- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.761
Hamarat hatunlarım ben geldim kocişle alışverişe gitmiştik yeni geldik eşyaları yerleştirdim çayı koydum demleniyo
Markette direk temizlik reyonuna daldım önce bime gittik domestosunu aldım çok memnunum cifini aldım yumUşatıcısını aldım yağ çözünü aldım hepsinden ayrı ayrı çok memnunum tavsiye ederim ,mikrofiber ve cam bezleride öyle harika
Sonra başka markete geçtik cifin banyosuindirimdeydi ondan aldım sır aspirin Arap sabunu bunlarda bitmişti onlarıda aldım kociş yine laf attı bana hepsinden çok temizlik malzemelerin tutmuş yine dedi ama ne yapim bayılıyom temizlik ürünlerine
Hamarat hatunlarım ben geldim kocişle alışverişe gitmiştik yeni geldik eşyaları yerleştirdim çayı koydum demleniyo
Markette direk temizlik reyonuna daldım önce bime gittik domestosunu aldım çok memnunum cifini aldım yumUşatıcısını aldım yağ çözünü aldım hepsinden ayrı ayrı çok memnunum tavsiye ederim ,mikrofiber ve cam bezleride öyle harika
Sonra başka markete geçtik cifin banyosuindirimdeydi ondan aldım sır aspirin Arap sabunu bunlarda bitmişti onlarıda aldım kociş yine laf attı bana hepsinden çok temizlik malzemelerin tutmuş yine dedi ama ne yapim bayılıyom temizlik ürünlerine [/QUOTE
]
bende çok severim çeşit çeşit kokulu kokulutemizlik malzemelerini zati onlarda olmasa temizlik yapasım hiç gelmez
iyi akşamlar kızlar
uzunca bi uğraştan sonra renkli yazmayı başarıyorum sanırım
Sonra başka markete geçtik cifin banyosuindirimdeydi ondan aldım sır aspirin Arap sabunu bunlarda bitmişti onlarıda aldım kociş yine laf attı bana hepsinden çok temizlik malzemelerin tutmuş yine dedi ama ne yapim bayılıyom temizlik ürünlerine
Benim herüf ya sen bunları yıyon
Yada tiçaretini yapıyorsunannemden kalan bi huy
evde mutlaka yedek makına deterjanı bulundurdum
Bunu gördü söylenmeye başladı
Mılletin karısı altına dolara yatırım yapar
Benimkisi deterjana dedi
Benim herüf ya sen bunları yıyon
Benimkisi deterjana dedi
Sorma canım kıtlık çıksa sanık deterjan yiyeçezAynen CNm ya bende herseyi yedeklerim ne olur ne olmaz diye sanki deterjan olmazsa ölücez
Bu arada tanemim nasıl yeniliyoruz sayfayı
Tebrikleriyi akşamlar kızlar
uzunca bi uğraştan sonra renkli yazmayı başarıyorum sanırım
Kezin kuru iftiradir kesin:)gule gule kullan canim
ben de bayiliyorum ya temizlik malzemelerine
o yuzden kocis beni markete goturmuyokusuyorum beni neden markete goturmuyosun diye senle gidince cebimdeki tum parayi kasada birakip geliyorum diyo
gordugum her reyondan bi sey aliyormusumkuru iftira
Sonra başka markete geçtik cifin banyosuindirimdeydi ondan aldım sır aspirin Arap sabunu bunlarda bitmişti onlarıda aldım kociş yine laf attı bana hepsinden çok temizlik malzemelerin tutmuş yine dedi ama ne yapim bayılıyom temizlik ürünlerine [/QUOTE YApmayin hanimlar dunyanin iyiligi icin cocuklarinizin gelecegi icin lutcen daha az kimyasal]
bende çok severim çeşit çeşit kokulu kokulutemizlik malzemelerini zati onlarda olmasa temizlik yapasım hiç gelmez
Kanalizasyonlara akittigimkz litrelerce deferjan nehirlere denkzlere ulasiyor kanalizasyonlarin tasidigi kimyasal miktarlarinin fabrikalarinkinin kac kati oldugunj biyor musunuzBenim herüf ya sen bunları yıyon
Benimkisi deterjana dedi
patsyyyyyyyyyyy
Azim iyi aksamlar
azim madem topik senin bi sozyal kampanya baslatir misin lutfen
ml.u gercekten cok ciddi aslinda gunlerdir okuyorum yazdiklarinizi
karisimlariniz titizlikten dolayi yaptiklariniz hepsi kimyasal uzerine
Rabyascım sen benden 1 gün öncemi evlendin
Sorma canım kıtlık çıksa sanık deterjan yiyeçez
Canımm bak üstte www.kadınlar külübü.com yazan yerde yuvarlak ok işareti var oraya dokunmu yenilyor
Tebrikler
Kezin kuru iftiradir kesin:)
YApmayin hanimlar dunyanin iyiligi icin cocuklarinizin gelecegi icin lutcen daha az kimyasal
Kanalizasyonlara akittigimkz litrelerce deferjan nehirlere denkzlere ulasiyor kanalizasyonlarin tasidigi kimyasal miktarlarinin fabrikalarinkinin kac kati oldugunj biyor musunuz
Azim iyi aksamlar
kına 16 eylül düğün 17 eylül 2011 canımaynı günlerde aynı heyecanı yasıyormusuz demekk
yazdiklarin kesinlikle dogru ama ne benle ne de burdaki 3-5 kisiyle cozulecek bi sey degil ki buTebrikler
Kezin kuru iftiradir kesin:)
YApmayin hanimlar dunyanin iyiligi icin cocuklarinizin gelecegi icin lutcen daha az kimyasal
Kanalizasyonlara akittigimkz litrelerce deferjan nehirlere denkzlere ulasiyor kanalizasyonlarin tasidigi kimyasal miktarlarinin fabrikalarinkinin kac kati oldugunj biyor musunuz
Azim iyi aksamlar
Benimde 15 Eylül kına 16 Eylül düğün evet ne tatlı stresli günlerdi
Bak boyle soylemeyazdiklarin kesinlikle dogru ama ne benle ne de burdaki 3-5 kisiyle cozulecek bi sey degil ki bu
ipin ucu coktan kacti patsym
hem bizim evin pislikleri baska turlu temizlenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?