- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.001
Eki Görüntüle 606766
İşte büyük kızım
yavrum şansın bol olsun yüzündeki tebessüm hiç solmasın
AMİNN!
Kızlar kociş geldi ben kaçtım görüşürz
Canım dademin acele yazdım kızım gelmişti o sıratanem111 süper olur bu yaaa cuma günleri apartmanda günümüz oluyor bunu yapabilirim , gün için farklı tarifleriniz var mı kızlar bende tarifler tükenmek üzere.
Öyle canım hepimizin yavrunu bagişlasım RabbimEki Görüntüle 606783 Eki Görüntüle 606784 [/QUOT
maşallahhh nazar değmeğsin büyük kuzuyuda,küçük kuzuyuda
her yaşları çok güzel yavrularımızın
kızlar özel temizlik günleri yapıyomusunuz
şu gün bu yapılcak bugün bu yapılcak diye ?
yazım 2kere çıktı bende soru sorayım dedim
Kızlar muzlu pastamı yaptım aslında orijinali kivili ama ben muzu sevdiğim için böyle yapmak istedim tadı nefisti tavsiye ederim tarif Elossa arkadasımızın topiğindeEki Görüntüle 607188
canım bende istiyorum cok guzel görünüyo ellerine sağlıkk
Kızlar muzlu pastamı yaptım aslında orijinali kivili ama ben muzu sevdiğim için böyle yapmak istedim tadı nefisti tavsiye ederim tarif Elossa arkadasımızın topiğindeEki Görüntüle 607188
Saol CNm benim
Al hepsi senin olsun
Ellerine sağlık bende muzu bende severim herseyede yakışıyo
aaa evet ayni bizimki gibi ben biraz uzun yapiyorum ama
sizin eristeler pek bi inceymis askitom oyle daha guzel oluyodur ama sabir isi birazTanemim bu da kayınvalidemin bana verdiği Erişte kendi ellerinde yapıp açıyorlar kurutuyolar çok lezzetli
Eki Görüntüle 607042
ay sen de benim gibi her gordugunu istiyon bacimcanım istedi yaa tavuk yoğurt dediniz
tanem muhtesemsin ya bu neeeeeeeeeeee
ay ben bu fotoyu gormemistim ilk in kizi dimi cok tatliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Amin canim ben de her ruzgar yagmur kar yagdiginda disarda olan evsizleri dusunurum icim sizlarYemeği yedik Rabbim aç açıkta kalana yardım etsin onlardan versin
Mutfağı topladım çamaşırı serdim
şimdi keçileri olan kızıma ilgileniyorum O keçiler bir
ellime geçsin onları yarın aksama yemek yapacağım
askitom pastan cok guzeeeeeeeeel ellerine saglik afiyet bal seker olsunKızlar muzlu pastamı yaptım aslında orijinali kivili ama ben muzu sevdiğim için böyle yapmak istedim tadı nefisti tavsiye ederim tarif Elossa arkadasımızın topiğindeEki Görüntüle 607188
aaa evet ayni bizimki gibi ben biraz uzun yapiyorum ama
sizin eristeler pek bi inceymis askitom oyle daha guzel oluyodur ama sabir isi biraz
ay sen de benim gibi her gordugunu istiyon bacim
tanem muhtesemsin ya bu neeeeeeeeeeee
ay ben bu fotoyu gormemistim ilk in kizi dimi cok tatliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Amin canim ben de her ruzgar yagmur kar yagdiginda disarda olan evsizleri dusunurum icim sizlar
askitom pastan cok guzeeeeeeeeel ellerine saglik afiyet bal seker olsunlop lop et olsun
iyi aksamlar canim aksam oldu gece kusu gibim gorunuyosun hemenSelam kızlar nasılsınız ooo eriştelere bakk bende yapıyorum
Saol CNm benim daha lop lop et olmasın kociş bugün Toton büyümüş dedi dikkat etmem lazım
iyi aksamlar canim aksam oldu gece kusu gibim gorunuyosun hemengunduzleri neredesin kiz
hehedeseydin ya onu senden once topikteki kizlar soyledi de inanmadim diye
Evet gari nedir sizden çektiğim 55 kiloyum balık etliyim azcık hıh
iyi aksamlar canim aksam oldu gece kusu gibim gorunuyosun hemengunduzleri neredesin kiz
hehedeseydin ya onu senden once topikteki kizlar soyledi de inanmadim diye
yok kuzum ya senin kemiklerin iridir hehe
kusmuyon demi kiz
ya hiç sorma tatlikom mide bulantıalrım başladı iki gündür de işlerim vardı halı sildim temizlik yaptım bugünse sarma sardım pasta yaptımm yarında böreğimi yapacam akşama misafirim var işler güçler yani züleyham sizler naptınız gündüz güvercinleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?