- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.461
Selamlar
Ben sizdeenn küstümHiç sormuyorsunuz beni
Ben bu cadıdan kendime vakit ayıramıyorum hiç yaŞimdi uyudu ama birazdan uyanır yine:18:
Kaç gündür işde yapamıyorum bu yüzden sürekli yanında istiyor hanım:95:
Bugün yine kızım ilgilendi biraz sağolsun bende evi süpürdüm sildim, bulaşıkları yıkadım,çocukların formalarını attım makinaya yıkandılar astım, sonra battanileri attım onlarda yıkandı, bir de uyku seti yorganı vardı onuda yıkadım,
bugün makina akşama kadar çalıştı yaniArada cadıyla ilgilendim emzirdim alt bakımını yaptım vs.
yatakların nevresimlerini değiştirdim, çocukları yıkadım bu kadar:114:
Yemeğim dünden vardı eşim hamsi almış gelirken onuda kendi ayıklayıp pişirdi, ben elimi sürmem balığa eşim halleder onu:104::104:Eee sizler nasılsınız canlarımAyy ben sizle küsmüştüm dimii
Selamlar
Ben sizdeenn küstümHiç sormuyorsunuz beni
Ben bu cadıdan kendime vakit ayıramıyorum hiç yaŞimdi uyudu ama birazdan uyanır yine:18:
Kaç gündür işde yapamıyorum bu yüzden sürekli yanında istiyor hanım:95:
Bugün yine kızım ilgilendi biraz sağolsun bende evi süpürdüm sildim, bulaşıkları yıkadım,çocukların formalarını attım makinaya yıkandılar astım, sonra battanileri attım onlarda yıkandı, bir de uyku seti yorganı vardı onuda yıkadım,
bugün makina akşama kadar çalıştı yaniArada cadıyla ilgilendim emzirdim alt bakımını yaptım vs.
yatakların nevresimlerini değiştirdim, çocukları yıkadım bu kadar:114:
Yemeğim dünden vardı eşim hamsi almış gelirken onuda kendi ayıklayıp pişirdi, ben elimi sürmem balığa eşim halleder onu:104::104:Eee sizler nasılsınız canlarımAyy ben sizle küsmüştüm dimii
Günaydın canimgunaydin lokumlarim
sabah uyandim kizimi doyurdum
kendim kahvalti yaptim
aksamdan ortaligi toplamistim
yatagi topladim bulasik yikadim
kizimi yikadim
simdi accik sizle ilgilenip kalkip corbayla kiymali makarna yapicam
bu gun saat 3de yani sizin saatle 1de disciye gidicem
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:ah estos yine banlanmisine yine dalga gecmisin birileriyle artik bu gun doyasiya temizlik yaparsin
evim çok pissssssssssssss
dün kaldı iyi mi bi de üstüne iş çıktı yapmalıyım yapmalıyımmmm itekleyin beniiiiii :18::18::18::18::18::18::18:
hafta içi derli topluyum hafta sonu salıyorum çok iş çıkıyor
ah estos yine banlanmisine yine dalga gecmisin birileriyle artik bu gun doyasiya temizlik yaparsin
ohh benim de yemek disinda bi isim yok bebekimkız nerden anladın estoşun banlandığını
bu arada günaydın bende evi topladım , çamaşırlarımı katladım ev temiz hiç bi iş yapmıycam kahvaltı hazırlayıp oturcam bütün gün
Günaydın herkese bugün bizi lapa lapa kar karşıladı
Soğuk ama güzel foto olsaydı sizin icin çekerim
Bu gün pek bı isim yok evi toplayıp supurecem mutfağı topluyacam
Büyük kızım dışarı çıkalım dedi bende heveslendim koçis pek
sevmez sogugu ben küçük kıza bakayım siz çıkın dedi bakalım
ohh benim de yemek disinda bi isim yok bebekimcorba hazir bi tek kiymali makarnam kaldi
maske mi de yaptim sacima fon cektim ojeler de tamam goren de disciye degil defileye cikacam sanir
estosun profiline baktim canim gecici olarak hesap pasiftir diyo yine
ooooh ne guzel ya benim heruf hayatta ben bakarim siz cikin demez
soguktan ne yapacaniz bacim:26:
olur mu canim ya gecmise bak daha dun sordum nuryoluyla vuslat yok nerdeler diye kizlar sahit valla
kuzularin iyi olmasina sevindim
e kucuk cadiya soyle bi tek o ozlemiyo seni biz de variz
canim kusura bakma kizi uyuturken uyuya kalmisimbi baktim bizim saatle saat 02.11 uykum da geldi sonra uyudum
Bende seni bekledim nerelerde diye
cnm yA nerelerdesin görünmüyosun özlemezmiyiz hiç seni çok özledikama minik cadıyla ilgilendiğini tahmin etmiştim bebiş olunca zor oluyo allah yardımcın olsun dünde baya iş yapmışsın dinlen biraz yorma kendini hiç bişey senden önemli degil
canım ya portakallı kekin tarifini verir misinMerabayın kızlar
Bugün pek iş yapmadım evi topladım mutfağı topladım peynirli milföy ve portakallı kek yaptım dün tanemden kıskandıydımda
Akşamada kociş nohutlu tavuklu pilav istedi yaptım turşuyla yedikbulaşıkları yıkadım birazdanda çay demlerim tv izleriz bu günde böyle biter
canım ya portakallı kekin tarifini verir misin
ben çok seviyorum ama netteki tarifler çok zor uzman tv deki filan
saolasın canım ya çok güzel bi tarif gerçekten ilk fırsatta yapıcam canım teşekkür ederimTabi CNm hemen vereyim benim sürekli yaptıgım portakallı kek tArifim var süper oluyo
3 yumurta
1su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı şeker
1,5 su bardağı portakal suyu
1 portakal kabuğu rendesi
1 avuç fındık
Vanilya ,kabartma tozu alabildiği kadar un
Yumurtayı şekeri iyice çırpıyoruz sonrasında diğer malzemeleri ekleyip tekrar karıştırıyoruz kek kalıbımıza döküyoruz ve fırınlıyoruz bu kadar afiyet olsun
saolasın canım ya çok güzel bi tarif gerçekten ilk fırsatta yapıcam canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?