- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.501
Kızlarr Bende Akşama Kuru Fasulye,Pilav yapim diyorumm
Ne zamandır Yapmıyodumm. İyi Olurr
Bende susuz oturuyom
Sıkıldım uyudum biraz yeni uyandım kalkıp yemeği hazırlıycam
Bu arada rabyas yok nerede acaba dersimi var acep
Afiyet olsun CNm bayılırım kuru fasulye pilava yanndada turşu oh misss
canım yeni gördüm mesajını gitmedim bugün misafirliğe eltim beni alıp beraber gidecektik ama aramadı işi çıkmış ama nette de fazla takılmadım evle uğraştımm ocağımı söktüm komple gözlerini cifledim tellerini cifledim fayanslarımı sildim öyle işte...tesekkurler bebegimne zaman gelirsin bu gun misafirlikten
kızlar an itibariyle yemeğimi yakmış bulunuyorumunutmadığıma emindim ama ocağın altını kapatmayı unutmuşum
kızlar an itibariyle yemeğimi yakmış bulunuyorumunutmadığıma emindim ama ocağın altını kapatmayı unutmuşum
bugün herkes taze fasulye pişiriyor sanırım benim de menüm taze fasulye ve sebzeli bulgur ve turşu
ayyy cnm yaaa gçemiş olsun baştan yapcan şimdi birsürü iş
Ah o unutkanlık bendede var üsttekileri al canım bari onları kurtar:26:
geçmiş olsun cnm....neyse artık aparatif birşeyler yersiniz ya da dışarda güzel bir akşam yemeği
bu arada menümüz aynıymış ..bize gelin o zaman
Aaaaaay Aziii Allah iyiliğini versinen onemli kisimlarini atlayarak anlattim da ondan
ne zorrr şey susuzluk ne elini atsan su lazım oluyorBende susuz oturuyom
Sıkıldım uyudum biraz yeni uyandım kalkıp yemeği hazırlıycam
Bu arada rabyas yok nerede acaba dersimi var acep
Tobikkde yemekler yanmış sullar kesilmiş fasulyeler pişmiş üzülmeyin herseyın bası saglıkher şey yerine gelir
Ben neyaptım daha yenı oturdum ama çok sürmeyecek yemek yaptım yayla çorbası azerim senın salatayı yapacaktımda
Yayla çorbası yoğurtlu ikisi yoğurtlu olmasın dedim bende patetessalatası yaptım mutfağı topladım banyo wc yi domestos la temizledim bıraz ütü yaptım kızım antıramanda eşim geç gelecek gelsinler yemek yeriz geri kalan ütüyü yaparım
Yarında buzdolabını temizliyecem Allah kızımdan izin verirse
evet cnm biz gelmeden parlatmislar evi kardeslerim bana is yoktu cok..ben bugun kahvalti hazirladim yataklari topladim otuma odasi kolidor mutfagi supurdum bulasiklari hallettim bi de camasirlari toplayip katladim. valla annem sasirdi galiba kizlarpiril pirildi ama benim cadi sanki anlamis gibi dun yemek yaparken yumurtayi alip kacmis gidip halinin uzerine dusurmusbu sabah da 1 bardak cayi doktu ardindan da sutlu cicibebeyi
nasilsin canim oyle anneye gidince insan rahat duramiyo yardim etmek istiyo dimi
Sorma bugün aksilikler hep üst üste geldi
Yarın sular gelirse ben dip köşe temizlik yapıcam bide yatak örtüm var kuru temizlemeye vermiştim iyi çıkaramamışlar götürdüm daha fazlası olmaz dediler
Benimde içime sinmedi Yarın onuda küvette iyice deterjanlıyıp yıkıycambanyomda sabun sepetim var onları yıkıycam
Çarşamba Günü'de buzdolabını temizliycem
aşkitom canı sıkma bugün şöyle topla evi yarın mis gibi olursun
Canım leke neydiniz çıkmamış :26:
kızlar bnde sinirliyim aslında biraz dün birsürü ütü yptım inanın o kadar özenerek yptımki kocam aradı sabah beğenmedm bunlarıakşama bida onların üstünden geççem .47:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?