En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Evet çocuk güzel bişeydir elbet ama eşler arasındaki ilgiyi sevgiyi degiştirirmi onu hiç bilmiyorum:44:
Tecrübebiller bizi aydınlatırsa seviniriz

eşle ilgili konuya gelince hepsinde aynımıdır ama bizde ilgi hep bendeyken çoğunluğu bebeğe kaydı eskisi gibi tutkulu olmuyor aşk, tabi birbirinizi seviyorsunuz kadın daha önemli oluyor erkeğin gözünde ama eski tutku yok

kızlar bence ilgiyi dahada artırır gibi yaa düşünsenize sevdiğiniz insanla sizin bi parçanız ona her bakısınızda bırbırnı gormez mi insann cok mu romantık olduuu

Evliligimin ilk aylari deli gibi temizlik yapiyordum haftada 4-5 gun
baya abartmistim sonra zaten bel fitigi cikti belami buldum yani :) simdi haftada 2 ye indirdim temizligi.Utu yapmaktan nefret ediyorum cok bunaltici

Son düzenleme:
kızlar bence ilgiyi dahada artırır gibi yaa düşünsenize sevdiğiniz insanla sizin bi parçanız ona her bakısınızda bırbırnı gormez mi insann cok mu romantık olduuu

kocanızın gözünde yeriniz daha farklı oluyor ama yine de ilginin çoğu sizden kayıp bebeğe yoğunlaşıyor karşılıklı olarak tabi, ama yinede ihmal etmiyorsunuz kocayı ya da o sizi, böyle olursa evlilik çatlar kesinlikle bütün ilgi alaka çocukta olmamalı karı kocanın ayrı dünyaları olmalı herşey çocuğa bağlanıp odaklanırsa olmaz kızlar.

Kız deme öyle biz birbirimizi çok seviyorz kocişle ben de çok korkuyorum çocuk olurda aşk biterse diye tabi eskisi olmak mümkün değil ama ilginin çoğunun çocukta olması kötü

kesinlikleeee katılıyorumm canımm

Evet çocuk güzel bişeydir elbet ama eşler arasındaki ilgiyi sevgiyi degiştirirmi onu hiç bilmiyorum:44:

Evliligimin ilk aylari deli gibi temizlik yapiyordum haftada 4-5 gun
baya abartmistim sonra zaten bel fitigi cikti belami buldum yani :) simdi haftada 2 ye indirdim temizligi.Utu yapmaktan nefret ediyorum cok bunaltici

ay çok güldüm şu belamı buldum lafınabende de bel fıtığı var çok kötüüüüü

Elbette çok güzel bu duygunun tarifi yok hamilelik ayrı bı duygu dogum mücizevi
Bebek sanki önceden beri sizimiş tanıyorsunuz uzakta Biyerse çıkıp gelmiş
Gençlik dönemi ayrısanki okadar sıkıntıyı çekmemiş gibi bakıyorsun onuniyliği için canından geçiyorsun
Bu böyle uzar gider hepisi ayrı psikoloji ister kaldırdığin zamanda olur kaldıramadığın zamanda olur
Kendinizi ne zaman hazır isterseniz Ozaman yapın saglıklısanız yaşınız genç şe aceleye gerek yok
Eşinizi tanıyın iyice doyun bırbırınıze yaşamak istediğinizi yapin ne bileyim başbaşa bitatil
gibi çoçuk olunca bunlar rahat olmuyor evimden on metre öteye gitsem bakın gördünüz
kızıda büyük bakar kardeşlerine ama aklım hep evde bıran önce eve dönmek istiyorum
Hiç bişey anlaşılmıyor Ozaman eşler arası ilmiye gelince eşinize bişey olmuyoda yani benimeşime ilgisizlik olmadi
siz bıraz başka boyuta geçiyorsunuz ilk6 dan sonra hersey aynı oluyo bu durumunda bılinçli anlatırsanız hepsi geçer

Evet cornella cok kotu kilitlenip kaliyor insan yatarken saga sola
zor donuyorum kendim kasindim kendimi superman mi sandim ne
erkek gibi agir seyleri kaldirip,ittirmekten temizligin dozajini kacirmaktan buldu beni bu fitik.kizlar dikkat edin ev islerini abartinca ciddi sorunlar cikabilir saglik sorunlari gibi

Son düzenleme:

CNm çok güzel anlatmışsn yüreğine ellerine saglık Rabbim isteyen herkese hayırlı bi evlat nasip etsin

bizde çok seviyoruz acı ama gerçek canım

accik cilvelesmek isteseniz dur cocugu uyutiyim once
ay cocuk agladi :18:
sessiz olmak gerek bazi yerlerde cocuk uyana bilir
o uyur sen sabaha kadar cocuk sallarsin yanina gidip sarilip uyuyamazsin
her an cocuk yuzunden huysuz ola biliyosun her lafini agzina tikiyosun senin de aklin hep asnede fisnede cocuk uyutuyoruz heralde gibi
daha sayim mi
ama annelik cok guzel bi duygu o ayri

ben dısarı cıkmasaydık sulu köfte yapıcaktım buzlugumda hazır vardı. ama tavuk varsa fırın patates tavuk yapabılırsınnn yanına pılav salataaa ohh miss

bunları pazartesi yapmıştım canım buldum patates köfte kızartıcam yanına buzlukta közlenmiş patlıcanla kırmızı biberim var salatasını yaparım bir de makarna daha ne olsun.

ne zamandır yapmayı planladığım patatesli taze fasulye yapıcam herhalde. yani inşallah. :) buzluğumda hazır fasulyelerim var

benim corbam hazir et sote de pisiyo en son pureyi yapicam

ellerinize sağlık kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…