• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
himm demek puding le yapiyosun ben sevmem ama pudingi:25:
bu aralar nedense kosstebek pastaya sardim :27::27:

sagol canim:16:benim cadi kendi uyudu:16:
Benım koçiş sever tatli yoksa pudinki Saadet yaparım
Kâselerde sende normal ev yapımı yap içine muz koyup bilentırtan
Geçir oda olur ama zannettiğin gibi yoğun bi tatı yok
O sadece birbirine yapışmasını sağlıyor

Son düzenleme:
Ne yapim azerinim aynı walla kocişle evdeyken iş yapılmıyor yarın dolar taşar burası merak etme :1:
İşin biteceği yok malum her daim çıkar bi yerlerden ben bu hafta yapacak iş arıyorum:ssz::1::1:
evet ya ben de yarin kapilari silicem:27:
Bende köstebek pastaya merak sardım valla Elossa ınn topiğinde var pratik bişeye benziyor en yakın zamanda deniycem bnde:16:
evet ben de baktim ama begenmedim ya krem santili sevmem ben kendim yapicam kremasini:16:
Selam kizlar nasilsiniz benim basım cok ağrıyor yine ya:43:

selam canim:16::16:niye agriyor basin:26:

evet ben de baktim ama begenmedim ya krem santili sevmem ben kendim yapicam kremasini:16:

Bir bilsem niye agridigini zuleyham iki uç gün ağrıyor birgun mola veriyor gebelikte olurmuş ama benim ki de dayanılmaz agriyo

CNm kremasını yaparsan banada ver tarifi:9:
Bende arka balkonu tümden temizliycem bu kışta hiç girmiycem oraya girdikçe dagılıyo:1:

Bir bilsem niye agridigini zuleyham iki uç gün ağrıyor birgun mola veriyor gebelikte olurmuş ama benim ki de dayanılmaz agriyo
a oyle mi onu bilmiyodum gecmis olsun o zaman canim:26:
CNm kremasını yaparsan banada ver tarifi:9:
Bende arka balkonu tümden temizliycem bu kışta hiç girmiycem oraya girdikçe dagılıyo:1:

benim krema pek bi kalorili olii tatlim eminmisin:27:

Margarin varda katı süt ne bacım o yok bizde:50: ne kadar kolay bi kremaymış keşke bizmese olaydı katı süt:25:

bizde ismi katilasdirilmis sut diye geciyo canim
sguschenka.jpg

tatli kati sut cok guzel tadi var
Rana gelince sorarim ona varsa turkiyede o bilir belki:34:

Son düzenleme:
Back