En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
e o zaman ben de daliyim mutfak halisina 1 saat sonra kizimi uyutmam gerekiyo
bu arada karton bula bilirsem cekmece duzenleyicisi yapicam
Kortonla ne yapacaksın kızırız anlamadım ben:44:
Olmuyo çekmesi kolayda yüklenmiyor kociş dedi bı program yürüyecek diye
Onuda beklersem zaten Allah Kerim seneye ancak
Wala temiz olmuş canim mutfak halısı olur okadarda kır
Temizledin ya sezona bak mis gibi olmuş eline saglık

Kızlar ben halılarımı sildim havada güzel balkona astım havalansınlar diye siz ne durumdasınız
Su ana kadar solunu halısı bide yatak odası onlar zaten küçük bende onları peteğin önüne sandalye atım
Oğlanı okula kızında karnını doyurdum şimdi yattı şimdi makinaya camasir koyayım cocuk odasındaki halıya girişeyim
Su foto ısı olsa iyiydi

buranın gizli takipcisiyim valla çok hamarat hatunlarsınız.helal.bende çocuk olmamasına ragmen bitaraflarımı kaldıramıyorum....

Mrb bacilar yine uzak kaldim bi sure ya. daha yapmadim ben hic bisey. Ev silinip supurulecek. Toz alinicak. Yemek yapilcak. apt gorevlisi de temizlik yapmis bugun, ev simdiden mis giibi kokuyo

kızlar evlenmedn önce dikey süpürge aldım 2 ay önce sapı kırıldı garantisi vardı verdim kullanım hatası diyip almadılar 2 aydır araştırıyorum bende begendiğim bi süpürge vardı 399 tl ama şimdi bi sitede 200 liraya düşmüş hemen sipariş ettik eşimle sizede gösteriyim istedim

anam bu ne oldu yanlış oldu
bu süpürgem değil istediğim saç rengi

supurge bumu?

Mrb bacilar yine uzak kaldim bi sure ya. daha yapmadim ben hic bisey. Ev silinip supurulecek. Toz alinicak. Yemek yapilcak. apt gorevlisi de temizlik yapmis bugun, ev simdiden mis giibi kokuyo
hosgeldin canimomer nasil?
anam ben de diyom bu kizin saclarina supurge falan mi demek istiyo simdi
guzel bi seye benziyo gule gule kullan canim
valla katılırım kızlar bende bel fıtıgı olunca işlerımı yavaş yavaş yapıyorum...size uyup hergun bır iş yapayım bende ...
cok zorla kendini canim yavas yavas
bu arada tanisalim mi

hosgeldin canimomer nasil?

anam ben de diyom bu kizin saclarina supurge falan mi demek istiyo simdi

guzel bi seye benziyo gule gule kullan canim

cok zorla kendini canim yavas yavas
bu arada tanisalim mi

Azerinim Allah iyiliğini versin emi gülmekten karnıma ağrılar girdi ama iyi baglamışsın konuyu walla

askitommmmmmm sana nasıl teşekkür etsem azdırr senin halı kürünü uyguladımmmm halıda ne leke kaldı ne bişeyy çok teşekkür ederimmmm mutfak halısını sildim çamaşır odasını yerleştirdim katlanacak çamasırlar var makinaya camasır attımm şimdi ev süpürcem silcem toz alcam aynaları silcemmm yemek kalır bugun onuda kociş düşünsünn dimi ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…