En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
evim çok pissssssssssssss
dün kaldı iyi mi bi de üstüne iş çıktı yapmalıyım yapmalıyımmmm itekleyin beniiiiii :18::18::18::18::18::18::18:
hafta içi derli topluyum hafta sonu salıyorum çok iş çıkıyor

Bende seni bekledim nerelerde diye

cnm yA nerelerdesin görünmüyosun özlemezmiyiz hiç seni çok özledik ama minik cadıyla ilgilendiğini tahmin etmiştim bebiş olunca zor oluyo allah yardımcın olsun dünde baya iş yapmışsın dinlen biraz yorma kendini hiç bişey senden önemli degil

Günaydın canim Kolay gelsin bebesim
ah estos yine banlanmisine yine dalga gecmisin birileriyleartik bu gun doyasiya temizlik yaparsin
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ah estos yine banlanmisine yine dalga gecmisin birileriyleartik bu gun doyasiya temizlik yaparsin

kız nerden anladın estoşun banlandığını
bu arada günaydın bende evi topladım , çamaşırlarımı katladım ev temiz hiç bi iş yapmıycam kahvaltı hazırlayıp oturcam bütün gün

Günaydın herkese bugün bizi lapa lapa kar karşıladı
Soğuk ama güzel foto olsaydı sizin icin çekerim
Bu gün pek bı isim yok evi toplayıp supurecem mutfağı topluyacam
Büyük kızım dışarı çıkalım dedi bende heveslendim koçis pek
sevmez sogugu ben küçük kıza bakayım siz çıkın dedi bakalım

kızlar bende bugün pek işi olmayanlardanım:))
kar tatili dolayısıyla hafta içi evde 2 gün kalmıştım o zman camlarımı sildim yıkancaklarımı yıkadım ütülerimi yaptım:)) bu hafta sonu ne çamaşır derdim var ne bişe rahatım yane:))

şimdi yapcaklarım 2 saatimi almaz sonna boşum yuahahha:))

ev silinip süpürülüp toz alıncak rutin işler:)))
balkon banyo yıncak buda rutin iş:)))
kapıların tozunu alcam yarım saat:))
bide gardolabın içinin tozunu alcam:)) yarım saat
mutfak perdemi makinaya atarım 5 dakka takma bana ait diil zten:))
bide kociş yaprak sarması istedi işlerim bittikten sonrada sarmasını yaparım oda 1 saatimi almaz minnak tenceremle yapıorum zati:))

bu kadar kalkim başlim bari saat 3 gibi falan biter işlerim :)))
bence beni en çok sters yaptıran şey ev işlerinde
yıkancak ve ütülencek çamaşırlar
dağınık evi toplamak
bide bulaşık dolu mutfak bu üçü beni çok korkutuo eğer bunlar yoksa o evi temizlemek elimin tersiyle yapıcam iş:)))

sizinde böle olmamasını istediğiniz ev işi varmı?

kız nerden anladın estoşun banlandığını
bu arada günaydın bende evi topladım , çamaşırlarımı katladım ev temiz hiç bi iş yapmıycam kahvaltı hazırlayıp oturcam bütün gün
ohh benim de yemek disinda bi isim yok bebekimcorba hazir bi tek kiymali makarnam kaldi
maske mi de yaptim sacima fon cektim ojeler de tamam goren de disciye degil defileye cikacam sanir
estosun profiline baktim canim gecici olarak hesap pasiftir diyo yine

ooooh ne guzel ya benim heruf hayatta ben bakarim siz cikin demez
soguktan ne yapacaniz bacim:26:

Kızım çok istediği icin bide sogugu sevmez kendisi çıkmasın diye bacım
Kızı razı anla o denli

Gördüm azerinim şimdi:78::78:Geçmişide okudum halbuki gözümden kaçmış heralde
Sorma canım ya yavaş yavaş küçük ablasında da kıskançlık belirtileri başlıyor :26:ne zaman kucağıma alsam ablasıda atlıyor hemen kucağıma
Tahmin etmiştim tatlım kesin uyuya kalmıştır diyeFırsat bulup buraya gelmek için paralıyorum resmen kendimi

Bende seni bekledim nerelerde diye

İşte geldim burdayım

Bende özlüyorum sizi tatlışım1-2 gelmesem aklım hep burdaacaba neler keynatıyorlar bensiz diyorumSağol tatlım benim, dün kızım sağolsun ilgilendi cadıyla yoksa hiçbir iş yapamıyorum yanından ayrıldımmı basıyor çığlığıTeşekkürler bitanem

Raporumuda vereyim de öyle kaçayımGerçi pek birşey yapmadım,
dün silme toz almayı yapmıştım. Bugün sadece süpürdüm, sobaları yaktım
makinaya beyazları attım yıkandılar astım,iki tane küçük kilimim var onları da attım makinaya yıkanıyorlar, kuruyanları toplayıp katladım,birazdan yemek yapıcam.
Cadı uyandı beni çağırıyor kaçtım ben

herkese merhaba nasılsınız kızlarr??
bugün cok bı ıs yapmadım mutfagı topladım, ortalıgı topladım ,ogrencım geldı gitti ,aksama utu yapıcam o kadarr

Merabayın kızlar
Bugün pek iş yapmadım evi topladım mutfağı topladım peynirli milföy ve portakallı kek yaptım dün tanemden kıskandıydımda
Akşamada kociş nohutlu tavuklu pilav istedi yaptım turşuyla yedik bulaşıkları yıkadım birazdanda çay demlerim tv izleriz bu günde böyle biter

canım ya portakallı kekin tarifini verir misin

ben çok seviyorum ama netteki tarifler çok zor uzman tv deki filan

kızlar iki gündür giremiyorum nasılsınızz
cuma günü hem gündüz hem akşam misafirim vardı.
cumartesi de biz davetliydik
bugun evdeyim ama kendimi cok hasta ve yorgun hissediyorum
buna rağmen evimi toparladım yine başıboş bırakmadım eskiden olsa ev batardı ben hastayken
süpürgeyi yarın yapıcam bugun çamaşırlarımı yıkıyorum bulaşık mak. yerleşecek mutfagı domestoslucam
balık kokuyo havalanıyo su an
bebişimi yatırdım şimdi uyudu
sonrada bi film falan izleriz kocşle

canım ya portakallı kekin tarifini verir misin

ben çok seviyorum ama netteki tarifler çok zor uzman tv deki filan

Tabi CNm hemen vereyim benim sürekli yaptıgım portakallı kek tArifim var süper oluyo
3 yumurta
1su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı şeker
1,5 su bardağı portakal suyu
1 portakal kabuğu rendesi
1 avuç fındık
Vanilya ,kabartma tozu alabildiği kadar un
Yumurtayı şekeri iyice çırpıyoruz sonrasında diğer malzemeleri ekleyip tekrar karıştırıyoruz kek kalıbımıza döküyoruz ve fırınlıyoruz bu kadar afiyet olsun

saolasın canım ya çok güzel bi tarif gerçekten ilk fırsatta yapıcam canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…