• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
evim çok pissssssssssssss
dün kaldı iyi mi bi de üstüne iş çıktı yapmalıyım yapmalıyımmmm itekleyin beniiiiii :18::18::18::18::18::18::18:
hafta içi derli topluyum hafta sonu salıyorum çok iş çıkıyor:27::27::27::27::27::27:

Selamlar:42:
Ben sizdeenn küstüm:19:Hiç sormuyorsunuz beni:63::63:
Ben bu cadıdan kendime vakit ayıramıyorum hiç ya:30:Şimdi uyudu ama birazdan uyanır yine:18:
Kaç gündür işde yapamıyorum bu yüzden sürekli yanında istiyor hanım:95:
Bugün yine kızım ilgilendi biraz sağolsun bende evi süpürdüm sildim, bulaşıkları yıkadım,çocukların formalarını attım makinaya yıkandılar astım, sonra battanileri attım onlarda yıkandı, bir de uyku seti yorganı vardı onuda yıkadım,
bugün makina akşama kadar çalıştı yani:31:Arada cadıyla ilgilendim emzirdim alt bakımını yaptım vs.
yatakların nevresimlerini değiştirdim, çocukları yıkadım bu kadar:114:
Yemeğim dünden vardı eşim hamsi almış gelirken onuda kendi ayıklayıp pişirdi, ben elimi sürmem balığa eşim halleder onu:104::104:Eee sizler nasılsınız canlarım:16:Ayy ben sizle küsmüştüm dimii:37:

Bende seni bekledim nerelerde diye:16:

Selamlar:42:
Ben sizdeenn küstüm:19:Hiç sormuyorsunuz beni:63::63:
Ben bu cadıdan kendime vakit ayıramıyorum hiç ya:30:Şimdi uyudu ama birazdan uyanır yine:18:
Kaç gündür işde yapamıyorum bu yüzden sürekli yanında istiyor hanım:95:
Bugün yine kızım ilgilendi biraz sağolsun bende evi süpürdüm sildim, bulaşıkları yıkadım,çocukların formalarını attım makinaya yıkandılar astım, sonra battanileri attım onlarda yıkandı, bir de uyku seti yorganı vardı onuda yıkadım,
bugün makina akşama kadar çalıştı yani:31:Arada cadıyla ilgilendim emzirdim alt bakımını yaptım vs.
yatakların nevresimlerini değiştirdim, çocukları yıkadım bu kadar:114:
Yemeğim dünden vardı eşim hamsi almış gelirken onuda kendi ayıklayıp pişirdi, ben elimi sürmem balığa eşim halleder onu:104::104:Eee sizler nasılsınız canlarım:16:Ayy ben sizle küsmüştüm dimii:37:

cnm yA nerelerdesin görünmüyosun özlemezmiyiz hiç seni çok özledik:16: ama minik cadıyla ilgilendiğini tahmin etmiştim bebiş olunca zor oluyo allah yardımcın olsun dünde baya iş yapmışsın dinlen biraz yorma kendini hiç bişey senden önemli degil :16:

gunaydin lokumlarim:16::16::16::16:
sabah uyandim kizimi doyurdum
kendim kahvalti yaptim
aksamdan ortaligi toplamistim
yatagi topladim bulasik yikadim
kizimi yikadim
simdi accik sizle ilgilenip kalkip corbayla kiymali makarna yapicam:32:
bu gun saat 3de yani sizin saatle 1de disciye gidicem:27:
Günaydın canim :16:Kolay gelsin bebesim :16:
ah estos yine banlanmisin:1::1::1:e yine dalga gecmisin birileriyle:9::9::9::9::9:artik bu gun doyasiya temizlik yaparsin:9::9::9::9:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

evim çok pissssssssssssss
dün kaldı iyi mi bi de üstüne iş çıktı yapmalıyım yapmalıyımmmm itekleyin beniiiiii :18::18::18::18::18::18::18:
hafta içi derli topluyum hafta sonu salıyorum çok iş çıkıyor:27::27::27::27::27::27:
:4::4::4: :4::4::4::4::4::4:

ah estos yine banlanmisin:1::1::1:e yine dalga gecmisin birileriyle:9::9::9::9::9:artik bu gun doyasiya temizlik yaparsin:9::9::9::9:

kız nerden anladın estoşun banlandığını:60::60::60:
bu arada günaydın bende evi topladım , çamaşırlarımı katladım ev temiz hiç bi iş yapmıycam kahvaltı hazırlayıp oturcam bütün gün:52::52::52::27:

