- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.421
oyy kuzum kiyamam ya aglama lutfen yine gelir cok mu uzak:26:evet cnm ya ne guzl gectı 20 gun yazık kadına ezıyet oldum bayaaaa yattm yanı yan gelıp
ama bızde cok calstık ıhale ıcın falan
neyse ofıs bostu sımdı bır posta bagıra bagıra agladım ama cıks rahtlayamadım
canim gunesimin de dedigi gibi reklam olarak tiklamistir sonra da yanlis anlarsin diye silmistir belki de:44:ya içim sıkıldı sabah sabah..bende öyle düşündüm ilk başta beni takip ediyor heralde diye...o zaman niye silmiş baktığı siteyi....işte burayı silmiş
tit - tit resimleri - tit resim arşivi
evet cnm bazen birden sayfa çıkabiliyor.çok spor haberi okur belkı oralarda reklam amaçlı olabilir...
Herkeslere günaydın
Azerinim kırmızılara boyanmışsın tebrik ederim yakışmış
Bizimde bugün sular yok dün arkadasım aradı akşam salı gunü 9 a kadar gelmiycekmiş
Bende bütün kovalara su doldurdum, inş yeter susuz bi hayat düşünemiyorum ben
O yüzden sudan dolayı yapacagım işler kısıtlıevi toparlıycam ,bazamın altını temizliycem, bi yığın ütü var onları yapıcam,mutfak camımı silicem aslında hepsini silmek istiyorumda evin karşısında inşaat var kociş cama çıkarsan hakkımı helal etmem sana dedi başka bi zaman silicem artık
Bid yemek yapıcam
oyy kuzum kiyamam ya aglama lutfen yine gelir cok mu uzak:26:
canim gunesimin de dedigi gibi reklam olarak tiklamistir sonra da yanlis anlarsin diye silmistir belki de:44:
azerinim pro üye olmuşsun hayırlı olsun canım yakışmış arkadaşıma
nasılsın neler yapıyosun ben ev işleriyle mişsaifrlerle uğraşacam diye hasta oldum dahada tam toparlanamadım ama
bugün akşam bir sepet ütüm var onları yapmayı planlıyorum artık
gunaydin bebem cok tesekkur ederim askitom
dimek sular kesik ohh canima degsin dun gezmeseydiniz bu gune isin kalmazdi
bu gun siz calisin ben sefa surucem
bi tek yemek yapicam bi de camasir katlicam
sagol kuzum ya gercekten cok sevindim ben de
dimek utun var hasoyle herufe bu gun sinirlendirmesin seni utu gunu cok sinirli oluyoruz
belki de cnm.zaten biraz önce aradım...yarım saat sonra arayacak beni...içimde tutamam valla akşama kadar....söyleyeceğim bakalım....
bu arada bende diyorum bir değişiklik var azerinde hayırlı olsun pro üyeliğin cnm....
pro üye olmanın + bir faydası var mı canım?
oyle kotuyum ben kotuyumAy azerinim çok kötüsün ya
Neden öyle söylüyosn bilsem bugüne bırakırmıydım işlerineyse basa gelen çekilir kalkıp etrafı toplıyım sonra temizliğe dalıyım
evet hemde ne ütü 15 gündür hastayım diye hergün erteledim ama artık kaçarım yok zira giyecek bişey kalmadı
oyle kotuyum ben kotuyum
hadi kalk askitom ben daha gezicem buralarda
bu arada gecmis olsun kuzum
ya içim sıkıldı sabah sabah..bende öyle düşündüm ilk başta beni takip ediyor heralde diye...o zaman niye silmiş baktığı siteyi....işte burayı silmiş
tit - tit resimleri - tit resim arşivi
evet cnm bazen birden sayfa çıkabiliyor.çok spor haberi okur belkı oralarda reklam amaçlı olabilir...
oyy kuzum kiyamam ya aglama lutfen yine gelir cok mu uzak:26:
canim gunesimin de dedigi gibi reklam olarak tiklamistir sonra da yanlis anlarsin diye silmistir belki de:44:
evet ya hele o spor gazetelerı yokmu hep kadın dolu gecen dıkkat ettım ofste ark okuyorduda
evet 8 saatlık yok cnm malsf
hay allah ya cocuk yuzunden dunyadan haberim yok ya birandin oldugunu bile burdan ogrendim canim ya iyi ki varsinizTatlım bu gösteri sinemaya uyarlanmış hâli suan burda vizyonda
Bir gün nasip olurda canlısında seyretmek isderim
Canım şimdi telden giriyorum o yüzden tekrar yazamıyorum bi önceki sayfada yazdımazerinnim biz şimdi pro olduk ya ne işe yarar bu proluk ne avantajımız var şimdik?
Hehe öyle oldu valla CanımHayırlı Günler hatunlar.. Nasılsınız.?
Azerinn'im Kırmızı olmuşsun..Hayırlı olsun pro'luğun.. Ne güzel istediğin gibi beleşe geldi..
hay allah ya cocuk yuzunden dunyadan haberim yok ya birandin oldugunu bile burdan ogrendim canim ya iyi ki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?