- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.941
Kızlar size güzel muhabbetlerBen gideyim kuzuyu emzirip uyutayım
Evet çocuk güzel bişeydir elbet ama eşler arasındaki ilgiyi sevgiyi degiştirirmi onu hiç bilmiyorum:44:
Tecrübebiller bizi aydınlatırsa seviniriz
Amin rabyasım79 luyum canım ben
kızlar bence ilgiyi dahada artırır gibi yaa düşünsenize sevdiğiniz insanla sizin bi parçanız ona her bakısınızda bırbırnı gormez mi insann cok mu romantık olduuu
eşle ilgili konuya gelince hepsinde aynımıdır ama bizde ilgi hep bendeyken çoğunluğu bebeğe kaydı eskisi gibi tutkulu olmuyor aşk, tabi birbirinizi seviyorsunuz kadın daha önemli oluyor erkeğin gözünde ama eski tutku yok
kocanızın gözünde yeriniz daha farklı oluyor ama yine de ilginin çoğu sizden kayıp bebeğe yoğunlaşıyor karşılıklı olarak tabi, ama yinede ihmal etmiyorsunuz kocayı ya da o sizi, böyle olursa evlilik çatlar kesinlikle bütün ilgi alaka çocukta olmamalı karı kocanın ayrı dünyaları olmalı herşey çocuğa bağlanıp odaklanırsa olmaz kızlar.
Evet çocuk güzel bişeydir elbet ama eşler arasındaki ilgiyi sevgiyi degiştirirmi onu hiç bilmiyorum:44:
Evliligimin ilk aylari deli gibi temizlik yapiyordum haftada 4-5 gun
baya abartmistim sonra zaten bel fitigi cikti belami buldum yani :) simdi haftada 2 ye indirdim temizligi.Utu yapmaktan nefret ediyorum cok bunaltici
Kız deme öyle biz birbirimizi çok seviyorz kocişle ben de çok korkuyorum çocuk olurda aşk biterse diye tabi eskisi olmak mümkün değil ama ilginin çoğunun çocukta olması kötü
Elbette çok güzel bu duygunun tarifi yok hamilelik ayrı bı duygu dogum mücizevi
Bebek sanki önceden beri sizimiş tanıyorsunuz uzakta Biyerse çıkıp gelmiş
Gençlik dönemi ayrısanki okadar sıkıntıyı çekmemiş gibi bakıyorsun onuniyliği için canından geçiyorsun
Bu böyle uzar gider hepisi ayrı psikoloji ister kaldırdığin zamanda olur kaldıramadığın zamanda olur
Kendinizi ne zaman hazır isterseniz Ozaman yapın saglıklısanız yaşınız genç şe aceleye gerek yok
Eşinizi tanıyın iyice doyun bırbırınıze yaşamak istediğinizi yapin ne bileyim başbaşa bitatil
gibi çoçuk olunca bunlar rahat olmuyor evimden on metre öteye gitsem bakın gördünüz
kızıda büyük bakar kardeşlerine ama aklım hep evde bıran önce eve dönmek istiyorum
Hiç bişey anlaşılmıyor Ozaman eşler arası ilmiye gelince eşinize bişey olmuyoda yani benimeşime ilgisizlik olmadi
siz bıraz başka boyuta geçiyorsunuz ilk6 dan sonra hersey aynı oluyo bu durumunda bılinçli anlatırsanız hepsi geçer
kızlar akşama ne yemek var? ne yapsam acaba bir çorbam var başka ne yapsamki:44::44:
ben dısarı cıkmasaydık sulu köfte yapıcaktım buzlugumda hazır vardı. ama tavuk varsa fırın patates tavuk yapabılırsınnn yanına pılav salataaa ohh miss
bizde çok seviyoruz acı ama gerçek canım
ben dısarı cıkmasaydık sulu köfte yapıcaktım buzlugumda hazır vardı. ama tavuk varsa fırın patates tavuk yapabılırsınnn yanına pılav salataaa ohh miss
ne zamandır yapmayı planladığım patatesli taze fasulye yapıcam herhalde. yani inşallah. :) buzluğumda hazır fasulyelerim var
benim corbam hazir et sote de pisiyo en son pureyi yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?