Günaydın herkese bugün bizi lapa lapa kar karşıladı :16:
Soğuk ama güzel foto olsaydı sizin icin çekerim :16:
Bu gün pek bı isim yok evi toplayıp supurecem mutfağı topluyacam
Büyük kızım dışarı çıkalım dedi bende heveslendim koçis pek
sevmez sogugu ben küçük kıza bakayım siz çıkın dedi bakalım

kızlar bende bugün pek işi olmayanlardanım:))
kar tatili dolayısıyla hafta içi evde 2 gün kalmıştım o zman camlarımı sildim yıkancaklarımı yıkadım ütülerimi yaptım:)) bu hafta sonu ne çamaşır derdim var ne bişe rahatım yane:))

şimdi yapcaklarım 2 saatimi almaz sonna boşum yuahahha:))

ev silinip süpürülüp toz alıncak rutin işler:)))
balkon banyo yıncak buda rutin iş:)))
kapıların tozunu alcam yarım saat:))
bide gardolabın içinin tozunu alcam:)) yarım saat
mutfak perdemi makinaya atarım 5 dakka takma bana ait diil zten:))
bide kociş yaprak sarması istedi işlerim bittikten sonrada sarmasını yaparım oda 1 saatimi almaz minnak tenceremle yapıorum zati:))

bu kadar kalkim başlim bari saat 3 gibi falan biter işlerim :)))
bence beni en çok sters yaptıran şey ev işlerinde
yıkancak ve ütülencek çamaşırlar
dağınık evi toplamak
bide bulaşık dolu mutfak bu üçü beni çok korkutuo eğer bunlar yoksa o evi temizlemek elimin tersiyle yapıcam iş:)))

sizinde böle olmamasını istediğiniz ev işi varmı?

kız nerden anladın estoşun banlandığını:60::60::60:
bu arada günaydın bende evi topladım , çamaşırlarımı katladım ev temiz hiç bi iş yapmıycam kahvaltı hazırlayıp oturcam bütün gün:52::52::52::27:
ohh benim de yemek disinda bi isim yok bebekim:21:corba hazir bi tek kiymali makarnam kaldi:32::32:
maske mi de yaptim sacima fon cektim ojeler de tamam goren de disciye degil defileye cikacam sanir:27::9::9:
estosun profiline baktim canim gecici olarak hesap pasiftir diyo yine:9::9::9:
Günaydın herkese bugün bizi lapa lapa kar karşıladı :16:
Soğuk ama güzel foto olsaydı sizin icin çekerim :16:
Bu gün pek bı isim yok evi toplayıp supurecem mutfağı topluyacam
Büyük kızım dışarı çıkalım dedi bende heveslendim koçis pek
sevmez sogugu ben küçük kıza bakayım siz çıkın dedi bakalım

ooooh ne guzel ya benim heruf hayatta ben bakarim siz cikin demez:19:
soguktan ne yapacaniz bacim:26:

ohh benim de yemek disinda bi isim yok bebekim:21:corba hazir bi tek kiymali makarnam kaldi:32::32:
maske mi de yaptim sacima fon cektim ojeler de tamam goren de disciye degil defileye cikacam sanir:27::9::9:
estosun profiline baktim canim gecici olarak hesap pasiftir diyo yine:9::9::9:

ooooh ne guzel ya benim heruf hayatta ben bakarim siz cikin demez:19:
soguktan ne yapacaniz bacim:26:

Kızım çok istediği icin bide sogugu sevmez:19: kendisi çıkmasın diye bacım
Kızı razı anla o denli :37:

olur mu canim ya gecmise bak daha dun sordum nuryoluyla vuslat yok nerdeler diye kizlar sahit valla:1:
kuzularin iyi olmasina sevindim
e kucuk cadiya soyle bi tek o ozlemiyo seni biz de variz:19::9::9::9:

canim kusura bakma kizi uyuturken uyuya kalmisim:1:bi baktim bizim saatle saat 02.11:30::30::30::30::30:uykum da geldi sonra uyudum:17:

Gördüm azerinim şimdi:78::78:Geçmişide okudum halbuki gözümden kaçmış heralde:69:
Sorma canım ya yavaş yavaş küçük ablasında da kıskançlık belirtileri başlıyor :26:ne zaman kucağıma alsam ablasıda atlıyor hemen kucağıma:30:
Tahmin etmiştim tatlım kesin uyuya kalmıştır diye:9:Fırsat bulup buraya gelmek için paralıyorum resmen kendimi:1::1::16::16::16:

Bende seni bekledim nerelerde diye:16:

