allah kolaylık versin bacım.. sen kaynarcada değilmiydin..:44: ne bu böyle önce su sonra elektirik..Kızlar şimdide elektrikler gitti çıldırmak üzreyim çamaşır makinası bulaşık makinası ikiside yarıda kaldı mutfağım kalmıştı süürmediğim orasıda öyleyece kaldı kafayı yiycez galiba
Evet canım bende buradayım.. çok sevdim burayı.. sen bizim topiği boşlarsan eğer bizimkileri buraya baskına getiririm ona göre..Libyana sende mi burdaydin sekerim oh afiyet seker olsun.
Kesinlike katilyorum simdiden ucundan bulasmaya basladi. kiz uyurken evi supurdum camasir astin mutfagi topladim firina borek attim oglen yicem
baktim benim kiz uyanmis aldim anakucagina koydum corba yapiim kiza sonra bakariz tekrar islere
Hoşgeldin canımm.. Ohh miss ne güzel valla.. bende birazdan kalkıp nohut yapacağım.. o pişerkende namazımı kılarım..ben geldiiiimmmmmm
çamasırları astım bulasık makınesını bosalttım mercimek corbası ve sulu kofte yaptımm onlar pısıyorr yemek te tamam sadece salata yapıcam o kadarrrr
Allah kolaylık versin bacım.. sen kaynarcada değilmiydin..:44: ne bu böyle önce su sonra elektirik..
Evet canım bende buradayım.. çok sevdim burayı.. sen bizim topiği boşlarsan eğer bizimkileri buraya baskına getiririm ona göre..
sakura sen ne iş yapıyorsun kızz nöbet falan tutuyorsunnn??
...
Gunaydin Sakuramay gorumcenin sag eli basimiza tebrikler
oy canim ya valla senin de utun hic bitmiyo:26:
Hoşgeldin canımm.. Ohh miss ne güzel valla.. bende birazdan kalkıp nohut yapacağım.. o pişerkende namazımı kılarım..
Massalllaaahhh :)Kızlar elektrikler geldi işler bitti ama bende bittim koluma kaldıramıyorum resmen başım dolanıyo
Raporumu vereyim ; hemen evi topladım süpürdüm dip köşe sildim toz aldım nevresimleri değiştirdim yatak örtümü küvette bi güzel yıkadım astım koltuk örtüleri makinaya attım yıkandılar hemen kurutup koltuklara serdim banyo sabun sepetimi yıkadım banyonu domestosla bi güzel ovdum wc yi ovdum
Mutfağı topladım bulaşıkları makinaya attım çalıştırdım beyaz eşyaları sildim dolapları sildim ocağımı temizledim demirlerini yağ çözle çifte bi güzel ovdum tezgahını lavabosunu domestosla beklettim duruladım çöp kutusunu çamaşır suyuyla yıkadım yemeği ateşe koydum ciğer oste pilav bide un çorbası yaptım benimki gelmeden salata yaparım bide tamamdr
Kendimden krep yaptım hemen yiyip duşa giricem sonra azcık uzanır dinlenirim
Azerinn
Neye süsleniyorsun kız
Tanem, çok geçmiş olsun kuzuna..
Biz de ateşliydik dün gece..
Şükret yanındasın, bak ben bıraktım işe geldim
Aklım onda fikrim onda
Rabbim hayırlısıyla bir ev nasip etsin, çalışmak zorunda kalmayayım bir daha inşallah..
Çocuk da yaparım kariyer de dediğim dünler eskide kaldı..
Çocuğumla (hatta ileride çoğul olur inşallah ) evimde olmak, akşama kadar onunla oynamak istiyorum...
Evimle ilgileneyim, sizler gibi sabah işimi yapayım sonra çayımı alıp pc başına geçeyim...
Az sohbet muhabbet sonra yemek düşüneyim...
En önemlisi... Çocuklarımın yanında olayım inşallah...