En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

bi kac kisi disinda hepimiz ev hanimiyiz canim
olsun sen de o zaman hafta sonu yaparsin o zamana kadar camlar iyice kirlenir hem

ikna yetenegine hayran kaldim canimben olsam soylemezdim

gunaydinsenin bu gunlu islerin neler filizcim

Valla diyorum ya biz sabahın köründe kalkıp (06:30) saat 07:00'de servise binip işe geliyoruz. 08:00 iş başı. akşam 18:00'de çıkıp 19:00'da evde oluyoruz. bu arada kocamla aynı yerde çalışıyoruz. giriş çıkış saatlerimiz aynı.

demek istediğim haftaiçi pek iş yapma gibi bi durumum olamıyor, yemek haricinde. bir tek wc lavabo, veya çamaşır yıka as, kuruyunca katla yerleştir vs.

o yüzden sizin dediğiniz işleri ben ancak haftasonu yapabiliyorum.

Bu arada çocuğum yok olunca ne ypıcam bilmiyorum. ya işi bırakıcam ya da bilmiyorum :44::44::44::44:

kısmet neyse onu yaşıyor insan. hayırlısı olsun uzun ömürlü yani daha da uzun ömürlü bir ilişkiniz olsun. mutlu olun.
Âmin cânin öylede olsa Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
biri beni terfi ettirsin yaa ev hanımlığından....

Canım bı üstü kaynana odası uyelıgı oy toplaya bilirsen baskana kadar yolu var alırmısın

merhaba kızçeler
ben bir tek mutfak camımı silicem malum yağmurvar silsemde boşuna olacak mutfağa yağmur gelmiyo,ve ev toplucam kızı alcam 2tül perde yıkıcam wcyi yıkıcam,çamaşır katlayıp ütülücem kızı alıcam yemek yapcam,vaktim kalırsa canım isterse çamaşır dolabımı,buzdolabımı temizlicem haydi hepimize kolay gelsin hanımlar

Ben geldim kızlar
Bulaşık yikadim
Makinaya çamaşır attım yikandi kızı yatağına bırakıp gidip onları asicam
Wc lavaboyu ovdum
Kapinin önünü supurdum
Süpürge açtım
Yerleri sildim
Toz aldım
Kuruyan çamaşırları katladim
Kızımı da yedirip uyuttum oh ohhhh

bütün işleri bitirmişsin

ben 3 makina çamaşır katlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…