En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
biraz önce halıyı aspirinle sileyim dedim geçmemiş leke....of ya afacan çocuklara çözüm yok galiba....meyve lekesi...bu beyaz sabun dediğiniz toz halinde mi kızlar...

Mrb CNm ben işlerimi bitirdim bitek yemek kaldı bi kaç sayfa öncesine bakarsan yaptıklarımı okuyup gaza gelebilirsin
Keza arkadaslarımızın yazdıklarında öyle hadi kolay gelsin tembellik yok

biraz önce halıyı aspirinle sileyim dedim geçmemiş leke....of ya afacan çocuklara çözüm yok galiba....meyve lekesi...bu beyaz sabun dediğiniz toz halinde mi kızlar...

Canım kir çöz denedinmi o lekelerde çok etkili beyaz sabun bildigimiz banyo hacı Şakir sabunu bu arada evde bulaşık parlatıcısı varsa bide onla dene lekeyi çıkarmayı

Canım kir çöz denedinmi o lekelerde çok etkili beyaz sabun bildigimiz banyo hacı Şakir sabunu bu arada evde bulaşık parlatıcısı varsa bide onla dene lekeyi çıkarmayı

yok cnm denemedim..bizim eve öyle çok çocuklu misafir gelmez....bu son gelen atom karınca gibiydi..mutfak halım rezalet zaten onu mecburen yıkamaya vereceğim..hurmayı üstünde ezmiş...hurma lekesi de çıkmaz diyorlar napacağım bakalım çıkmazsa.....salon halımda da portakal lekeleri mevcut..lc dime ellerini yapıstırmış bulasık süngeri ile zor çıkardım

temiz titiz becerikli hanımlar
bişey soracağım rutin ev temizliği toplama işleriniz nekadar zamanınızı alır birde özellikle çocukları olanlar eviniz hergün çok dağılırmı,dağılmaması için sürekli orayı topla burayı toplarmısınız, yoksa öyle takılırmısınız
neden soruyorum çünkü benim işim hiç bitmez herzaman düzenli kalmasını becermam için ben çokmu yavaşım acaba:44:

Muhabbet sel olmuş akmış anam Oku oku pitmedi
asklar meskler yıldızlar öpmeler
Pek romantik [SUB][/SUB]olmusuz. Kizlar
Ask davasına bize yemek aklı vermeyi unutunuz

Cok romantikk.. hayirli olsun canim yeni iliskiniz.

3cocuklu biri olarak eğer aksam doplayip yatıysam sabah yataklar mutfak dahil 1saat sürüyor
Yok eğer toplamadan yatıysam 1 buçuk 2,saat sürüyor 2 cocuk okula gittiği icin kalem defter kitap
Dolapları derken bazen öğleyi buluyo

öyle hiç belli bi saatim olmuyo cnm bnm
kızım kendi kendine oynarsa
evi topla sil süpür toz al wc lavabo ve yemek öğleye kadar bitiyo
ama huysuzlupu üstündeyse fln bazen yapamıyorum bazen yarım yamalak yapıyorum değişiyo yani
bi de her fırsatta dağınıklığı topluyorum
ucunu bi kaçırırsam çorap söküğü gibi oluyo valla
bi de akşam çocuklar uyudktan sonra evi toplamaya çalışıyorum
toplarsam sabah çok rahat oluyo benim için
sen de öyle yapmayı deneyebilirsin

cnm ben tavuklu bezelye yaptım
bi de cevizli,kayısılı,kuş üzümlü v.s. li işte bi pilav yapıcam
salata ve ayran da olur yeter gider

Canim afiyet olsun bende şimdi buzluma islanmis
Kurufasulye vardı onu yapatim pilav salata
Kız hüsmüz uyandı ütüye birakmiyo

Son düzenleme:
bayanlar bende düşündüm düşündüm akşama domates çorbası ile çeşitli poğaçalar yapmaya karar vermiştim rahat rahat oturuyordum ...sonra bir baktım un kalmamış...hemen gittim aldım....şimdi sütü mayalanmaya bıraktım

kk nin en duygusal karusu olarak bi seyler yaziyim didimicine sey ettin yani selcos
gülüm ben bisey demedim kiii
cok güzel yazmissin

ben hemen sana menu veriyim : corba (mercimek, sehriye, domates, ezogelin,)
Pilav, karni yarik,patates yemegi,firinda tavuk, biber kizartmasi, patates kizartmasi, köfte, makarna, salata, cacik, koposto,

sec begen al acelem olmasa daha yazicam yarina kaldi artik

Cok romantikk.. hayirli olsun canim yeni iliskiniz.

cooookk tesekkür ederim canim

böreğimi verdim fırına corbamı da yaptım sadece salatam kaldı onuda halledeyim sosunu kociş gelince dökerimm herkese afiyet bal seker olsun kızlar sofranızdan huzur hiç eksik olmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…