En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Darısı başımıza canım
Bende mutfağı topladım
Evi toplayıp düşürdüm
Eltime misafir gelmiş beni
çağırıyor arada gelir toz alırım

maşallah azerin hepsini bitirmişsin

Kızlar evi dip köşe süpürdüm sildim. Mobilyalarının tozunu aldım mutfak dolaplarını sildim beyaz eşyalarını sildim lavabosunu tezgahını çamaşır suyunda bekleyip duruladım çöp kovamı çamaşır suyuyla yıkadım sandalyelerimi sildim wc yi domestosla ovdum
Banyonun küvetini lavabosunu yeri cifle domestosla bi güzel ovdum aynalarını sildim çamaşırlarımı makinaya attım ev sahibi gelmişti oturdu biraz yeni gitti bende bi duşa giriyim ardından yemek yapıcam

Darısı başımıza canım
Bende mutfağı topladım
Evi toplayıp düşürdüm
Eltime misafir gelmiş beni
çağırıyor arada gelir toz alırım
siz de eltinle altli ustlu komsumusunuz canim:26:
maşallah azerin hepsini bitirmişsin

oyle valla canim accik totoyu erken kaldirinca bitiriyorum da ama kaldirmak cok zor gelii

Son düzenleme:

helal,canım sen işlerini bitirmişsin
bende evi topladım,bulaşık makinasını boşaltım,kirli bulaşıkları yerleştirdim
mutfak camını sildim,perdeleri makinaya attım,kızı aldım ,yemeğini yedirdim
az dinlenip diğer işleride yapıcam diyodum tam misafirim geliyo

siz de eltinle altli ustlu komsumusunuz canim:26:

oyle valla canim accik totoyu erken kaldirinca bitiriyorum da ama kaldirmak cok zor gelii
Evet canım komşumuz bıra bişey bahane edr inerim asağiya
Hıııııı bıde kayın beldem var aynı apartmadayız

Maşallah canım

ohh ohh iyi ki temizlemisin askitom bak ev sahibi gelmis evi temiz bulmus
misafir de hep beklenmedik zamanlarda gelir zaten hic sevmem aniden gelen misafiri

evet canım sen gelmiyorsunki ben akşamları ancak gelebiyorum sen olmuyorsn
aaa aksamlar ben de geliyorum abla hic gormedim seni:26:
Evet canım komşumuz bıra bişey bahane edr inerim asağiya
Hıııııı bıde kayın beldem var aynı apartmadayız

Maşallah canım

canim sizde gordum ilk defa kayinvalde gelinler ayni apartmandaiyi ki biz de yok oyle bi seyiyi taraflari varsa kotu taraflari da vardir kesin

slm kızlar, bu topiği yeni gördüm ama çok sevdim.
Ben 8 aylık bir kız bebek annesiyim ve 12 aydırda ev hanımıyım. Daha önce çalışıyordum. 12 aylık ev maratonumda ev hanımlığının en zor meslek olduğunu anladım. Ya ben bu tozlarla başedemiyorum valla. Öle bir takıntı oluştuki bende hergün evi sildiğim kova ve bezin temiz iş bitiminde temiz olması gibi şartladım kendimi. Hergün evi genel temizlik gibi makine buzdolabı altlarından itibaren silmekten gına geldi. Sizden belki bişeyler öğrenirim de düzene koyarım kendimi.. Valla çocukla birlikte daha zorlaşıyor herşey. Bi bakıyorum bazen kendime elimde yer bezi bebek gibi emekliyorum evin köşelerinde.. off adamda bıktı artık. nolur ben varken yapma diye ama olmuyor. BİRGÜN YAPMASAM ertesin gün bez siyah oluo..

misafir de hep beklenmedik zamanlarda gelir zaten hic sevmem aniden gelen misafiri[/QUOTE]

bende hiç sevmem ben kv.demle altlı üstlü oturuyorum geçenlerde misafir geldi benım kata çıkmazlar dıye rahat davrandım birde saatçok erkendi pazardı mutfağımda bır suru bulaşık vardı sabahtan geldıler çünkü yatak odam koltuk odm düzenlıydı ama oturma odasıyla mutfakk alış başını gıdıyordu ben kvdeme yardım olsun dıye merdıvenlerı sıldım 3 kat merdıven 1 saat surdu ahh ben merdıvende ne uğraşıyosam kadın bana komplo kurmuş sen mısafırlerı aldı sızın evıde görsünler dıyerek benım katı gezdırmeye çıkardı çok utandım geçirmeye bıleçıkamadım ınsanları ayrıca ben alt katta mısafırlerın bulaşıklarını yıkarken haber vermeden çıkarmış ınerlerken fark ettim aklıma geldıkçe deli oluyorum

yahu su cumlene cok guldum bacim yao kadar da takintili olma ev senden bebeginden kocandan onemli degil ya
ben senin aksine yer silerken su temiz kalirsa iyi temizlemedigimi dusunuyorum
ay ne kadar ayip ya iste kotu tarafi derken bunlardan bahs ediyorum

Kızlar duşumuda aldım yemeğimide ateşe koydum akşam alışverişe çıkcaz onun listesini yapıcam

evde dura dura kafayı yedim valla bu temizlikten. Akşam nasıl oluo bilmiyorum. hem çocuk hem temizlik hem spor hemde kendime bakmaya çalışıyorum. Ya valla bu temizlik sapıklığımdan vazgeçmem lazım benim. Temizlik yaptığım bezlere hele daha takığım bembeyaz olmak zorunda gibi bir manyak oldumm. AYY KURTARIN BENİ VALLA. Siz dip köşeyi hergün yapıyormusunuz. Yoksa genel temizliği bir keremi yapıyorsunuz. Yani evin bir günde toz olması normal mı yoksa benim evimmi çok tozlu. Halıları falanda silkelerim hergün herşeyi yıkarımda valla sıyırıcam..Hele şu çamaşırlar varya yıkamak ayrı dert dürmek ayrı dert yerleştirmek ayrı dert dolabı hep aynı düzende tutmak ayrı dert.. Yok çalışmak valla daha kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…