İşte geldim burdayım:16::16::16:

cnm yA nerelerdesin görünmüyosun özlemezmiyiz hiç seni çok özledik:16: ama minik cadıyla ilgilendiğini tahmin etmiştim bebiş olunca zor oluyo allah yardımcın olsun dünde baya iş yapmışsın dinlen biraz yorma kendini hiç bişey senden önemli degil :16:

Bende özlüyorum sizi tatlışım:38:1-2 gelmesem aklım hep burda:16::16:acaba neler keynatıyorlar bensiz diyorum:1:Sağol tatlım benim, dün kızım sağolsun ilgilendi cadıyla yoksa hiçbir iş yapamıyorum yanından ayrıldımmı basıyor çığlığı:47:Teşekkürler bitanem:16::16::16:

Raporumuda vereyim de öyle kaçayım:10:Gerçi pek birşey yapmadım,
dün silme toz almayı yapmıştım. Bugün sadece süpürdüm, sobaları yaktım:47:
makinaya beyazları attım yıkandılar astım,iki tane küçük kilimim var onları da attım makinaya yıkanıyorlar, kuruyanları toplayıp katladım,birazdan yemek yapıcam.
Cadı uyandı beni çağırıyor kaçtım ben:54::10::10:

herkese merhaba nasılsınız kızlarr??:16::16:
bugün cok bı ıs yapmadım mutfagı topladım, ortalıgı topladım ,ogrencım geldı gitti ,aksama utu yapıcam o kadarr:21::21:

Merabayın kızlar:3:
Bugün pek iş yapmadım evi topladım mutfağı topladım peynirli milföy ve portakallı kek yaptım dün tanemden kıskandıydımda:1:
Akşamada kociş nohutlu tavuklu pilav istedi yaptım turşuyla yedik :56::9: bulaşıkları yıkadım birazdanda çay demlerim tv izleriz bu günde böyle biter:16:

Merabayın kızlar:3:
Bugün pek iş yapmadım evi topladım mutfağı topladım peynirli milföy ve portakallı kek yaptım dün tanemden kıskandıydımda:1:
Akşamada kociş nohutlu tavuklu pilav istedi yaptım turşuyla yedik :56::9: bulaşıkları yıkadım birazdanda çay demlerim tv izleriz bu günde böyle biter:16:
canım ya portakallı kekin tarifini verir misin

ben çok seviyorum ama netteki tarifler çok zor uzman tv deki filan

kızlar iki gündür giremiyorum nasılsınızz
cuma günü hem gündüz hem akşam misafirim vardı.
cumartesi de biz davetliydik
bugun evdeyim ama kendimi cok hasta ve yorgun hissediyorum
buna rağmen evimi toparladım yine başıboş bırakmadım eskiden olsa ev batardı ben hastayken
süpürgeyi yarın yapıcam bugun çamaşırlarımı yıkıyorum bulaşık mak. yerleşecek mutfagı domestoslucam
balık kokuyo havalanıyo su an
bebişimi yatırdım şimdi uyudu
sonrada bi film falan izleriz kocşle

canım ya portakallı kekin tarifini verir misin

ben çok seviyorum ama netteki tarifler çok zor uzman tv deki filan

Tabi CNm hemen vereyim benim sürekli yaptıgım portakallı kek tArifim var süper oluyo
3 yumurta
1su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı şeker
1,5 su bardağı portakal suyu
1 portakal kabuğu rendesi
1 avuç fındık
Vanilya ,kabartma tozu alabildiği kadar un
Yumurtayı şekeri iyice çırpıyoruz sonrasında diğer malzemeleri ekleyip tekrar karıştırıyoruz kek kalıbımıza döküyoruz ve fırınlıyoruz bu kadar afiyet olsun:16:

Tabi CNm hemen vereyim benim sürekli yaptıgım portakallı kek tArifim var süper oluyo
3 yumurta
1su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı şeker
1,5 su bardağı portakal suyu
1 portakal kabuğu rendesi
1 avuç fındık
Vanilya ,kabartma tozu alabildiği kadar un
Yumurtayı şekeri iyice çırpıyoruz sonrasında diğer malzemeleri ekleyip tekrar karıştırıyoruz kek kalıbımıza döküyoruz ve fırınlıyoruz bu kadar afiyet olsun:16:
saolasın canım ya çok güzel bi tarif gerçekten ilk fırsatta yapıcam canım teşekkür ederim

$49e1d8082ac5187b4404c64359aa8f26.jpg deneme sadece yaptım galiba
Oğrendım Buda kızım 6aylıken

Back